Nie jesteś zalogowany.
Nie wiem czy ktoklwiek pamięta , ale w jakimś wątku była już na ten temat WIELKA dyskusja , latało nawet mięcho i jednak wyszło na to , że miecz zarakiego jest w shikai.
Temat: Dyskusja o Bleach vol. 4/5...
od postu 2007-05-04, 16:36 str 16 do około 2007-05-10, 09:32 str 29
Nareszcie coś świeżego w Bleachu nie tylko same walki, fajna retrospekcja, historia vizardów, Hou-Gyoku i całego obecnego zamieszania. Znów będzie fajnie poznawać nowych kapitanów i poruczników , 3 vizardów było kapitanami to już wiadomo, ciekawe jak tam Yourichi trenuje małego Byakuya , zapewne też będzie Isshin, ciekawe kto był jego porucznikiem, sporo pytań się zebrało chciałbym już następny chapter.
isshin pewnie jego porucznikiem byl ten kapitan z glowa lisa lub ten niewidomy slbo uwaga sam buyakya:)
Ja myślę, że Isshin był kapitanem tego specjalnego, zerowego oddziału. Rzeczywiście, interesujący duet tworzyłby z Byakuyą, ale musiałby być kapitanem innego oddziału niż 0 (jakiś pomysł który? Może 10? ), bo w końcu dostanie się do tej całej gwardii to był jakiś duży zaszczyt, z tego, co wywnioskowałam, i Bakuś pewnie by tam został miast trafiać do zwykłych trzynastu składów obronnych
@dół
A ten Rose to jest ten blondynek z długimi włosami? XD
Ostatnio edytowany przez Qashqai (2008-03-29 08:43:02)
Heh nie doczytałem i napisałem, że 3 vizardów było kapitanami, a już mowa jest o 4 nie doczytałem informacji z Rose, kapitan 3rd oddziału.
Wszystko fajnie, w końcu ostatecznia walka na całego tylko... gdzie jest Ichigo walczący z Uluquiorrą?!!? :< Mogli by chociaż z 2 chaptery im poświęcić.
Tymi to się pewnie jeszcze nacieszysz, bo teraz właśnie będzie o kapitanach po kolei przez najbliższe kilka epków :P. Czemu nie lubisz Truskawy xD? Przecie taki fajny rzeźnicki tasak ma na plecach :P W końcu główna postać Bleacha to musi mieć fajnie wygladajace, skosane umiejętności, przedmioty i w ogóle :P.
Ostatnio edytowany przez gorczaker (2008-10-30 22:28:00)
http://www.mediafire.com/?ywtmmt2n1yz tu macie 332 od SleepyFans
DZIECIĘ NEO
PC king >ps3>x360>ds>psp(subiektywna opinia posiadacza wszystkiego)
http://myanimelist.net/animelist/Zwierz
Tymi to się pewnie jeszcze nacieszysz, bo teraz właśnie będzie o kapitanach po kolei przez najbliższe kilka epków . Czemu nie lubisz Truskawy xD? Przecie taki fajny rzeźnicki tasak ma na plecach W końcu główna postać Bleacha to musi mieć fajnie wygladajace, skosane umiejętności, przedmioty i w ogóle .
Szkoda, że nie można tego samego powiedzieć o Naruto. Nieudacznik roku.
Co do Ichigo, to chce go zobaczyć, ale tylko z tego względu, że walczy z Ulquiorra.
Ostatnio edytowany przez Psychopata (2008-10-31 17:10:57)
Czy tylko ja mam dziwne wrażenie, że Ichigo tym razem rozniesie Ulquiorrę w pył, pomimo że ten mógł go załatwić jedną ręką?
Będzie tak jak mówisz, to jest właśnie najgorsze w tej serii. Twórcy mają krótką pamięć i pomimo tego że Ichigo 5 min temu nie zdołał zadrapać Ulquiorrę, to teraz go rozniesie. To jest jakiś obłęd, no dosłownie on mógł go jedną ręką załatwić, a że raz użył nogi, to mały szczegół.
Ostatnio edytowany przez Psychopata (2008-10-31 17:35:31)
Nie było by "bliczyka" bez przykoksanej głównej postaci (Ichigo) . Stawiam na to, że albo rozwinie w sobie w ostatniej chwili moc Hollowa, albo ktoś mu pomoże, ale raczej jestem za tym pierwszym. Denerwuje mnie tylko teraz takie pokazywanie po kolei jak każdy walczy z każdym... to już mi przypomina jakąś turówkę xD. W dodatku jest prawie cały czas ten sam schemat, a czasem pojawi się jakieś ustępstwo, które nieudanie z resztą próbuje podnieść napięcie. A tak poza tym to ogólnie ciekawie jest. Zastanawiam się kiedy anime dotrze do punktu, w którym teraz jest manga Oo za rok? może za półtorej? Do tego bliczyk powoli zbliża się ilością odcinków do pierwszej serii Naruto. A potem co? Bleach Shippuuden <lol>, albo inna wpadająca w ucho nazwa .
Ale to jest pieta achillesowa większości tego typu tasiemców. bohater dostaje baty po porażce źle się z tym czuje idzie do jakiegoś mentora czy nauczyciela on z nim gada, w niedługim czasie gościu odkrywa w sobie niezwykłe moce jeszcze mocniejsze i niebezpieczne zarówno dla siebie jaki i dla przeciwnika <jak by już jakiś nie maiła> 2 - 3 góra 5 odcinków i pomiata niby to nie osiągalnym wrogiem jak piórkiem czy słomiana lala
DZIECIĘ NEO
PC king >ps3>x360>ds>psp(subiektywna opinia posiadacza wszystkiego)
http://myanimelist.net/animelist/Zwierz
Ta szczególnie to widać w mandze Kenichiego (nie żeby mi się nie podobała xD, bo należy do moich "fav"), ale nie o tym temat.
Może to jest wada, ale przyjemnie się zawsze patrzy jak ten dobry przerabia na mielone tego złego . Najbardziej mnie denerwuje jak jest taki arogancki "villain", co myśli, że jest alfą i omegą i pomiata, kpi sobie z tego dobrego praktycznie do końca serii i nawet jak już wie, że przegrał i jest na łożu śmierci to i tak się okazuje, że wcale nie przegrał, bo dopiął swego...
Nooo, w końcu powrót do Hueco Mundo i walki Ichigo z Uluquiorrą! Nie za dobrze to wygląda, chyba Ichi~ zaś dostaje bęcki .
A ja mam takie mało inteligentne pytanie. Które chaptery to retrospekcja?
Po 315 chapterze się zaczynają
Arigato
A jeszcze skąd można ściągnąć?
Ostatnio edytowany przez chibi-san (2009-02-08 22:13:16)
wpisz w google wszechbiblia anime i tak masz wszystkie poslkie skanlacje mang i strony grup i na pewno jest tak bleach