Nie jesteś zalogowany.
Krótko i węzłowato. Co niektórzy zauważyli zapewne, że po dość częstych wydaniach hardsubów, nagle przystopowaliśmy. Spalił mi się komputer, a nowego w najbliższym czasie kupować nie mam zamiaru. Ponadto kodowanie 4-5 epków tygodniowo to duże przegięcie. W związku z powyższym szukamy kodera. I żeby było jasne. Musi mieć dobry komputer i znać się na rzeczy. Nie mam bowiem czasu ani ochoty kogoś przyuczać. Nie musisz jednak z drugiej strony wiedzieć wszystkiego. Wielu rzeczy idzie się nauczyć i dowiedzieć w czasie. Zainteresowani mogą zgłaszać się w tym temacie lub na pm. Co prawda wątpię, by ktoś się zgłosił, ale zawsze trzeba mieć nadzieję. I tak, dostaniesz do skodowania próbny materiał. Jeśli sobie poradzisz, przyjmiemy cię.
EDIT: W związku z powyższym zawieszam wydawanie wszystkich hardów, jakie kodowałem, za wyjątkiem Ippo.
Ostatnio edytowany przez bodzio (2008-10-31 17:10:26)
Ty weź se bodzio znajdź nie jednego, a dwóch przynajmniej, bo biedny jeden koder, to dostanie szajby jak mu komp będzie 24/7 kodował w kółko różne tytuły, a dysk, to chyba nie wytrzyma nadmiaru rawów i ISO. Mówię ci, SLF jak SLF, robi wolniej niż żółwie chodzą, ale akurat w sprawie kodowania mamy się kim ratować.
PS: A ten materiał do skodowania, to mam nadzieję jakiś niezbyt komfortowy dla oka, bogato urozmaicony w przeszkody?
Ostatnio edytowany przez Hatake (2008-11-01 03:01:11)
Hatake, pewnie, że syfiasty. Przecież nie dam rawa HD. Mam coś pięknego od S^M I od l33t też.
Odświeżam. Chociaż i tak nie wierzę w sukces
A ile na godzinę płacisz ?? heh Uwzględnisz w tym podatek, ubezpieczenie, samochód firmowy i komórkę??
Hatake, dobry pomysł, bo tak się składa, że gdzieś mam 192 ep Naruto od S^M. Płytkę z rawami widziałem gdzieś przed tygodniem, więc pewnie jeszcze jest.
A co do zapału... Tak to zwykle bywa, że albo fansubing wciągnie i w nim siedzisz i robisz coś dla bandy pijaw i narzekaczy, albo ci się nie chce i sam zostajesz pijawą. ;]
Ponownie odświeżam. Niektórzy sobie z moim zadaniem nie poradzili.