Nie jesteś zalogowany.
bym zapomnial czekam na dalsze losy Saint seyi ale na jakies dlusza serie
Code Geass 3
a na to czeka maniak kappu
- Kurokami The Animation
- Asu no Yoichi!
- Slayers EVOLUTION-R
- Birdy the Might DECODE:02
- The Tower of Druaga ~the Sword of Uruk~
- Higurashi no Naku Koro ni Rei
- xxxHOLiC Shunmuki
- Tsubasa Shunraiki
- Hagane no Renkinjutsushi (2009)
To chyba na tyle z obecnie zaplanowanych^^
Dzień dobry. Kocham cię. Ten zapyziały świat niech o tym wie.
ja czekam i mam nadzieje na kontynuacje
Nany
Beck
Kare Kano ( niestety tyle minelo od wydania 1 serii ze raczej nie bedzie drugiej )
Banner of the stars
no i kolejne Gundamy tez mile widziane
Ja bym bardzo chciał zobaczyć kontynuację Inuyashy (marzenia), a z dotychczasowych zapowiedzi to interesują mnie "Higurashi no Naku Koro ni Rei" oraz FMA, drugi film z serii "Evangelion: Rebuild" i może coś wyjdzie z z trzeciej serii "Black Lagoon".
Code Geass 3
Nie tylko Ty No i oczywiście czekam jeszcze na nowe Gundamy oraz dalsze odcinki Kara no Kyoukai.
- No to wchodzę do Jakuba na podwórze - ciągnął opowieść Semen - A on coś opieka na ognisku. Na rożnie znaczy się...Ja go pytam: “Jakub, gdzie upolowałeś taką żółtą wiewiórkę? “, a on mi na to: “Powiedziało, że nazywa się Pikaczu”...
wiadomo juz na bank ze na wiosne 2009 pojawi sie nowa seria oav Saint Seiya: The Lost Canvas — Meiō Shinwa dziejaca sie 243 lata przed wydarzeniami z pierwszej seri juz mnie trzesie
Ostatnio edytowany przez Hyuga (2008-12-09 22:19:17)
Ło Hyuga to mnie podnieciłeś ]x> z chęcią obejrzę SS, a raczej z napaleniem.
Co do kontynuacji wcześniej wymienionych to przede wszystkim czekam na FMA 2.
A co do wyżej trafnie wypowiedzianych poglądów o "końcu świata" xd to .. yep ;/
B.ciężko o coś naprawdę pięknego.. przy nowszych seriach(z reguły) czuje się jak przy "plastiku" oO
a kontynuacje przeważnie to takie kotlety *aii* brr.. jedynie co zostaje to mieć nadzieje
że w Dzapanji istnieje jakiś psychol nałogowo rysujący i za około roczek wyda swoją pierwszą spaczoną mangę która okaże się monstrualnym, ba ! nieprzewidywalnym hitem ! *żyje w nadziei*
...powracając do nowości.
Ma ktoś jakiekolwiek info dotyczące kontynuacji Nany ? . Anime mnie zniszczyło ** , i wręcz nie mogę się doczekać serii 2, modle się tylko o to by ją wydali, no i oto żebym w trafił na kobietę 25-30letnią która mnie pokocha <3 I love woman !
Ostatnio edytowany przez Boomerek (2008-12-10 00:29:05)
Nie mogę palić w klubach, więc upijam się szybciej!
Postawię igloo dla palaczy przed klubem koło stycznia! [...]
Odczuwam ucisk, e-trucizn,
Oplata mnie tyle światłowodów, że zaraz się przewrócę! || !Ruch Narodowy!Czołem Wielkiej Polsce! ||
OOOOO tyle tego, że nie wiem co wymienić.
Ale jedno chcę najbardziej,... obiecaną qrw* podwyżkę.
Edit:
Ma ktoś jakiekolwiek info dotyczące kontynuacji Nany ? . Anime mnie zniszczyło ** , i wręcz nie mogę się doczekać serii 2, modle się tylko o to by ją wydali, no i oto żebym w trafił na kobietę 25-30letnią która mnie pokocha <3 I love woman !
Też czekam i nigdzie poza ostatnim epkiem nic nie znalazłem.
Ostatnio edytowany przez Heliar (2008-12-10 00:47:35)