Nie jesteś zalogowany.
Mam założyć 50 kont na forum NnH, żeby dowieść g... wartości tego twierdzenia? tory, proxy, zmienianie browseridów, czyszczenie ciastek, restartowanie neo... nic trudnego.
Ok, też się da sfałszować, ale pytanie - komu będzie się chciało marnować ponad dwie godziny na rejestrację 50 razy? Natomiast oddać 50 głosów w anonimowej ankiecie, w której aby wziąć udział nawet nie musisz się zarejestrować to nie problem.
Ostatnio edytowany przez zergadis0 (2008-11-29 12:34:59)
botem to mało roboty. Do phpbb są gotowce, do stron z ankietami nie
-=PIERWSZA TROLLOWA MIĘDZYNARODÓWKA=-
dobre, lepsze, radzieckie!
ja by to podpiął pod 6 punkt III rozdziału regulaminu:
# Są reklamami (wyjątek stanowi dział o nazwie "Poleć stronę", w której można reklamować swoje strony internetowe związane z szeroko pojętą kulturą Anime).
zresztą osobiście uważam, że takie plebiscyty są psu na budę potrzebne... każdy ma swoje ulubione, więc po co robić pseudo wybór najlepszego?
Ostatnio edytowany przez FAiM (2008-11-29 13:17:17)
ja by to podpiął pod 6 punkt III rozdziału regulaminu:
# Są reklamami (wyjątek stanowi dział o nazwie "Poleć stronę", w której można reklamować swoje strony internetowe związane z szeroko pojętą kulturą Anime).
zresztą osobiście uważam, że takie plebiscyty są psu na budę potrzebne... każdy ma swoje ulubione, więc po co robić pseudo wybór najlepszego?
Po to by można było swojej stronie zrobić reklamę I tu nie ma co się doszukiwać czegoś ambitniejszego ^^
@qwig
Zacznijmy od tego, że kiedyś dałem info (tutaj można powiedzieć o czystej reklamie) na ansi w dziale "Polećstronę", no ale to chyba jest do tego przeznaczone.. A jesli uwazasz, ze jest to reklama to jestes w blędzie.. Po co miałbym się reklamować pare razy na tym samym serwisie, na którym ludzie wiedzą ze istnieje takie coś jak nnh. Niektórzy wchodzą, a nie ktorzy nie proste. Wiec nie wiem czy w ogole jest sens w reklamowaniu tego o czym wszyscy już wiedzą..
A chciałęm zrobić cos podobnego jak to ejst zrobione na anidb ;]
@zmora...
Wiem o tym ze można zrobić tutaj ankiete (Kane mi o tym powiedział przy rozmowach na tema Miss i Mistera Anime). Ale tego nei organizuje ANSI tylko. Tak się składa ze na chwilę obecną organizacją tych konkursów zajmuje się ja. I to nawet byłoby niewygodne zeby organizowac cos takiego na forum gdzie sie nei ma dawet moda.
I Tobie powiem to samo.. to nie jest reklama.. przede wszystkim nie potrzebuje reklamy na ansi- bo tutaj juz jest taki temat ^^" A że Ty otrzymałes ostrzezenie słowne/czy nie wime co tam za cos podobnego to nie moja wina ^^
Ale konkurencja nie śpi widze ;]
Baa widze ze nawet dodałes u siebie na forum dwa mody które są u nas i zrobiłes to identyczbnie jak my i korzystasz jeszcze z grafiki zrobionej przeze mnie ^^"
(choć fakt, można by było zrobić temat "NnH - aktualności" nikt już by się pewnie nie doczepił)
Hmm pomysł ciekawy ;D
Po to by można było swojej stronie zrobić reklamę I tu nie ma co się doszukiwać czegoś ambitniejszego ^^
Ehh specjalnie dla Ciebie się powtorze ;] Nie chodzi mi o reklame, tylko o to zeby jak najwięcej osob wzięło udział w głosowaniu - jak największą frekwencję.
Ale jesli sie tak upierasz to specjalnie dla Ciebie moze to być reklama ;]
To, że nie chodzi Ci o reklamę, wcale nie zmienia faktu, że zalatuję ją z daleka...
@zmora...
