Nie jesteś zalogowany.
Strony 1
Właśnie mi psa rozjechało:( gdy szedłem mamie po fajki.
Gdybym szedł sobie, miałbym wyrzuty!
Jak dobrze że oglądałem Elfen Lied'a, teraz wiem że wściekanie i płacz nie pomogą, a widok krwii sprawił że odszedłem zdegustowany.
Pierwszy raz widziałem jak coś zostaje zdekapitowane.
Teraz wiem że anime uczy znieczulicy.
Ciekawe czy bede płakał za moją suką jak moja siostra.
A wam co ostaniego się zdarzyło co traumatyczne? I Czy Anime wam pomogło (tak jak mi)?
To nie anime, to życie uczy znieczulicy :p
psychologowie w szkole tak mówią :/
Ale grzmotło go i pogruchotało czy wycisnęło jak tubkę pasty do zębów?
Teraz będziesz na niego mówił plaściuch czy skremujesz i nazwiesz HOT DOG?
Poza tym co to za dziwny temat? Coś w rodzaju kto jest bardziej EMO X_X
To nie anime, to życie uczy znieczulicy :p
Nie życie [przynajmniej w większości wypadków] media. Btw. Wyrazy współczucia. Wszyscy jesteśmy EMO i głembocy aż do bólu. xDxD
"Apa Apa Apapa!" - Apachai Hopachai
Pics or it didn't happen!
Jak dla mnie to zwykłe trollowanie. Muszę tylko przyznać, że w odpowiednim momencie przeszedłeś z fikcyjnego wstępu do prawdziwego pytania - choć trochę za mało opisowe to było, ale faktycznie prawie dałem się na to nabrać. Niestety teraz już nie wierzę w ani jedno Twoje słowo.
Dzięki ~Tsukune! Przynajmniej kondolencje dostałem (czyli nie wszyscy są nie czuli)
~Zgrzyt, tak samo próbuje rozbawiś siostre, jako że z głowy została plama, ja pies maści chiułała to zaproponowałem aby dać papierową torbę zamiast łba :/
Ja EMO? nie dziekuje, już i tak mam czas zajęty przez bycie hikimori
Zdarza się, weź ze schroniska nowego, uratujesz mu lajfa.
~Zjadacz, ok.
~Hatake, racja, już pytałem się na wsi czy nie mają jakieś pieska, bo na posesji zawsze dog się przyda.
Dobranoc
Czy to prowokacja czy na serio to temat jest żałosny i świadczy, ze za wszelką cene chcesz zaistniec (zreszta widac to tez po innych twoichpostach)...współczuje twojemu pieskowi jesli go wogle masz...
Ale gwoli sprawiedliwosci to samo pytanie 'czy anime (szerzej filmy, gry itp) uczy znieczulicy' moze posłużyc jako temat dyskusji....ja mysle, ze po czesci tak...
Dobra, to już przesada. Nawet jeśli wypadek miał miejsce - współczuję - to temat jest po prostu na wstrząsająco niskim poziomie.
Strony 1