Nie jesteś zalogowany.
Strony 1
Witam, ostatnimi czasy korzystam, do zasysania anime Irca, ale mam problem. Próbuje ściągnąć plik z Thora anime i wyskakuje mi "You didn't set any of the folllowing required items correctly to start the File Server. «Active Triggers & No Triggers Enabled»
Dodam, iz mam mirc 6.63 z nakładka invision 3 i do tego klippera. Proszę o poradę.
Pozdrawiam
Ostatnio edytowany przez Zeus (2008-11-27 22:48:17)
Coś się zrypało z botami THORAnime. Wiem, bo sprawdzałem na AHQ i zasysa się normalnie
Mam, nadzieje, ze to tylko to;]
Dziwne, moj post mial trafic do innego tematu a trafil tutaj...
Ostatnio edytowany przez Saeroth (2009-01-17 17:43:43)
Saeroth, nie wiem, co chciałeś udowodnić tym screenem, ale informuję, że boty THORAnime już działają Wysokich transferów...
Raczej mu sie zakladki z tematami pokickaly
Jestem osobą nietolerancyjną. I prosiłbym to uszanować.
http://letty.pl/
Chcialbym spytac czy dziala wam Serwer na ktorym sa boty Zero Raws, poniewaz kiedy chce sie polaczyc z serwerem caly czas mam Connection Refused. Moze znacie sposob aby to obec lub cokolwiek aby moc sie polaczyc.
Próbował może ktoś z was zarejestrować swojego nicka w sieci rizon.net? Dwa razy już próbowałem i ani razu nie dotarł do mnie link aktywacyjny. Pocztę mam na "@poczta.fm" i bez problemu zarejestrowałem się na IRCHighway'u, a na rizonie coś nie tego. :/
Eny ajdijas?
Edit:
Właśnie sobie założyłem konto na gmailu i wszystko poszło od szczała. Podziękował.
Ostatnio edytowany przez MasterPLASTER (2009-01-17 16:23:41)
Na poczcie.fm miałem to samo, Nighthanter poradził mi założyć maila na yahoo, dostałem link z aktywacją od razu. Zrób tak.
Korzystam z irca już od dobrych 5 lat i nigdy z gmailem nie miałem problemów przy rejestracji nicka. Niektóre serwery "nie lubią" pewnych kont więc należy z innym spróbować.
日本はきれいなです. 日本女の子にも..
Strony 1