Nie jesteś zalogowany.
Jak wiadomo Japonia to bardzo kreatywny naród. Niektóre z japońskich pomysłów na pewno zaskoczą niejednego europejczyka. Poniżej linki do kilku przykładowych japońskich gadżetów:
1. Darmowe czyszczarki okularów w Tokio
2. Japoński fotel do uprawiania sex'u [+18]
3. Japońskie domy ze styropianu
4. Japoński nożyk do podcinania żył
Jak macie namiary na inne ciekawe japońskie wynalazki to piszcie w tym temacie
Ostatnio edytowany przez fudo (2008-11-16 19:08:36)
Yami ni madoishi awarena kage yo... hito o kidutsukete otoshimete,
tsumi ni oboreshi gou no tama... ippen, shindemiru?
4 jest wypasna ciekawe co u nas by powiedzieli o takiej reklamie w tv
DZIECIĘ NEO
PC king >ps3>x360>ds>psp(subiektywna opinia posiadacza wszystkiego)
http://myanimelist.net/animelist/Zwierz
Racja, 4. miażdży. Kto to wymyśla?;P
4 jest wypasna ciekawe co u nas by powiedzieli o takiej reklamie w tv
W europie chyba też jest dość dużo emo i innych lubiących się ciąć. Znając życie zanim ktoś zmobilizowałby się żeby zdjąć reklamę z tv w sklepach zszedłby cały nakład tych zabawek...
Yami ni madoishi awarena kage yo... hito o kidutsukete otoshimete,
tsumi ni oboreshi gou no tama... ippen, shindemiru?
4.
zawsze mi sie wydawalo ze zyly powinno sie podcinac wzdluz nie w poprzek <lol>
3. Bajer. Przydałoby się... no ale jaka cena?
4. Looool, nożyk do podcinania żył... ahahaha, po prostu lol. Jeszcze takie laski to reklamują... i zacieszaja jak ..::Cenzura 3 stopnia::.. .
edit: dobra spoko sorka za tamto
Mnie też się te krzesło nie podoba
btw te domki ze styropianu wymiataja pokazcie je kaczynskim moze wkoncu wyczaruja te 3 miliony mieszkań
Co do nożyków - dziwne poczucie humoru
Ostatnio edytowany przez DiamondBack (2008-11-16 22:57:50)
Jestem osobą nietolerancyjną. I prosiłbym to uszanować.
http://letty.pl/
Tommy napisał:Co do nr 2 preferuję tradycyjne metody. Żeby jeszcze przy sexie nie trzeba było się ruszać ani wysilać to już by była przesada...
Żeś buraka strzelił po obejrzeniu tego a teraz tylko się nadymasz na jebaka. Za seks pewnie placisz i inne pozycje jak tylko po bożemu to dla ciebie obrzydliwe zboczenie.
WTF? o.O Czy ty wogóle kapłeś o co mi chodzi?
1. że co ? xD po co mi to
2. popieram Tommy'ego
3. dwie osoby w domu to już tłok
4. "Kawaii" ? że niby dla kogo ?
5. Wynalazek :
nr. 2 sprawdziłby się w japonii ( 2 razy widziałem karaluch wielkości sporej myszy)
nr 5. Scyzoryk rolniczy - Fajne, ale nieporęczne ; /
nr.6. Makaron bez włosów - xD niby fajne, ale zabardzo komicznie się wygląda, i ja nie ubrałbym tego ;P, poza tym nie jem makaronu jak japończycy xD
Ostatnio edytowany przez Prince_Vegeta (2008-11-16 23:03:42)
Oczami Fana Blog ;]
EE nie znacie się nr 2 fotelik jest boski A jak trzeba mieć równo narąbane pod sufitem by na coś takiego wpaść
1. Ciekawa inicjatywa miejska. Ale w polskich realiach takie cos nie postalo by dluzej niz 1 dzien.
2. Hmm "kranol" bym sie na takim czyms Chocby z ciekawosci zobaczyc "roznice".
Swoja droga kto pamieta z dziecinstwa jak bujal sie na kaczorach donaldach i podobnych tworach? Hmm wersja dla doroslych XD
3. Bardzo ciekawa mysl techniczna. Wprawdzie buduje sie juz normalne domy za pomoca sprasowanej slomy, ale takie cos chetnie bym postawil na jakies dzialce.
4. OMG... Jeszcze te kawaii i ta radosc.
5. Krawat specjalny, nawet ciekawy patent. Ale z drugiej strony, nosic cos tak "ciezkiego" ;-)
O tak samobieżny fotelik wymiata, ale gdzie tu frajda jak ciągle to samo, no chyba że da się wklepać samemu jakiś "szalony" programik . Jedyny minus to, mniej ćwiczeń dla mięśni i ciała...
1 dzień?! U nas to by nawet pół dnie toto nie stało...
2 to chyba dla ludzi bardzo leniwych...
Ale ten krawat to bym sobie kupił
- No to wchodzę do Jakuba na podwórze - ciągnął opowieść Semen - A on coś opieka na ognisku. Na rożnie znaczy się...Ja go pytam: “Jakub, gdzie upolowałeś taką żółtą wiewiórkę? “, a on mi na to: “Powiedziało, że nazywa się Pikaczu”...
2. bym to kupił ale niewiem co mama otym by sądziła jakby to widziała umnie w pokoju.
pozatym scyzoryk dla farmera wymiata tylko że ciężki i pewnie nieporęczny
Niezłe to wszystko, ale mój faworyt to i tak to
Ktoś na ochotnika?
Śmieszne. ;p