Nie jesteś zalogowany.
ja mogę od razu powiedzieć, że u mnie 7 odpada(praca), ale 11 jest całkiem ciekawym terminem:)
Ostatnio edytowany przez Przemek3 (2008-10-29 22:38:41)
Akurat dzisiaj omawiałem z Hiki terminarz na najbliższe dwa weekendy To u nas jest tak, 7-9 mamy zajęte. Różnego rodzaju spotkania xD 10 i 11 by pasowały. Qwig, chyba coś Ty coś jęczałeś, że po wtorku trzeba będzie wstać w środę, więc co powiecie na poniedziałek? Do budy nikt nie pójdzie, do pracy też pewnie mało kto i na drugi dzień będzie można odchorować soczki
myhandhelds.pl - tam robię recki gier na Vitę i Switcha, zamiast tłumaczyć animu :V
Zakupy na Play-Asia $3 taniej z kodem MYPSVITA
Jestem za 10. Mam akurat wolne za pierwszego.
gg - już działa
Google+ m.bellon.atas@gmail.com
Aktualnie oglądane :
* Usagi Drop * Ao no Exorcist * Tiger & Bunny
no, 10 byłby najlepszy:) jako że 11 wolny, można dłużej zabawić:D
btw. od razu spytam, czy ktoś może przyniesie soczek śliwkowy?:D
Po tym kwasie, który mbell rozlał na biurku, kratki w zeszycie mi wyżarło Ja wiem jedno, śliwek nie tykam, chyba że powidła z masłem orzechowym
myhandhelds.pl - tam robię recki gier na Vitę i Switcha, zamiast tłumaczyć animu :V
Zakupy na Play-Asia $3 taniej z kodem MYPSVITA
Tak! 10 do dobry pomysł, bo 11 ze sklepami kiepsko może być
-=PIERWSZA TROLLOWA MIĘDZYNARODÓWKA=-
dobre, lepsze, radzieckie!
a ja powinienem byc, ale jeszcze nie wiem, czy 10 ide do pracy, a jak tak to na ile godzin. Jutro [czwartek] bede wiedzial jak sprawdze grafik.
gdyby tylko czlowiek mial troche wiecej czasu i lepiej znak angielski [z 2 mozna cos zrobic, z 1?]
Właśnie wstałem i zjadłem co nieco, więc mogę się wypowiedzieć...
Mi 11 bardziej by pasował, bo chciałem wrócić na długi weekend do domu, a całą środę mam wolną. Widzę jednak silny napór na 10, więc najprawdopodobniej skrócę sobie nieco odpoczynek i pojawię się w poniedziałek w Warszawie, choć zapewne na imprezę przybędę nieco później niż zwykle.
A są jakieś szanse na Smoczka? xD
Właśnie, Smoczek się już nie pokazał po inauguracji. Pewnie stwierdził, że stworzył potwora:P
Smoczek na drugim letnim był, widocznie ma uczulenie na aparaty u Tandemu ^^
a ja niestety się nie pojawię:/ okazało się, że mnie święta nie obowiązują i muszę jechać do pracy:( no trudno, to życzę miłej zabawy
Czy to znaczy, że nie będzie żadnych nowych twarzy?
P.S.
Obiecuję już niczego nie rozlewać tym razem.
Ostatnio edytowany przez mbell (2008-11-03 18:04:43)
gg - już działa
Aktualnie oglądane :
no właśnie, co ostatnio zadnych nowych na naszych spotkaniach. A i staryh też jakos tak ubywa. No ale trzon grupy utrzymany. Ja 10 też w robocie, a 11 ustawowo wolny, huraaaaaaa.
gdyby tylko czlowiek mial troche wiecej czasu i lepiej znak angielski [z 2 mozna cos zrobic, z 1?]
Czy ja dobrze widzę , czyżby na serwerze ansi nie był zmieniony czas na zimowy ??
gg - już działa
Aktualnie oglądane :
Tak, tutaj jest wieczne lato
a ja niestety się nie pojawię:/ okazało się, że mnie święta nie obowiązują i muszę jechać do pracy:( no trudno, to życzę miłej zabawy
Kak to?! 11 listopada tyż ni?
Może uda mi się przyprowadzić nową osobę (i przy okazji wciągnąć ją do fansubbingu). Ale na razie ciii...
Na mnie nie liczcie.
Prawdopodobieństwo, że mnie wydziedziczy któryś z rodziców, jeśli się nie pojawię w długi weekend u matki lub ojca jest dosyć wysokie. [jakkolwiek to brzmi]
Chyba że... *obmyśla złowieszczy plan* ^^'
Anime makes you stupid
Czy ja dobrze widzę , czyżby na serwerze ansi nie był zmieniony czas na zimowy ??
A to już u ustawieniach profilu nie łaska odhaczyć sobie opcji 'czas letni'? Oj mbell, leniwy się robisz...
Na spotkanku obecność raczej obowiązkowa :] wiec pewnie się pojawię.
Tłumaczenia są jak kobiety. Wierne nie są piękne, a piękne nie są wierne.