Nie jesteś zalogowany.
serduszko mówi mi :po prostu bońć !
ale rozumek i choróbsko mówi ... no wiadomo co mówi
Ale chyba sie stawie ;p
17? p.p ?
Do not only follow the footsteps of your masters, but search what they were searching for...
to może z okazji ze 90% ma nas wolne to jutro na piwko skoczymy >?
Zjadacz, Dżibril, wpadnijcie jutro do nas do Wawy Tu alku nigdy nie brakuje, nawet zawsze zostaje
Ostatnio edytowany przez Quithe (2008-11-09 18:40:08)
myhandhelds.pl - tam robię recki gier na Vitę i Switcha, zamiast tłumaczyć animu :V
Zakupy na Play-Asia $3 taniej z kodem MYPSVITA
to może z okazji ze 90% ma nas wolne to jutro na piwko skoczymy >?
Jestem za .
Może w przyszłym tygodniu... chętnie bym się z kimś napił, bo ostatnio mi nuda w dupsko zajrzała. ALe to kolejny weekend, czy jakiś tam dzien.
Tu alku nigdy nie brakuje, nawet zawsze zostaje
Nie wiem czy to tak dobrze że zostaje, czy to znaczy że w stolicy tak słabe główki macie? Jak się pije do ostatniej kropli... ;]
hmm to co i jak :>
osobiście dla odmiany skoczyłbym na fajkę wodną hehe [;
PS: banks takie info to też mi na gg wrzucaj
Ostatnio edytowany przez Isao (2008-11-10 15:46:51)
Kurcze, Bankai, nie mogłeś na gg wcześniej? To bym się i wybrał. A teraz to już musztarda po obiedzie.:>:P A dobrze byłoby omówić "pewne sprawy".^^
do usunięcia.
Ostatnio edytowany przez Maniack (2008-11-11 16:17:19)
A będzie ktoś dzisiaj na koncercie T.Love na Św. Maricnie? Było to spotkanie w poniedziałek czy nie... bo jestem trochę skonfundowany >.> Aha, jeszcze taka sprawa, że jak ktoś wyjdzie z inicjatywą spotkania, to było by miło żeby informacja była wcześniej
Quithe napisał:Tu alku nigdy nie brakuje, nawet zawsze zostaje
Nie wiem czy to tak dobrze że zostaje, czy to znaczy że w stolicy tak słabe główki macie? Jak się pije do ostatniej kropli... ;]
... to później Quithe łazienki doczyścić nie może xD
Generalnie w stolicy jest więcej flaszek niż osób.
-=PIERWSZA TROLLOWA MIĘDZYNARODÓWKA=-
dobre, lepsze, radzieckie!
Maniack napisał:Quithe napisał:Tu alku nigdy nie brakuje, nawet zawsze zostaje
... to później Quithe łazienki doczyścić nie może xD
Jak nie słabe głowy to słabe żołądki... haha Dobra, spadam na koncert T. Love Trzymaj się stolica, trenuj bo Poznań jest twardym zawodnikiem.
Tylko większość osób z poznańskim spotkań tak na dobrą sprawę nie jest z poznania xD
Dziś odbyło się kameralne spotkanie w Piwnicy21 Byłem tylko ja z Bogusiem i poszło kilka piwek, na więcej nie było czasu bo czas gonił na meczyk Lecha :p W każdym razie Boguś raz jeszcze wszystkiego najlepszego i mam głęboka nadzieję, że teraz kiedy już skończyłem swoją przygodę z MON'em to na następnych spotkaniach będzie lepsza frekwencja! Następne jest przewidywane pomiędzy HRYSTMESEM a SYLWESTREM Pozdro
Do not only follow the footsteps of your masters, but search what they were searching for...
Ten kto ma czas to zapraszam na spotkanie przed sylwkiem w poniedziałek o 17 pod pręgierzem max czas oczekiwania 20 minut na spóźnialskich zapraszam serdecznie
jak skończysz prace to tez wpadnij troszkę posiedzimy pewnie;)
myślę ze tak :0 jak ja zaczynałem o5 rano prace a o 17 kończyłem i szedłem od razu na spotkanie to było nieźle;)