Nie jesteś zalogowany.
To jest taka opcja? Nie ma się po co bawić, za kilka miesięcy będzie jak było
Co do terminu spotkania, może zastanówcie się, który dzień wam bardziej pasuje i zróbmy głosowanie, przejdzie większość Nam w zasadzie obojętne, najwyżej nie pójdziemy do roboty w środę xD Z drugiej strony, jeżeli większość będzie musiała się gdzieś z rana pojawić 12, to może lepiej jednak 10. Oczywiście jest też opcja, że spotkamy się wcześniej, niż zawsze, powiedzmy o 13? Tak więc rzucać propozycje.
Ichi, gitara nie całe życie, trzeba pić z kumplami i koleżankami xD
Koni, tak, lubimy szatańskie plany, jeśli padnie na 11, to na bank masz się pojawić.
I Przemek mógłby się pojawić 11, prawda?
Hiro, słuszna decyzja
Jeszcze Damtrixa muszę przygotować, że ma ruszyć tyłek ze swojej wioski. Myślę, że mu najbardziej odpowiadałaby opcja 11 o 13, bo wcześniej się musi zwijać, żeby wrócić do chaty.
A teraz wszyscy skandujmy: Zjadacz! Zjadacz! Zjadacz! Napomknął, że kasę ma i mógłby przyjechać, ale się musi zastanowić, trzeba więc wujcia przekonać Chociaż dziwne, że fak t 5 flaszek, które już jesteśmy sobie krewni nie wystarcza xP
I prośba na koniec. Czy ktoś z was przewija się koło dworca centralnego albo gdzieś, gdzie sprzedają szisze i akcesoria? Niestety nas blokuje praca i nie mamy kiedy wypaść po węgielki, a niestety wyszły. Tak więc pomożecie? :> Kasę oczywiście za nie oddamy
Ostatnio edytowany przez Quithe (2008-11-03 21:50:50)
myhandhelds.pl - tam robię recki gier na Vitę i Switcha, zamiast tłumaczyć animu :V
Zakupy na Play-Asia $3 taniej z kodem MYPSVITA
mi to bardziej by pasował 10 w godzinach wcześniejszych bo rano 11 mam wyjazd do pracy(wiem, przesrane:/) tylko raczej dużo być nie będę(choć okaże się jak będę na spotkaniu)
też 10.
-=PIERWSZA TROLLOWA MIĘDZYNARODÓWKA=-
dobre, lepsze, radzieckie!
oj tam od razu dusza towarzystwa. Ja powiem tak, jesli chodzi o mnie, to moze byc zarowno 10 jaki i 11, bo tak samo 11 i 12 mam wolne. Jednak z tego co widze, to ludzie woleli by tego 10. Co sie tyczy ludzi przyjezdzajacych, to moze zrobimy cos w rodzaju warszawiego STYPENDIUM, ktore pokrywaloby koszty transportu?? Co o tym myslicie? Mozna by wtedy zapraszac gosci [hrehrehre szatanski plan]. Ja od razu zaznaczam, ze nie pije tak jak ostatnio, bo musze sie szanowac i wiedziec w jaki sposob wrocilem do domu :]
gdyby tylko czlowiek mial troche wiecej czasu i lepiej znak angielski [z 2 mozna cos zrobic, z 1?]
Ja od razu zaznaczam, ze nie pije tak jak ostatnio, bo musze sie szanowac i wiedziec w jaki sposob wrocilem do domu :]
Odpowiedź jest prosta - teleportem. Jesteś w jednym miejscu - bach - jesteś w drugim miejscu, odległym o godzinę drogi.
Już pisałem, mi bardziej odpowiada 11., albo i nawet 12., ale mogę też przyjechać 10., tylko być może nieco później.
Odpowiedź jest prosta - teleportem. Jesteś w jednym miejscu - bach - jesteś w drugim miejscu, odległym o godzinę drogi
problem jest tylko taki, ze taki teleport, to ja mialem ostatnim razem, tyle ze w sumie bylo to zakrzywienie CZASO-PRZESTRZENNE. 1km i 8h pozniej. A takich teleportow wolimy nie miec:D
Ostatnio edytowany przez waski_jestem (2008-11-04 00:43:39)
gdyby tylko czlowiek mial troche wiecej czasu i lepiej znak angielski [z 2 mozna cos zrobic, z 1?]
