Nie jesteś zalogowany.
Jak się do tej pory nie rozejdzie, to może przyniosę wino domowej roboty, co by było czym przepijać.
Owocowe? Taki to też mam, nie wiem czy nadaje się do picia. Ale wytestuje się na studentach...
Pomysł ze wspólną OAV całkiem fajny jest. Jak znam życie to może wyjdzie na Wielkanoc;]
Którego roku? Ale fajnie by było, żeby każdy przyniósł kilka tytułów i 19 wybrałoby się ten jedyny. Bo dostępność rawów do starszych pozycji to jest ból Przy okazji forum wąskiego do czegoś by się przydało
(i tak nie wierze, że z tego coś wyjdzie )
-=PIERWSZA TROLLOWA MIĘDZYNARODÓWKA=-
dobre, lepsze, radzieckie!
Niestety z wina domowego nici (przynajmniej w moim wypadku). Dzisiaj poszło na spróbowanie. Skończyliśmy próbować wraz z końcem ostatniej butelki. Jednak z mojej strony będzie standardowy soczek.
ja może trochę śliwek będę miał, to wezmę:D dodam, że sam zrywałem:P
Niestety z wina domowego nici (przynajmniej w moim wypadku). Dzisiaj poszło na spróbowanie. Skończyliśmy próbować wraz z końcem ostatniej butelki. Jednak z mojej strony będzie standardowy soczek.
ha! wykrakałem xD
ZUO. nikt nie hce isc na mokon sam sie zostaje..... z kolezanka DUDi'ego
gdyby tylko czlowiek mial troche wiecej czasu i lepiej znak angielski [z 2 mozna cos zrobic, z 1?]
Wąski, odsprzedaj swoją wejściówkę Dudiemu, to będziesz miał u niego dług wdzięczności do końca życia
Śliwki, znów te śliwki... Przynajmniej Mietek się ucieszy xD
A, zagadaliśmy do Koszatniczka, jest wysoce prawdopodobne, że wpadnie, ma się tu jeszcze odezwać. Ma ktoś z was nr. tel. Smoczka? Może powiadomienie smsem będzie skuteczne w jego przypadku, mógłby się pojawić na imprezie zamykającej rok ANSI 2008
myhandhelds.pl - tam robię recki gier na Vitę i Switcha, zamiast tłumaczyć animu :V
Zakupy na Play-Asia $3 taniej z kodem MYPSVITA
zagadam do smoczka, w końcu z tej samej grupy jesteśmy to może uda mi się go wyciągnąć:)
- no ja idę z ludkami z Łodzi. Ale z nimi jest ciężko ustalić godzinę, bo jadą autkiem i takie tam =.=
W każdym razie będziemy na młokonie i tam się na pewno jakoś znajdziemy.
Przemek, narobiłeś mi apetytu
Anime makes you stupid
Przemek, narobiłeś mi apetytu
Aż tak bardzo pragniesz Smoczka?
Niestety, nie idę Miłej zabawy na Mokonie...
DUDi napisał:Niestety z wina domowego nici (przynajmniej w moim wypadku). Dzisiaj poszło na spróbowanie. Skończyliśmy próbować wraz z końcem ostatniej butelki. Jednak z mojej strony będzie standardowy soczek.
ha! wykrakałem xD
Ha! Nie do końca. Dzisiaj przypadkiem zajrzałem do Makro i wyposażyłem się w coś poważniejszego.
Oj kręcisz, kręcisz...
Ja też przyjdę jeśli można, a jak ktoś ma ochotę na domowej roboty jabola to mogę ze sobą przynieść mam spory zapasik. XD Jest już ustalone miejsce zbiórki?
miejsce zbiórki, pewno to samo co zawsze, czyli kebab Sahara:D
Aaaha, a gdzie jest kebab Sahara?
było gdzieś wcześniej w temacie podawane. Na skrzyżowaniu marszałkowskiej i królewskiej, po przeciwnej stronie co przystanek tramwajowy.
Mnie można pisać na to spotkanie. Tylko byłbym za tym, aby ustawić się ok. 19
Zniszczmy świat, aby stworzyć go na nowo.
Zawsze możesz dojść...
Zawsze możesz dojść...
Wiem, wiem, po prostu wygodnicki jestem ;P
A my spragnieni, 2 godziny dla nas to wieczność xD
A my spragnieni, 2 godziny dla nas to wieczność xD
Tylko prosiłbym, żeby była przynajmniej jedna dobra duszyczka, która będzie w stanie odebrać telefon, gdybym się zgubił
Postaram się być, zwłaszcza że dawno mnie nie było