Nie jesteś zalogowany.
Citizen napisał:W Japonii to normalne , że męskim postaciom podkładają głosy kobiety.
W sumie nie tylko w Japonii. W polskim dubbingu paru kreskówek też facetowi podkłada głos kobieta. głowy nie daję, ale chyba głównemu bohaterowi pokemonów też babka podkładała XD
No bo w sumie kobiety nie przechodza mutacji wiec z powodzeniem moga przez wiele lat grac role chlopiece.
Citizen napisał:W Japonii to normalne , że męskim postaciom podkładają głosy kobiety.
W sumie nie tylko w Japonii. W polskim dubbingu paru kreskówek też facetowi podkłada głos kobieta. głowy nie daję, ale chyba głównemu bohaterowi pokemonów też babka podkładała XD
Zgadza się to była baba i np. główny bohater Laboratorium Dextera, to też dubbinguje kobieta- babcia po 50-ce.
Kopernik też była kobietą!
A jak... :P:P
Ostatnio edytowany przez Heliar (2008-10-29 19:22:04)
KieR nie jestes trendi. Do tego OMG =/ powiienes dodac ze 30x zal/zl.pl/zal.ru
DiamondBack (Ostrzeżenia: 5 (z 4)) wiesz twoje rady są bezcenne
DiamondBack napisał:KieR nie jestes trendi. Do tego OMG =/ powiienes dodac ze 30x zal/zl.pl/zal.ru
DiamondBack (Ostrzeżenia: 5 (z 4)) wiesz twoje rady są bezcenne
Nie wierzę, że ludzie ciągle się na to łapią
A temat bezcenny, już zapisuję na dysku.
"Skazany na zajebistość"
~ katalizatorx noobie nie zalatuj do moich rodziców, a że jesteś debilem to już tego wszędzie już rozgłaszać nie musisz. Zdjadacz nie ma co się dziwić że ktoś taki jak ~katalizatorx się na to załapał jak spojrzy się jakie tematy zakłada
Ostatnio edytowany przez KieR (2008-10-29 19:43:03)
Najgłupszy temat jaki tu ostatnio widziałem, zaśpiewajmy piosenkę!
Get the satellite if you want to see me
Talking on the net I know the way you like it
Get your credit card cause I need no money
All I wanna get is you baby
Running in the nineties, is a new way I like to be
I'm just running in the nineties
come on baby run to me
We are running in the nineties, is a new way to set me free
I'm just running in the nineties
yes I wanna know, yes I wanna see
Cyber talking
Cybersex is on the line
New desire
Take me higher
Boost me higher with your mind
Set me on fire
Get the satellite if you want to see me
Talking on the net I know the way you like it
Get your credit card cause I need no money
All I wanna get is you baby
no comment!
~ katalizatorx noobie nie zalatuj do moich rodziców, a że jesteś debilem to już tego wszędzie już rozgłaszać nie musisz. Zdjadacz nie ma co się dziwić że ktoś taki jak ~katalizatorx się na to załapał jak spojrzy się jakie tematy zakłada
Twoj poziom (wszelki) jest niższy od tego tematu.
Jestem osobą nietolerancyjną. I prosiłbym to uszanować.
http://letty.pl/
A może Skłodowska też była kobietą?
Bart Simpson też mówi glosem kobiety i jakoś cycki mu nie urosły przez te wszystkie serie, więc może Naruto przeżyje jeszcze kilka lat.
ps. Takumiego mi tu nie mieszajcie.
Czołem, dziewczynki
Niczego nie jest mi szkoda, nic z tego czego jeszcze mi brak!
Starczy, gdy kocham, huczy las i wieje wiatr.
ps. Takumiego mi tu nie mieszajcie.
Akurat słuchałem tej piosenki jak wbiłem i zobaczyłem ten temat, jakoś tak się ułożyło
Co by nie było nieścisłości, pod Takumiego podkładał głos facet. Obecnie można go usłyszeć jako Lockona Stratosa w Gundam 00
Dobra dzieci koniec zabawy. Zabierajcie zabawki do innej piaskownicy. Temat zamykamy.
"Chodź, poluj ze mną. Zostaw ból i bądź znowu wolny. Tu każdy czas jest teraźniejszością i wybór należy do ciebie. Wilki nie mają króla."