Ale konkurencja nie śpi widze ;]Baa widze ze nawet dodałes u siebie na forum dwa mody które są u nas i zrobiłes to identyczbnie jak my i korzystasz jeszcze z grafiki zrobionej przeze mnie ^^"
Mody których ty nie stworzyłeś, jak autor modu będzie miał plunki to jasne Co do grafiki, jak sobie inaczej wyobrażasz gwiazdki, Kółka nie pasują, kocie uszy nie pasują, i kilkanaście innych co zrobiłem mi nie pasowały, mogłem sam zrobić identyczne gwiazdki, ale po co ?? ... które też są na wielu innych stronach w wielu innych skryptach.... Poza tym ja przynajmniej posiadam własny styl forum ^^ a u ciebie jakoś tego nie widać
Co do słownego ostrzeżenia, potraktowałem je własciwie i przestałem robić co robiłem, ale jak widać inni nie...
Co do moda na ANSI, to go nie potrzebujesz wystarczy współpraca z jednym co jest na forum...
A co do "Ale tego nei organizuje ANSI tylko." to po kiego to tutaj reklamujesz ?? Bo tego inaczej nazwać nie da się ... Reklama to reklama, właśnie nazywasz ją tylko troszke inaczej. "Nie chodzi mi o reklame, tylko o to zeby jak najwięcej osob wzięło udział w głosowaniu - jak największą frekwencję." to więc ci chodzi o największą popularność i rozreklamowanie strony... no chyba że głosowanie i dodawanie tych propozycji będzie możliwe dla gości....
PS. pewnie niezbyt mądrze piszę, lecz od dwóch dni zawalam nocki nad nowym stylem dla strony ^^
PS2. dziś aktualizacja skanlacji
Pozdrawiam Zmora
Zacznijmy od tego, że kiedyś dałem info (tutaj można powiedzieć o czystej reklamie) na ansi w dziale "Polećstronę", no ale to chyba jest do tego przeznaczone..
Ale to nie tłumaczy masy innych wątków (pomijam te o softach/hardach, bo one mają sens) prowadzących do NnH.
A jesli uwazasz, ze jest to reklama to jestes w blędzie.. Po co miałbym się reklamować pare razy na tym samym serwisie, na którym ludzie wiedzą ze istnieje takie coś jak nnh. Niektórzy wchodzą, a nie ktorzy nie proste. Wiec nie wiem czy w ogole jest sens w reklamowaniu tego o czym wszyscy już wiedzą..
Masz racje, to nie jest reklama, to działanie marketingowe. I nie dotyczy strony NnH, tylko treści na niej. A to duża różnica, bo każdy wie o www NnH, ale o konkretnych artach już nie
A że Ty otrzymałes ostrzezenie słowne/czy nie wime co tam za cos podobnego to nie moja wina ^^
~zmora, ot, po prostu jesteś mniej zręcznym spa.e.. marketingowcem niż ten z cytatu.
zmora napisał:Po to by można było swojej stronie zrobić reklamę I tu nie ma co się doszukiwać czegoś ambitniejszego ^^
Ehh specjalnie dla Ciebie się powtorze ;] Nie chodzi mi o reklame, tylko o to zeby jak najwięcej osob wzięło udział w głosowaniu - jak największą frekwencję.
Ale jesli sie tak upierasz to specjalnie dla Ciebie moze to być reklama ;]
Tak samo banki, im nie chodzi o rekla..e.. działania marketingowe, one tylko chcą, żeby jak najwięcej ludzi miało u nich konta/kredyty oraz ich placówki miały jak największą frekwencję
@qwig
Ale ja na tym nie zababiam xD
No nic, mam nadzieje ze nei wszyscy potraktowali to jako reklame, a jak zwykłą informacja
Bo takie to miało zadanie
@zmora
Nie wiedziałem ze sami robiliscie ten styl do waszego forum ^^ No.. ale co to zmienia? Ja może nie robiłem całego stylu od nowa, ale go przerabiałem z paroma osobami i jestem zadowolony z wyglądu forum ;]
Jak to się mówi.. Dopuki i ja moge- jest ok. Ale kiedy już nie moge- to inni tez;]
ps.
A dlaczego w kazdym (prawie) poscie reklamujesz cos ze swojej strony (np tutaj u mnie w temacie) ^^ ;]
Styl GAnEt został niesamowicie przerobiony ^^ Aż logo, dużo to przy nim osób siedziało ?? Drugi (ciemny) styl też logo zostało przerobione .
Racja reklamuje, ale te moje tematy to jeden temat do jednej strony z Animana, bo raczej Anime download nie jest powiązane ze skanlacjami, czy np. sprzedaż kont rapidshare I nie robiłem tego tak ciągle jak ty lub np. Czolgi czy jak mu tam było z animebrat.
