Nie jesteś zalogowany.
Ja nie dałem rady Postaram się wpaść następnym razem na soczek Życzę Wam miłej zabawy i czekam na raport
Ostatnio edytowany przez B4RT3K (2008-10-10 21:19:42)
Mbell już doszedł, Hi9ki zaczyna kroić szarlotkę Przyłazić, póki jest
Mbell zebrał kilka korektorskich uwag do swoich subów do Torydorym, oby tylko je spamiętał
Przemek, nie bądź "i", bądź pierwszy xD
myhandhelds.pl - tam robię recki gier na Vitę i Switcha, zamiast tłumaczyć animu :V
Zakupy na Play-Asia $3 taniej z kodem MYPSVITA
Doszedł, doszedł i bardzo jest miło. Szarlotka jest ze śliwkami, palce lizać.
Soczek się leje , niech żałuje kto nie doszedł.
Premiera Toradora + moje napisy ( ha! ) już się odbyła.
Ostatnio edytowany przez mbell (2008-10-10 22:28:55)
gg - już działa
Google+ m.bellon.atas@gmail.com
Aktualnie oglądane :
* Usagi Drop * Ao no Exorcist * Tiger & Bunny
Hahaha, mareczek. :D:D
Szkoda, Ichi i B4RT3K, że nie mogliście przyjechać. Nadrobimy jeszcze kiedyś.
Co do imprezy, to trwa w najlepsze, wszyscy już dotarli i powoli sączymy kolejne dawki soczków. Pierwszy raz jadłem wegańską szarlotkę (made by hiki) - bardzo dobra! Zaraz rozparcelujemy śliwki, a dalej impreza sama się potoczy.
no i zostalem zdyskryminowany. BUUUUUUUU, a to wszystko z powodu telefonu [iphona, zreszta] i soczkow to ja juz wiecej nie pijam.
gdyby tylko czlowiek mial troche wiecej czasu i lepiej znak angielski [z 2 mozna cos zrobic, z 1?]
Bah, wąski nie jojcz Z dyskryminacją jak z totolotkiem. Miliard w środę, miliard w sobotę!
Tak swoją drogą, to chyba będę musiał przetransportować swoje 4 litery na kolejną wawowsko-ansiowską "soczkomanię". Ale wtedy strzeż się Warszawo! Gromowładny nadchodzi! (tj. bez piorunochronu "nie nada")
No, chyba, że mi znowu "randevu" na dziwnym miejscu wyskoczy.
Nie bądź zbyt hardy, życie krótko trwa,
A los twój marny, co przeznaczył, to ci da.
Nie bądź zbyt hardy...
Dotarłem już do domciu, zdjęcia zgrałem, idę spać.
Znowu przez miesiąc będę odpoczywał od śliwek.
Ja też już w domku, z buta na bielany to jest jednak kawałek ^^
Aż strach myśleć, jak będą wymęczeni gospodarze (za gościnę oraz szarlotkę dziękujemy dziś funkcjonować
W każdym razie, impreza była bardzo kameralna. I przednia, iprzednia! A iwąskiego wcale nie dyskryminujemy, ja też mam ikurtkę ^^ choć na zerwanie ifilmu to dziś nie piłem...
-=PIERWSZA TROLLOWA MIĘDZYNARODÓWKA=-
dobre, lepsze, radzieckie!
ja do domu dotarlem kiedys po 3 w nocy A dzisiaj trzeba bylo wstac i ruszyc dupsko do pracy [jak ja tego nienawidze, grrrr] Kolejne spotkanie mozna zaliczyc do udanych. Kolejne doswiadczenia do zaliczonych [sliwowicy mowimy NIE, wali terpentyna, albo jak to sie wyrazil jeden z uczestnikow, bimbrem ].
gdyby tylko czlowiek mial troche wiecej czasu i lepiej znak angielski [z 2 mozna cos zrobic, z 1?]
