Nie jesteś zalogowany.
W Naruto: Naruto a głównym bohaterem zrobić Zabuze który zostaje przywrócony do życia za pomocą smoczych kul
W Bleachu: Orihime , Renji , Hitsugaya
Mugen no Juunin: Manji bo jest słabszy od wszystkich swoich przeciwników a wygrywa tylko dlatego , że jest nieśmiertelny. Ale trzeba przyznać , że wygląd jak i jego strój to pierwsza klasa.
Ostatnio edytowany przez Citizen (2008-11-08 09:27:03)
Rika i Yuuichi z Hanbun no tsuki ga noboru sora. Przed śmięrcią proszę o sporą dawkę cierpień
Jestem osobą nietolerancyjną. I prosiłbym to uszanować.
http://letty.pl/
Kirju Ichiru / Vampire Knight Guilty
Najlepiej z rąk Yuki Cross albo Kuran Kaname
Ach życie płynie, a anime leci
Oin z KS
O ile ja jestem chamski, to wpisywanie prawdziwej osoby to już szczyt chamstwa...
EDIT
Wuja, emota zauważyłem, ale wiesz, fakt pozostaje faktem
Ostatnio edytowany przez Quithe (2008-11-08 21:02:32)
myhandhelds.pl - tam robię recki gier na Vitę i Switcha, zamiast tłumaczyć animu :V
Zakupy na Play-Asia $3 taniej z kodem MYPSVITA
DD robi sobie jaja, to widać gołym okiem
Ostatnio edytowany przez Zjadacz (2008-11-08 20:58:12)
"Skazany na zajebistość"
DevilDrom napisał:Oin z KS
O ile ja jestem chamski, to wpisywanie prawdziwej osoby to już szczyt chamstwa...
EDIT
Wuja, emota zauważyłem, ale wiesz, fakt pozostaje faktem
Etam, tylko tak ci się wydaje
Nie wiedząc jakie stosunki(bez skojarzeń zboczuchy ) panują między nami, nie możesz pojąć przesłania Dla jasności to ja jestem ten milusi, co nie wiedząc czemu wywołuje u Oina wściekłość(delikatnie ujmując), a właściwie wywoływało, gdyż obecnie sama moja obecność w ten sposób na niego działa Wspomnę jeszcze o najpopularniejszych zwrocie Oina: „Umrzyj” XD
To tak w skrócie telegraficznym, bo można by wiele jeszcze pisać
Btw. Nie wiem jak dla ciebie, ale dla mnie to jedynie jeden z wielu głupich spam topicow, więc trudno brać na serio rzeczy, które ludzie w nim wypisują... A nie jako poważny temat, w którym w poważny sposób się dyskutuje, kogo dla dobra anime należałoby zlikwidować w pierwszym odcinku >.>
Ostatnio edytowany przez DevilDrom (2008-11-08 21:58:52)
Tak, sam miałem małą scysję z Oinem i wiem, że jego ignoranctwo może doprowadzić do szewskiej pasji Tak więc domyśliłem się, że on jest tym złym, na pewno jest Pewnie to jakoś to usprawiedliwia
Ten topik dla mnie to taka forma zastępcza dla dyskusji o dupiatości pewnych animców Hm, no to wykorzystam sytuację i napiszę: umrzeć powinny wszystkie postaci Claymore, dzięki czemu ten animiec by nie wyszedł
myhandhelds.pl - tam robię recki gier na Vitę i Switcha, zamiast tłumaczyć animu :V
Tak, sam miałem małą scysję z Oinem i wiem, że jego ignoranctwo może doprowadzić do szewskiej pasji Tak więc domyśliłem się, że on jest tym złym, na pewno jest Pewnie to jakoś to usprawiedliwia
Ten topik dla mnie to taka forma zastępcza dla dyskusji o dupiatości pewnych animców Hm, no to wykorzystam sytuację i napiszę: umrzeć powinny wszystkie postaci Claymore, dzięki czemu ten animiec by nie wyszedł
dla tego irytującego bachora co za ta clare chodzil zamawiam jakies tortury przed smiercia