Choć ta reklama moja to bardziej info niż ten twój temat z pseudo ankietą Bo dotyczy mniej więcej tego samego co temat z napisami wasz
Ale ja na tym nie zababiam xD
Wikipedia/jakieś serwisy linuksowe też nie zarabia/ją, a tu i ówdzie są jej/ich banery.
No nic, mam nadzieje ze nei wszyscy potraktowali to jako reklame, a jak zwykłą informacja
Zwykłe informacje, np takie o taniej viagrze w sklepie xxx, codziennie przychodzą mi na skrzynkę pocztową.... Jaka jest różnica pomiędzy tym spa...e.. rekla..e.. informacją? To od viagry od razu idzie w 'spam', a tymkowe tematy nie
Raczej taka, że tymkowe "reklamy" dają przy okazji informacje, które mimo wszystko wiele osób interesują, natomiast reklama viagry nie tylko prawie nikogo nie interesuje, ale dla wielu odbiorców jest wręcz obraźliwa .
Raczej taka, że tymkowe "reklamy" dają przy okazji informacje, które mimo wszystko wiele osób interesują...
Podpisuję się pod tym ;p
Daj jeszcze na miss mokrego podkoszulka w anime i jesteśmy szczęśliwi.
Daj jeszcze na miss mokrego podkoszulka w anime i jesteśmy szczęśliwi.
Takie głupie zarty i sarkazm mnie nie ruszając wiec mozesz smiało pisac
To co robie, robie zarówno dla siebie jak i dla innych. Niektórym się to podoba a nie którym nie- to przeciez naturalne, nie wszystkim da się dogodzić. A ja sam mam z tego satysfakcję.
Poza tym to jest tylko zabawa, a skoro na obcojęzycznych forach/stronach się w to bawią, to dalczego nie my?
Dasz twórcom najfajniejszego openingu/endingu jakąś statuetkę za stworzenie czegoś tak dobrego czy ot tak XXX z kolei najbardziej zajebista pupcia, opening?
Z całym szacunkiem, ale zaczynasz z siebie robić drugiego czolgiego...
Ostatnio edytowany przez Ega0 (2008-11-29 19:14:14)
Hahahah dobre ;d
Hmm tak bedzie statuetka xD Ale nikomu jej nie dam ;]
Piszesz ze robie z siebie drugiego czołgiego tak? A czym się kierujesz? Tylko tym ze zrobiłem kolejny temat?? (hmm ale racja myslałem o tym i skopije pare postow z tego tematu i poprosze pozniej o usunięcie i zrobie jeden ogolny), czy za to ze cos takiego "wymysliłem"? (bo to drugie to raczej nie ma nic wspolnego z czołgim) ;]
Miss & Mister anime - ok rozumiem
Najlepszy opening/ending - nie czujesz ze to już się przejadło?
A co podobieństwa - wymyślasz coraz to głupsze pomysły by tylko wypromować stronę
Już niedługo słowa "jesteś jak czolgi" przejdą do slangu jako nowy gryps
Już niedługo słowa "jesteś jak czolgi" przejdą do slangu jako nowy gryps
Taa xDD
Miss & Mister anime - ok rozumiem
Najlepszy opening/ending - nie czujesz ze to już się przejadło?A co podobieństwa - wymyślasz coraz to głupsze pomysły by tylko wypromować stronę
1. Nie probuje wypromować strony, bo już to zrobiłem dawno temu ^^"
2. Nie sądze zeby to był głupi pomysł, ale takim stwierdzeniem obrazas takze ludzi który w tym uczestniczą
3. Przejadło się? Niekoniecznie.. pokaz mi jakies porząde wybory na najlepszy OP i ED? BTW. dodam ze chodzi tutaj tylko o wybór najlepszej piosenki, nie Całego Openingu - audio + video.
Ega0 czemu mieszasz mnie z błotem ? Aż tak ciebie irytuje?, zrobiłem 5 tematów o AnimeBrat ?, fakt przyznam się że popełniłem błąd i coś w tym kierunku robię , jak widać zostały usunięte zbędne tematy , i został jeden w którym mam prawo umieszczać co mi się podoba. Ale widzę że ty nadal masz jakieś problemy ? Na pisz do mnie na gg jak ciebie coś boli , zrobiłem ci jakąś krzywdę czy jak ?? O_o. Ja po nikim tu nie jadę, staram się trzymać dystans i żyć w zgodzie z Ansikami , z tobą też chciałbym mieć milsze kontakty,ale jak ty w każdej odpowiedzi gardzisz mną i wszystkim innym ze mną związanym
Ostatnio edytowany przez Czolgi (2008-11-29 22:09:18)
ファンのファンのために