#1 2008-11-04 15:17:01

SiwyCZR
Użytkownik

Skąd Anime DVD-RIP

Yo, wiem, że jest już dużo tematów "skąd", ale ja poszukuje konkretnych stron skąd mogę ściągać anime w !JAKOŚĆI DVD! Chodzi mi oczywiście o strony http i takie na których nie ma ograniczeń 3 pliki na dzień albo prędkość jest mizerna. Chodzi mi o softsuby (ogm, mkv), obojętnie czy stare czy nowe anime ważne żeby nie były to żadne tv-ripy. Dawno nic nie oglądałem, a na moim laptopie tv-ripy brzydko wyglądają...
z góry thx jezor

The Hate U Give Little Infants F*ck Everybody

#2 2008-11-04 15:42:02

DiamondBack
Użytkownik

Odp: Skąd Anime DVD-RIP

Prędzej bym zrozumiał jakbyś się pytał o strony gdzie są obrazy DVD ISO, bo ripow przeciez jest wiele ale nigdzie nie ma tylko i wylacznie takich.

Jestem osobą nietolerancyjną. I prosiłbym to uszanować.
http://letty.pl/

#3 2008-11-04 16:30:44

Zgrzyt
Użytkownik

SiwyCZR napisał:

Yo, wiem, że jest już dużo tematów "skąd", ale ja poszukuje konkretnych stron skąd mogę ściągać anime w !JAKOŚĆI DVD!

Proponuje SKLEP ^^ jakość DVD i pachnące nowością pudełka a możesz to ściągnąć prosto spółki bez ograniczeń..... najlepsze jest to że na tym forum jest takie COŚ  a zwie się SZUKAJ i za skromne 20 minut (teraz mniej) cierpliwości pomogło by ci  oczkod

btw. może monitorek od laptopka jest do dupy nie jakość anime? teraz HDtv-ripy są bardzo dobrej jakości.. jedynie wczesne rawy wyglądają kiepsko

Ostatnio edytowany przez Zgrzyt (2008-11-04 16:32:55)

#4 2008-11-04 17:42:39

Maniack
Użytkownik

Zgrzyt napisał:
SiwyCZR napisał:

Yo, wiem, że jest już dużo tematów "skąd", ale ja poszukuje konkretnych stron skąd mogę ściągać anime w !JAKOŚĆI DVD!

Proponuje SKLEP ^^ jakość DVD i pachnące nowością pudełka a możesz to ściągnąć prosto spółki bez ograniczeń..... najlepsze jest to że na tym forum jest takie COŚ  a zwie się SZUKAJ i za skromne 20 minut (teraz mniej) cierpliwości pomogło by ci  oczkod

btw. może monitorek od laptopka jest do dupy nie jakość anime? teraz HDtv-ripy są bardzo dobrej jakości.. jedynie wczesne rawy wyglądają kiepsko

Że tak zacytuję "I Kto to mówi"

A skąd DVDripy... z internetu. Mało to grup wydaje dvdripy...

#5 2008-11-04 17:50:07

dulu
Moderator

SiwyCZR, sprawdzasz na anidb, która grupa wydaje dvd-ripy i po sprawie. Wchodzisz na ich stronę albo IRC i pobierasz.

#6 2008-11-04 20:16:25

SiwyCZR
Użytkownik

DiamondBack: A czy ja pytałem o strony z TYLKO dvd-ripami? Chodzi mi o strony na których trochę tego znajde bo na oślep przeszukiwać każdą stronętytuł po tytule sprawdzać jaka grupa itd. mija się z celem jezor
Zgrzyt:Jak ty byś używał tylko orginalnych płyt z animcami ze sklepu mógł byś mnie pouczać, ale jak tego nie robisz to nie pi*****l proszę...
Dulu: Chodziło mi tylko o DDL czyli bezpośrednio ze strony, wszystko inne odpada... żadne torrenty...
Dobra jeśli tak brzmią wasze odpowiedzi to podziękuje, temat ,można zamknąć...
Nikt

The Hate U Give Little Infants F*ck Everybody

#7 2008-11-04 20:24:21

Sir Mavins
Użytkownik

SiwyCzR

A dlaczego nie torrenty?
Dostałeś odpowiedź, to najpierw ją przeczytaj.

A, może napisz tytuły, to i inni ci pomogą.

#8 2008-11-04 20:37:14

dulu
Moderator

SiwyCZR, a ja mówiłem coś o p2p? Od http, ftp do IRC.

#9 2008-11-04 22:33:29

Zgrzyt
Użytkownik

SiwyCZR napisał:

Zgrzyt:Jak ty byś używał tylko orginalnych płyt z animcami ze sklepu mógł byś mnie pouczać, ale jak tego nie robisz to nie pi*****l proszę...

Nuuuuuuuuudziarz ^^

Maniack napisał:

Że tak zacytuję "I Kto to mówi"

że tak się spytam o którą część chodziło? i znamy się ? >..>

Ostatnio edytowany przez Zgrzyt (2008-11-04 22:38:14)

#10 2008-11-05 01:47:31

Maniack
Użytkownik

A ja będę niemiły tym razem. SiwyCZR weź rusz dupę i sam poszukaj sobie tych stron, bo jaśniepanu nikt temu nie poda na tacy. Mało to stronek z downloadem z http anime przewinęło się przez to forum? Mało jest tematów gdzie można takowe strony znaleźć, mało to ludzie się pytali skąd ściągać? Kiedyś Dżibril założył wielgachny temat z listą anime i ddl, sprawdź go, od grona stron i jeszcze od grona opcji. Jeżeli będziesz udawał upośledzonego, nikt Ci nie pomoże, a Twoje lenistwo nie przyczyni się do znalezienia stron z ddl anime w dvdripach i nie udawaj obrażonego tym, że każdy ma cię w D i nikomu nie chce się szukać dla Ciebie takich stron. Z mojej strony proponuję przeszukać TO forum, następnie jakieś fora obcojęzyczne, tam zawsze naiwnie się sporo osób które podają skąd ściągać anime. Wystarczy chcieć.

Zgrzyt napisał:

i znamy się ? >..>

Nie.

Stopka forum

© Animesub.info 2024