Nie jesteś zalogowany.
Witajcie!
Tak się złożyło, że w tym roku czeka mnie pisanie pracy licencjackiej. Filologia angielska, translatoryka dozwolona, więc pomyślałam, żeby pisać o "charakterystyce polskiego fansubera anime". Promotor przyklepał wstępny pomysł, więc jestem na etapie przygotowań. I tu prośba.
Do części badawczej będę potrzebowała co najmniej 30 osób, które wypełniłyby dla mnie ankietę, oczywiście anonimową. Pytań jeszcze nie mam, ale myślę, że można by je podzielić na 3 grupy:
-"demograficzne", czyli wiek, płeć
-przygotowanie teoretyczne do tłumaczeń
-motywacja, czyli dlaczego to robisz
Czy znalazłyby się grupy, których członkowie pomogliby mi w badaniach? Tzn wypełnili te ankiety? Byłabym wdzięczna za deklaracje na ile osób i czy wogóle na kogoś moge liczyć. Bo jeśli nie, to będę musiała poszukać innego tematu :/
Nie należę do żadnej grupy, ale jako wolny strzelec chętnie Ci pomoge:)
Myślę, że znajdzie się tu na tyle osób, żeby przeprowadzić taką ankietę, więc życzę powodzenia przy pracy:)
Ja również mogę takową ankietę wypełnić
Dejavu? Rok? temu był identyczny temat... ludzie zwątpili jak zobaczyli te kilkaset pytań
Jestem osobą nietolerancyjną. I prosiłbym to uszanować.
http://letty.pl/
Pomożemy. Może i ktoś inny z KA także się zgłosi.
Jeśli satysfakcjonuje Cie pomoc od gościa, który mało tłumaczy, ale dużo korekci, to też chętnie pomogę.
"Skazany na zajebistość"
W sumie też bym mogła wypełnić taką ankietę
W sumie to czemu by nie... Przeszło się softsuby, przeszło hardsuby, żadna ankieta niestraszna.
Już raz pomogłem, to i teraz chętnie w to wejdę.
Chętnie pomogę
Ja również mogę pomóc.
Yay.... dzięki wszystkim Obiecuję, że nie będzie straaaasznie długa ^^ Ta ankieta znaczy.
Topsz, to teraz trzeba sprecyzować tezę i można się brać do pracy
też pomogę
pomogę
Niczego nie jest mi szkoda, nic z tego czego jeszcze mi brak!
Starczy, gdy kocham, huczy las i wieje wiatr.
Ja również przyjdę z pomocą Jak zwykle.
to juz bedzie druga taka praca o ktorej wiem.. ^^
mozesz jeszcze zajrzec na anfo.pl
HQ Team zgłasza chęć pomocy;] To już masz 3 sztuki z AG. Prześlij potem efekt końcowy, to będziemy mieli drugą do kolekcji;]
dagomir... trochę mało kobiecy nick
Ostatnio edytowany przez hikikomori (2008-10-28 09:43:38)