Nie jesteś zalogowany.
więc jak jest to spotkanie czy nie bo ja już się pogubiłam w tym wszystkim wg mnie troche się nie opłaca ale jeśli chcecie to nie ma sprawy trzeba jeszcze ustalić godzinę, która Wam będzie pasować
A więc co robimy spotkanie?? My możemy wpść i ak będziemy w katowicach na usiu na wydziale prawa prace pisać to potem przyjedziemy do silesi.
Ludzie godzina 17,00 jutro sobota 4 październik robimy spotkanie miłosników anime i starych znajomych ;] spotkanie standardowo pod wagonikami. Wstęp wolny xD
Mam pytanko
Każdy może wpaść co nie?
Ja tam chętnie ale nie wiem czy nie będę nie proszona.
Jak chcecie to namówię oni-sama(kknd)
Ale czy będzie ten zjazd i czy ewentualnie mogę na nim być
Ach życie płynie, a anime leci
A właśnie jaka to ulica bo nie do końca wiem?
I czy trzeba jakieś głupie plakietki z loginem mieć?
help mee
na spotkanie może przyjść każdy kto ma na to ochote nie ma biletów wstępu czy też specjalnej selekcji Silesia znjaduje się na ul Chorzowskiej, plakietki?... nic mi o tym nie wiadomo przynajmniej nigdy ich nie było... tylko że nikt tak do końca nie wie czy to się odbędzie w sumie jak się widzi taką organizacje i niezdycydowanie wiekszości to niebardzo ma się ochote przyjeżdżać może jakoś to przełożymy nie wiem na przyszły tydzień?...może więcej ludzi będzie miało czas przyjść
Jest sobota, a nawet nie jesteśmy pewni. Stawiam na przyszłą sobotę bo chętnych jest parę osób, a tak damy jeszcze czas innym się zastanowić no i Ci, którzy są na konwencie będą mieli możliwość się pojawić.
w tą sobote nie wypali jak widac....
czyli przekładamy w takim razie proszę reszte chętnych o wypowiedzenie się na ten temat czy pasuje przyszły tydzień i na która godzine pozdrawiam
Eh... szkoda że w weekend nie mogę (zaocznie)
Życie ludzkie jest delikatne niczym płomień świecy równie łatwo gaśnie i równie szybko się wypala, więc ceń każdą chwile swojego życia bo jest tak krótkie.
Może być.
Mi tam to odpowiada.
Może godzina 16.00.
Coś w tym stylu
16-17 to dobra godzina, ale może jakiś pomysł na inne miejsce. Silesia już się przejadła. Jeśli ktoś zna takie gdzie będzie można pogadać bez przekrzykiwania muzyki to proszę o propozycje. ;]
Może Dąbrowa Górnicza?
Są tam jeziora Pogoria.
Może być również Będzin?
Ostatnio edytowany przez tygrysica2000 (2008-10-08 19:35:50)
Mogę wszystkich tam oprowadzić i pokazać fajne miejsca
W Będzinie nie ma żadnego szczególnego miejsca, a nad Pogorię w taką pogodę odpada. Poza tym ustalaliśmy już na początku, że Katowice są najbardziej neutralnym miejscem na zjazd i pytanie kierowałem raczej do osób z Katowic. Ostatecznie jeśli reszta zgodzi się dojechać do Będzina czy Dąbrowy... nie będę narzekał bo mam bliżej niż do Katowic
a więc nie ustaliliśmy innego lepszego mniejsca. Więc bedzie tak jak ostatnio ustalimy mniejsce kolejnego spotkania na zlocie. (ostatnio wypaliło ;] bo zlot odbył się u mnie na chacie, kto nie był niech żałuje kto był bedzie wspominać ;]) Więc Spotkanie Jutro Silecia city center. Przystanek tramwajowy nazywa się tak samo czyli Silesia City Center - z centrum katowić najczęściej jeździ 6.
A więc jeszcze raz 11 październik sobota jutro godzina 17 zbiórka pod wagonikami zaraz obok przystanku tramwajowego pod bilbordem przed głównym wejściem do Silesia City Center.
Obecność obowiązkowa, wstep wolny dla każdego
PS. pewnie odwiedzimy fun city więc min 30zł trzeba mnieć żeby sobie na automatach posiedziec chyba że ktoś lubi stać i patrzeć.
Aha i jeszcze niech ktoś weźmie aparat - sizune mam nadzieje że weźmiesz, bo jak ja mam aparat to nigdy nie mam mnie na zdjęciu bo ja je robie LOL
aparat postaram sie wziąć ;-) właśnie załatwiam bo swojego nie mam i jeszcze coś jak jeszcze raz Tutla źle napiszesz mój nick to bedziemy inaczej rozmawiać do jutra wszystkim buzka :*
przepraszam Shizune, nie chciaem do zobaczenia na zlocie
Odświeżam, żeby ewentualni chętni wiedzieli, że spotkanie odbędzie się dzisiaj.
No i przydałoby się, żeby w miarę możliwości potwierdzili swoją obecność. Tak wyłącznie w celach informacyjnych. ;]
Spotkanie jak najbardziej udane choć była na 5 (4 osoby które są zawsze i jedna nowa ;])
Fotki pujda do wszystkich na maila (tylko tych co byli)