Gospodarze będą ifunkcjonować xP Niedawno wstałem, zaspałem na wykład (tak, pobudka o 7.30 graniczyła z cudem Nie mówiąc już o Hiki wstającej do pracy, w tej chwili nadal śpi. Załatwiliśmy się, nie powiem xD Ale jak zwykle impreza przednia Nigdy więcej śliwek
Zaraz cisnę na uczelnię wić się w agonii min. na ćwiczeniach z angielskiego...
myhandhelds.pl - tam robię recki gier na Vitę i Switcha, zamiast tłumaczyć animu :V
Zakupy na Play-Asia $3 taniej z kodem MYPSVITA
[sliwowicy mowimy NIE, wali terpentyna, albo jak to sie wyrazil jeden z uczestnikow, bimbrem ].
Dlatego temu uczestnikowi wcisnęliśmy pozostałe 1/3 flachy do domu? ^^
ja to dotarłem do domu kilkanaście minut przed 5:P tak, tak, mnie też naszło na zwiedzanie warszawy nocą:D tylko mi się trafiła starówka i muszę przyznać, że nie było tak źle:)
co do śliwek, to nie rozumiem czemu wam nie samokowały:D mi tam całkiem się nieźle przyjęły:)
Ja dosłownie ajfunkcjonuję - aj, łeb mnie boli (6 dzień, więc to nie wina alku). Ilość butelek, które zostały opróżnione + te, które wyszły niedopite, faktycznie pozwala określić imprezę jako kameralną. Nie jestem pewna, czy sąsiedzi też są tego samego zdania, moja głowa nie była Kilku facetów zostawionych sobie potrafi zrobić niezły rwetes. I zużyć wszystkie dostępne w chacie naczynia:P Czeka mnie terapia przez sprzątanie, ale to i tak lepsze niż 4h wykuwania starych kitów na rusztowaniu;] Zostały mi jeszcze ładne fajki od koniego, sok pomarańczowy i zupki chińskie + pochwały za szarlotkę, więc wszystko zostanie wam wybaczone, nawet puszczenie obrzydliwego nowego Hell 0 Żeby nie wywoływać fali przeprosin czy tp. - tak sobie tylko marudzę, bo mnie łeb napieprza, a tak w ogóle to było miło jak zwykle
Hmm... sziszy nie paliłam a wiśniami ode mnie zalatuje. W sumie to lepiej niż bimbrem
a to swintuchy, jednak puscili to hell0. Na cale szczescie, jak mnie juz nie bylo. Co sie tyczy ogladania, to znowu mnie naszlo na Honey & Clover jakaz to jest piekna seria.
Ja to miałem ciekawy powrót.
3.45 -> z dw. Centralnego do Rembertowa. Zasnąłem już na drugim przytsanku, a obudziłem się dwa przytsanki, ale... przed Centralnym. Krócej mówiąc zobiłem sobie pętlę na śpiocha. Obudzili mnie kanarzy, ale udająć ledwo przytomnego zdołałem im zwiać [miałem przed czym, bo kto kupuje nocne bilety?]
Później godzinę czekałem na rypaną SKM-kę, a ta się nie zjawiła. W końcu kupiłem bilet na KM-kę i dotrałem do domu o godzinie 6.15. Ale i tu zrobiło mi się gorąco, bo znowu przysnąłem. Jakimś cudem obudziłem się dokładnie na mojej stacji i wyskoczyłem z pociągu w ostatniej chwili...
Impreza była kameralna, ale dzięki temu poznaliśmy się jeszcze lepiej. Arigatou za szrlotkę, ogórki, serek pleśniowy, masełko orzechowe własnej produkcji, mile spędzony czas, dobre napoje wyskokowe [mi śliwowica leży]. Ogólnie jestem zadowolony, że w końcu nie odpadłem w trakcie imprezy.
Anime makes you stupid
A właśnie, dzięki koni z PW z tym tytułem
Zdjęcia wgrane na serwer - odzywać się po linka.
Chyba ta lampa za mocna była...
Pewien młody człowiek dziś na laborkach usychał tak, że wpadł na irca i...
14:22 <!DUDi> kiedy spootkanie?
14:23 <@qwig> Q chcial 11, ja wole 7.
14:23 <@qwig> zreszta, sie w topicu obgada
14:24 <!DUDi> zacznij
14:24 <!DUDi> ja jak wrócę jutro, to dopiszę
(...)
14:35 <!DUDi> ja moge zarowno 7 jak i 11
(dobra, DUDi, możesz pisać już swojego posta xD)