Nie nazwałbym tego usprawiedliwieniem, bo post powstał pod wpływem chwili, i nawet nie przyszło mi do głowy, że to na poważnie. Wbrew pozorom nawet lubię to zabawne stworzonko, Oina. I wiem, że on także mnie lubi, tylko się kryje – fakt bardzo skutecznie A może nawet coś więcej, a okazywana nienawiść do mnie, to j
edynie przykrywka lub reakcja obronna przed prawdziwymi uczuciami do mnie xD
Tak, sam miałem małą scysję z Oinem i wiem, że jego ignoranctwo może doprowadzić do szewskiej pasji Tak więc domyśliłem się, że on jest tym złym, na pewno jest
Jak wiele osób, ale mojej pewnie nikt nie przebije, między innymi znalezienie się w ignore list(przynajmniej tak twierdził, chociaż obecnie już nie jestem), ban na KS przez pół roku, i obecnie jak Oin tylko dostanie opa, to dostaje miły prezencik w postaci kick + ban
A żeby nie spamować jedynie, to: poza Oinem, chciałbym żeby się umarło Naruto z Naruto, Bleachowi z Bleacha, Allenowi Walkerowi z D.Graya Mana...
Panowie, panowie. Ja wiem, że w kwestii ciekawych dyskusji to na forum wieje nudą, niczym z otwartej pasztetowej pośrodku pustyni Gobi, ale żeby próbować wskrzesić TEN "legendarny" temat przy pomocy takich tanich prowokacji... Oj, nieładnie. Wstydzilibyście się. [roftl]
umrzeć powinny wszystkie postaci Claymore, dzięki czemu ten animiec by nie wyszedł
Dobrze kombinujesz! Wtedy zostałby tylko Raki i zrobiliby megasuperprodukcję na pograniczu dramatu i tragedii o najdzielniejszym wojowniku we wsi.
Aleś oryginalny, DevilDrom.:P
Ja bym uśmiercił Kakasziego z Naruto, ups,
No i wszystkie loli ze wszystkiego;)
zostaw coś dla przyszłych pokoleń
Ostatnio edytowany przez DiamondBack (2008-11-08 23:59:01)
giń dulu
no i znów za bardzo przyglądam się forum, jeśli twoja informacja nie jest jakimś żartem tylko pochodzi z mangi, oooo.... to nie wiem czy to co napisałem wyżej nie było od serca
Żarcik, żarcik, tak naprawdę to mnie to od dłuższego czasu zwisa, co się dzieje w naruto.
Dlatego typuje całą ekipę naruto do piachu, niech w końcu skończy się ten tasiemiec.
Aleś oryginalny, DevilDrom.:P
Ja bym uśmiercił Kakasziego z Naruto, ups,
xDPokaż spoilerwykrakałem.
No i wszystkie loli ze wszystkiego;)
Cholerna ciekawość... I teraz będę czekał na ten moment w mandze, bo anime olewam sikem prostym
No to się rozczarujecie bo go ślimak uratuje na 100%
Nena i ta chinka z Gundam 00 niech zdychają czym prędzej
trz3ci... pier***** sur**** podpier**** mi napisy do Afro Samuraja i udostępnił na napisy24... idę robić tam burdę na forum
ale żeby próbować wskrzesić TEN "legendarny" temat przy pomocy takich tanich prowokacji...
To może niech ktoś od razu ten wątek wskrzesi
http://animesub.info/forum/viewtopic.php?id=62197
"Skazany na zajebistość"
Teraz w naruto zginie Kakuzu z reki naruto ktory pokona go nowym rasenganem. i hidan z reki shikamaru. odpisalem na temat "KTO MA UMRZEC" PS. Jak komus mało to dodam ze Itachi zginie podczas walki z Sasuke (zginie z wyczerpania calej ilosci czakry) glupio to zrobili no ale coz.
Messiah, co ty za głupoty opowiadasz, prześledź jeszcze raz tamte chaptery.
A tak w ogóle to go nie słuchajcie, bo to ściema.