Nie jesteś zalogowany.
Jest już temat o Mokonie, założony przez Lalę bodajże, ale nie chce mi się szukać. Owszem, część ze stałych uczestników spotkań warszawskich wybiera się tam i zapewne wyląduje tam gdzie zwykle, żeby podzielić się wrażeniami i odpocząć po Clampie.
Jest już temat o Mokonie, założony przez Lalę bodajże, ale nie chce mi się szukać.
Tłumaczenia są jak kobiety. Wierne nie są piękne, a piękne nie są wierne.
alem sie zdziwil jak wszedlem na strone mokonu a tu:
"Bandwidth Limit Exceeded
The server is temporarily unable to service your request due to the site owner reaching his/her bandwidth limit. Please try again later."
gdyby tylko czlowiek mial troche wiecej czasu i lepiej znak angielski [z 2 mozna cos zrobic, z 1?]
czyżby mokon poszedł się kochać?:D
Stronka już działa
hikikomori napisał:Jest już temat o Mokonie, założony przez Lalę bodajże, ale nie chce mi się szukać.
przeczytałem temat ale sprawa utknęła na 23
Także chciałbym się z kimś umówić (bez podtekstów ) żeby wdrążyć sie w ANSI i zloty Warszawskiej ekipy.
Jak widać po dacie niedawno dołączyłem i więcej czytam niż sie udzielam by wyjść w miarę na oczytanego ( ale sciemniam ).
Prosiłbym o jakieś namiary na PW albo w temacie kto sie wybiera
Dobra, Mokon już niedługo. W listopadzie coś kieliszki dźwięczały o spotkaniu przy tej okazji... jakieś szczegóły? W końcu gdzieś trzeba będzie wypalić CLAMPa
-=PIERWSZA TROLLOWA MIĘDZYNARODÓWKA=-
dobre, lepsze, radzieckie!
Miałem dziś po rozmowie z Dudim odświeżyć temat i zapomniałem xD
No to tak. Mamy propozycję, żeby spotkać się między 15 a 20 grudnia. Dudi stwierdził, że piątek byłby w pytę (nie użył dosłownie tych słów, ale o to mu chodziło) xD Sobota wchodziłaby w grę tylko pod warunkiem, że nikt u nas nie nocuje, obojętnie jakiego zgona nie zaliczy (ani się ważcie! - tak, piję głównie do was, qwiq i Dudi)
Jako że potem ciężko będzie znaleźć termin spotkania, głównie przez rozjazdy na święta, musimy zaliczyć w tym roku jeszcze jedno spotkanie i to w tym terminie. Tak więc określać się, ludzie
P.S. to nie temat o mokonie
myhandhelds.pl - tam robię recki gier na Vitę i Switcha, zamiast tłumaczyć animu :V
Zakupy na Play-Asia $3 taniej z kodem MYPSVITA
jak dla mnie piatek 19 tez jest w pyte, bo mam wolne. A moze powinienem napisac ze to wlasnie 18 [pracuje do 21]. Wiec chyba jednak wole ten 19ty.
gdyby tylko czlowiek mial troche wiecej czasu i lepiej znak angielski [z 2 mozna cos zrobic, z 1?]
19? może być
Mi oczywiście pasuje (piątek), filippiarz też napisał, że się pojawi.
Może tym razem jakiś motyw przewodni imprezy? Święto Alkoholu w nadmiernych ilościach zaczyna się nudzić.
Może tym razem jakiś motyw przewodni imprezy? Święto Alkoholu w nadmiernych ilościach zaczyna się nudzić.
No tak, od dużej ilości % można dostać nudności.. nic ciekawego
Na wcześniejszych padał pomysł o zorganizowaniu się i wypuszczeniu jakieś OAV zrobionej wspólnymi siłami. Nie wiem, czy to były jakieś posoczkowe mrzonki czy coś rzeczywistego... ale pomysł podoba mi się.
przesadzacie z tym alkoholem:)
mi praktycznie każdy termin pasuje, więc jak wszystko ustalicie, to wystarczy mnie dopisać do listy uczestników:) jakby coś miało mi wypaść, to poinformuję was o tym:)
Piątek wygląda ok. Tylko , że to okres przedświąteczny więc może być różnie. Zakupy, sprzątanie , gotowanie , prezenty ale spotkania chyba sobie nie odmówię.
gg - już działa
Google+ m.bellon.atas@gmail.com
Aktualnie oglądane :
* Usagi Drop * Ao no Exorcist * Tiger & Bunny
Moze kolega Zen21 da sie namowic
taa, sprawdzimy jak u niego z piciem:D
Ja standardowo - w ostatniej chwili zdecyduję.
Z tego co pamiętam, to nowi zawsze jakoś ciężko znosili pierwsze spotkanie XD
Anime makes you stupid
oj, przesadzacie
Weteranom też czasem coś kapnęło.
Jak się do tej pory nie rozejdzie, to może przyniosę wino domowej roboty, co by było czym przepijać.
Oj, bo zaproszę przyjaciółkę, żeby was "obecność kobiety" przyhamowała
Pomysł ze wspólną OAV całkiem fajny jest. Jak znam życie to może wyjdzie na Wielkanoc;]