Nie jesteś zalogowany.
Następne spotkanie będzie w grudniu po bożym narodzeniu a przed sylwestrem czyli 27 - 30 grudnia (sylwester 31) W górach spotkanie typu sobota przyjazd a w poniedziałęk popoludniu wyjazd. To będzie spotkanie w granicach cenowych 150zł z przejazdem + koszty na osobisty prowiant i % xD. Cena będzie obejmowała jak mówiłem przejazd 2 noclegi i prawdopodobnie śniadanie i obiadokolacja. W listopandzie dam wszstkie szczegóły. Rezerwujcie sobie termin i kase. Wpłacać będzie z góry żeby nie było potem akcji typu że wam coś wypadło. tak jak to teraz na forum piszecie o ja bede bo mam blisko a cie nie ma.
Jednak trochę źle to wymyśliliśmy. Po pierwsze to była mowa o 39 złotych, a po drugie nawet jeśli ktoś ma 150 to kto je wyda na wycieczkę jak za 3 dni jest sylwester. Dodatkowo te osoby które były by pierwszy raz na zlocie nie rzucą się w ciemno i nie pojadą z ludźmi, których nigdy wcześniej nie widzieli.
owszem barti błya mowa o 35z ale to cena jednego noclegu i o tym także wspomiałem. (nocleg + śniadanie z obiadokolacją to koszt 50zł za 24h) + pociąg kto ma zniżki to ma taniej kto nie to wiecej płaci.
PS. To jest mowa o wycieczce na 3 dni. a nie o jednym dniu. Mozna równie dobrze zroibić ją w sylwester nie wszyscy mają miejsce i lokum na sylwka.
A tak pozatym mozna by żucić info na inne tematy zlotów ludzi z innych miast (wawa i inne) czy oni nie są zainteresowani i zrobić taką większą imperzę kilku dniową z połaczeniem sylwestra.
Zastanówcie się ja dam im info na tematy....
Dobra ludzie. Najwyrzszy czas zorganizować jakeś spotkanie. W tym miesiącu może już nie ale w przyszłym. Czyli luty.
Spotkanie jak zawsze Silesia City Center Katowice (przy takiej pogodzie chociaż ciepło będzie.) mozna tam zjeść pobawic sie w fun city. jesli będziemy robić w knajpie to zamknie się tylko na alkocholu i pogadance (jedzenia nie serwują jak kazdy wie)
Dawać propozycje mi pasuje każdy weekend. W tygodniu odpada bo pracuje. (mając na myśli weekend to tylko sobota albo niedziela) W piątki po robocie zaraz musze jechać na treningi Kendo do AZS do katowic więc mi odpada.
Napiszczie kiedy wam pasuje w weekend w lutym i czy chcecie do knajpy czy do silesi. jeśli do knajpy to zbierzemy sie w centrum (na rynku mniedzy PKP a PKS ) wszyscy raczej przez centrum muszą przejechać więc tam byśmy się zebrali i z tamtąd do knajpy. Ja bym coś poszukał i zrobił wstępną rezerwację, na mniej wiecej ileś osób.
WYPOWIADAĆ SIĘ
mi pasuje 7 luty, albo 14 luty
EDIT: No tak, zapomniałem o tym pogańskim święcie więc niech będzie 7 luty.
Ostatnio edytowany przez Barti (2009-01-14 18:08:14)
14 to walentynki.....wiec 7 chyba bardziej pasuje...
oo w lutym to i przywędruje na 99% ^^ 7 luty pasuje jak najbardziej
A więc:
7 Luty 2009 kolejne spotkanie ANSI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Pytanie numer 2 silesia czy knajpa??? Jeśli knajpa to musze wiedzieć ile mniej więcej będzie osób żeby zrobić rezerwacje.
Ja powiem tak, w Silesi pewnie jak zwykle zawitamy na DDR, a potem skończy się na piwie i jedzeniu. W knajpie zacznie się na piwie i skończy się na piwie. Ja wybrałbym Silesie, ale wiem, że już się "ograła".
Ostatnio edytowany przez Barti (2009-01-17 18:03:33)
w sumie tak, bo w Silesii tez jest niby ta knajpa, choc tam tez o miejsce w sobote trudno...
w sumie tak, bo w Silesii tez jest niby ta knajpa, choc tam tez o miejsce w sobote trudno...
Wiesz co... jakby nie było to tam na dole też można dostać piwo, a do tego tańsze o złotówkę I tak zawsze tam kończymy więc różnicy nie widzę. Jeśli reszcie nie będzie przeszkadzało, że kolejny raz siedzimy w Silesii to ja dalej jestem za nią.
niech nastanie wiosna/lato sie na swiezym powietrzu zrobi na ławce gdzies ;p
niech nastanie wiosna/lato sie na swiezym powietrzu zrobi na ławce gdzies ;p
Co do wiosny (wakacji)... to jest tygodniowa "opcja", ale o tym mówiłem na ostatnim zlocie... kto nie był... tego strata.
hmm no było z tego co czytałem bardzo mało osób....
A więc zostajemy przy Silesi.
Co do wakacji to znowu u mnie bedzie będę miał domek wolny ale postaramy się pogodowo tak zorganizować zeby na dworze sobie pogrilować i posiedziec. ale to wakacje dopiero !!!
Teraz mówimy o zimowym zlocie na luty
A więc tak:
Barti - idzie
Tutla czyli ja organizator - idzie jak najbardziej
Turunks - idzie
Zgrzyt - idzie
Crowboy - jak zawsze nie widaomo. nie odpisał mi na gg.
Dareiros - pasuje mu termin i jest za więc chyba idzie
Marta moja kuzynka - byla ostatnio. Nie wiem jeszcze możliwe ze przyjedzie tez.
Sizune - nie dała mi jeszcze odpowiedzi
A co z reszta?? jak narazie zadużo ludzi sie nie odezwało.
Sizune - nie dała mi jeszcze odpowiedzi
...a ostatnio ostrzegała, żebyś nie przekręcał jej nicka
Dareiros - pasuje mu termin i jest za więc chyba idzie
a ja nie ostrzegałem i co ? na to samo wyszło
jeśli o mnie chodzi to chętnie bym się pojawiła tylko, że nie wiem jaki będę miała grafik w pracy na luty są dwie opcje albo przypadnie mi 7 albo 8 pod koniec miesiąca dokładnie się określę ale to już na 100% ... pozdrawiam wszystkich :* ps. Tutla no nieładnie jeszcze raz i Cię znajde w tych Gliwicach
gdyby ktoś miał ochotę to informuje, że obok Silesi otwarli japońska restauracje hana sushi nie mam pojęcia jakie są tam ceny (strona jest w trakcie modernizacji) i czy dobre jedzonko ale zawsze można to sprawdzić na miejscu