Panowie, czas na konkretne postanowienia. Przejrzałam wasze posty i wypada na 10. Może jednak nie 13 (tak zaraz po wstaniu?), niech sie chociaż ściemni O 16 będzie wystarczająco wcześnie? Przynajmniej ciemniej:) Kto będzie musiał dojechać później, ten dojedzie (oczywiście im później tym karniaków więcej ). Kto nie chce jechać nocnym, zdąży na normalny. Myślę jednak, że iwąski tradycyjnie skorzysta z zakrzywiacza czaso-przestrzennego, bo co impreza to się zarzeka ;P Ichi, bierzesz tyłek w troki i przyjeżdżasz, bez krygowania się ;P Musze zobaczyć, jakie postępy poczyniłeś w międzyczasie
Ja bym się skłaniał jednak ku spotkaniu o 17:30/18:00 pod Saharą. Szybkie Szamanko i lecimy do Żabki/Biedronki/Tygryska/Marsjanka po zapasy - Tandemie, jeśli możecie, sprawdźcie czy sklepy z soczkami będą otwarte 10-tego.
Jakieś konkretne życzenia odnośnie tego, co będziemy oglądać i co mam przynieść? Od razu zaznaczę, że Hell 0 i śliwki odpadają (się skończyły się).
Jak Madzienkowska wyrobi się z napisami do drugiego odcinka MtH, możemy łyknąć oba na raz.
A jak znowu dwóch brodaczy będzie się rozpływało nad sceną trzymania za rączkę, puścimy tentakla.
Musze zobaczyć, jakie postępy poczyniłeś w międzyczasie
A cóż to za dziwna konkurencja, ten międzyczas?
Ostatnio edytowany przez DUDi (2008-11-07 11:49:07)
Taa... brody pełne łez wzruszenia
Co do czasu spotkania, niech się wypowiedzą inni chętni, ktoś tam nie mógł późno. Ale jak napisałam, zawsze może nadgonić karniakami.
Międzyczas: ile czasu minie zanim zniknie płyn między literką "C" a literką "g" ;]
Albert już ma stoisko z sokami, ale sprawdzę czy będzie czynny, powinien być, bo przecież ludzie potrzebują napojów
mi pasuje 13, 16 jak i 18 pod saharą:) chociaż myślę, że 18 będzie dobra bo i człowiek się najje i będzie szczę"śliwy":)
myślę, że albert będzie otwarty, w końcu 10 listopada, to żadne święto, więc czemu miałby być zamknięty?:D
Ostatnio edytowany przez Przemek3 (2008-11-07 14:32:33)
No to o tej 17:30-18:00 nic, tylko zbierać się ^^
HURRRRARA. Ja oczywiscie bede jechal z pracy, a kibluje az do 18 [chyba ze mi sie uda wczesniej wypasc, w co watpie] Po drodze wpadne pewnie cos zjesc wiec u was bede w okolicach 19.30, mam nadzieje.
to jak, dzisiaj 17:30-18 pod saharą?:) może ktoś jeszcze chętny z ansi?
Ja będę trochę po 18, powiedzmy 18:15 - zależy od tego, jak szybko się wyrobię po przyjeździe.
EDIT:
filippiarz też przyjdzie
Ostatnio edytowany przez DUDi (2008-11-10 13:28:30)
No wlasnie, moze jakas nowa dusza by sie pojawila? Byloby milo
Może pozostali odbierają nasze spotkania jako popijawę dla zamkniętego grona xD Tak więc oficjalne oświadczenie: każdy może się z nami napić przy okazji gadania o anime i życiu
Dam się nie odezwał, więc nie wiem, czy będzie. Nikogo innego do dokołowania w sumie nie mamy. Tak mi ostatnio przemknęło przez myśl pytanie: Chłopaki, nie macie dziewczyn, że tak zawsze sami przechodzicie?
Qwig, z Hiki planowaliśmy przyjść pod saharę, żeby zasunąć kebaba. Przyjdziesz jak reszta, czy wpadniesz wcześniej i wyskoczymy potem razem tam?
myhandhelds.pl - tam robię recki gier na Vitę i Switcha, zamiast tłumaczyć animu :V
Zakupy na Play-Asia $3 taniej z kodem MYPSVITA
Wybaczcie mi, że tak się wtrącę. xD
koni prosił by przekazać Wam, że na dzisiejsze spotkanie się nie przybędzie...
Coś go tam po drodze zatrzymało. ^^
Jest mu oczywiście bardzo przykro.:P W każdym razie pozdrawia. ^^
Qwig, z Hiki planowaliśmy przyjść pod saharę, żeby zasunąć kebaba. Przyjdziesz jak reszta, czy wpadniesz wcześniej i wyskoczymy potem razem tam?
Wpadnę wcześniej (na, powiedzmy, 17 coś), zapuści się kopiowanie i pod Saharę.
Eeee, bo ja tez chetnie skorzystam z waszego sprzetu do kopiowania Ale to dopiero po przybyciu [musze przepalic plytki z rawami dla qwiga]