Nie jesteś zalogowany.
Jak w temacie. Szukam osoby, która przetłumaczyła i udostępniła kiedyś na Ansi suby do tej animacji (SRT). W stopce autorskiej nikogo nie ma (w subie), zaś z serwisu suby zostały wywalone (cholera go wie czemu, Starship Troopers zostało, a to nie). Poza tym zipa też nie mam na dysku, więc przerąbanie. Prosiłbym, aby ta osoba odezwała się do mnie na PM. Jeśli chodzi o sam temat, to zeby nie było, że jest nie zgodny z FAQ, po nawiązaniu kontaktu z poszukiwanym tłumaczem, poproszę administerację o usunięcie go. Jeśłi z niknie główniej strony, to będę temat co jakiś czas odświeżał, jednakże wszystko zostanie wywalone po pewnym czasie. Prosiłbym też o nie spamowanie.
PILNE
A czy to anime ? Mi sie wydaje że to Amerykańska animacja
Ostatnio edytowany przez zmora150 (2008-11-15 18:12:05)
Starship Troopers - Twardziele to też "Amerykańska animacja" tyle że w CG. Więc...? W google szukałem, ale nie znalazłem tych, co trzeba. Były różne inne, ale nie te.
Ostatnio edytowany przez _KiRA (2008-11-15 18:18:18)
KKnD Mode:
google nie gryzie
Latarnik udostępnił
http://64.233.183.104/search?q=cache:2N … =firefox-a
Jak chcesz suby to idź na strone z napisami do filmów(od groma)
Albo prawy na film i kliknij znajdź napisy
ewentualnie masz tu
http://filazaf.fm.interii.pl/Dead.Space … iD-WPi.txt
ppm i zapisz jako
Ostatnio edytowany przez tygrysica2000 (2008-11-15 18:46:06)
Ach życie płynie, a anime leci
Szukasz napisów do wersji Dead.Space.Downfall.2008.DVDRip.XViD-WPi ? Jeśli tak to później je zgram z płytki i ci wrzucę na jakiś serwer np.rapid
Sprawa jest trochę bardziej skomplikowana. Szukam AUTORA tych napisów, bo mam do niego sprawę. I musi to być ten człowiek, który udostępnił je na Ansi - jedne takie suby tylko były tutaj.
PS. tygrysica2000, nie rób ze mnie jakiegoś kretyna, bo gdybym szukał samych napisów, to bym sobie znalazł. No ale dzięki za pomoc.
Edit:
Znalazłem już osobę, którą szukałem. Pamięć podręczka google się przydała. Problem sprawił nazwa filmu (u mnie Dead Space Downfall, poza tym dysponuję BluRay-raw).
To tyle. Temat można zamknąć/usunąć.
Ostatnio edytowany przez _KiRA (2008-11-15 20:08:26)