Nie jesteś zalogowany.
Strony 1
Witam!
Jestem nowy wiec mówię Wam cześć!
Chciałbym się dowiedzieć czy jest już jakiś stacjonarny odtwarzacz dvd, który odtworzy pliki w rozdzielczości HD(cena max 2000zł)? Głównie chodzi mi o takie pliki jak: Naruto Shippuuden z hardsubem DB w rozdzielczości 848x480 plik AVI (kodek H.264) jak i RAWy w rozdzielczości 1280x720 zapisane jako plik MP4 (kodek raczej też H.264) oraz żeby odtwarzał pliki w rozdzielczości 1900x1080.
Jeśli można to prosiłbym o podanie nazwy/zamieszczenie linku do odtwarzacza, który poszukuje bądź wysłaniu informacji przez PM do mnie.
Będę wdzięczny za pomoc
Pozdrawiam
nie ma i nie bedzie prawdopodobnie nie odtworzysz nic z koncowka mkv i kodekiem h264 , odtwarzadze hd obsluguja tylko plyty hd tj hddvd i bluray i nic wiecej zadnego pliku avi hd h264 ani mkv
jedyny sposob to komputer podlaczony do tv
A nie można by kupić Xboxa 360, albo PS3? Nie dość, że masz porządny odtwarzacz, to jeszcze konsolę do grania (albo na odwrót, jak kto woli).
Słyszałem, że konsole mogą odtwarzać filmy, ale nie sądziłem że w takiej rozdzielczości więc nie pomyślałem o możliwości odtwarzania z konsoli.
Przed chwilą znalazłem takie cudo, które odtwarza pliki z dysku twardego zamontowanego wewnątrz: http://www.pixmania.com/pl/pl/758095/ar … ePromo=oui
Może ktoś posiada taki odtwarzacz i może potwierdzić możliwość odtwarzania plików w rozdzielczości do 1900x1080, czy obraz jest dobrej jakości?
Dzięki za odp i czekam na kolejne wypowiedzi
Osobiście też bym Ci polecił Xboxa albo PS3, jak masz dobry telewizor (Full HD), to będziesz się cieszył doskonałą jakością filmu(jeśli owy jest w wysokiej rozdzielczości) i sobie pograsz xD
ja osobiście polecam dobry komputer stacjonarny lub laptop podłączony do telewizora, to jest chyba najprostsze i najlepsze wyjście. Dobre kodeki i wszystko odtworzysz... ponadto wydaje mi się że komputer będzie bardziej uniwersalny od konsoli, ale w to się nie zagłębiam gdyż nie bardzo się orientuje w możliwościach konsol
Ostatnio edytowany przez Ebrithil1691 (2008-10-14 21:43:29)
Przedmówcy mają racje. Albo dobra konsola albo komp to jedyne rozsądne rozwiązanie. Niestety na każdym innym odtwarzaczu podczas odtwarzania będą ci się pojawiać błędy lub ekran robił się zielony.
日本はきれいなです. 日本女の子にも..
najtańszy odtwarzacz blu-ray to PS3 wiec nie masz co wybierać tylko to jeszcze jak ładnie prezentuje się na półeczce tylko nie za często dotykać wierzchu bo zostają ślady po paluchach "nie wiem kto wymyślił taki rodzaj lakieru"
Ostatnio edytowany przez Zwierz (2008-10-14 23:31:34)
DZIECIĘ NEO
PC king >ps3>x360>ds>psp(subiektywna opinia posiadacza wszystkiego)
http://myanimelist.net/animelist/Zwierz
Po przeczytaniu waszych opinii zostanę przy kompie, tylko dokupię kabel i podłącze kompa z tv i najlepiej na tym wyjdę:D
Dzięki wielkie za porady.
Strony 1