Nie jesteś zalogowany.
Mam już beta wersję napisów do Toradora, proponuję więc obejrzenie 1 odcinka.
Wygląda na to, że wpadnę ale oczywiście wszytko możne się zdarzyć.
gg - już działa
Google+ m.bellon.atas@gmail.com
Aktualnie oglądane :
* Usagi Drop * Ao no Exorcist * Tiger & Bunny
a u mnie BRYNDZAAAAA, totalnie zapomnialem, ze w piatki chodze na tance i trwaja od 20 do 21.30, nie daleko, bo na miedzianej, ale... troche sie do was spoznie.
Ostatnio edytowany przez waski_jestem (2008-10-08 13:38:12)
gdyby tylko czlowiek mial troche wiecej czasu i lepiej znak angielski [z 2 mozna cos zrobic, z 1?]
Mam nadzieję, że jak przyjdziesz jeszcze będziemy żywi.
W razie czego może wziąć zapas jakiś koców i poduszek... xD
-=PIERWSZA TROLLOWA MIĘDZYNARODÓWKA=-
dobre, lepsze, radzieckie!
ja w piątek, też będę trochę później bo będę miał pewną sprawe do załatwienia.
ale tym razem raczej się pojawie i nie dam wam odpocząć(wiadomo o co chodzi)
No dobrze, w takim razie, kto będzie później, wie gdzie ma przyjść
Reszta, którzy mogą wcześniej, pewnie spotka się pod Saharą o 18 i uderzy do nas (tak, Tandem po chamsku nie rusza się z domu po robocie )
Kto będzie miał szczęście (czyt. kto pierwszy ten lepszy), załapie się na szarlotkę
Przemek, racja, musisz nadgonić, będziesz walił karniaki za poprzednie spotkanie
Dudi, zapewnimy Ci terapię na Twoją dolegliwość. Kilka kuksańców powinno załatwić sprawę
Mbell, mam ściągać Toradorę, czy przyniesiesz ją na jakimś pendrivie?
myhandhelds.pl - tam robię recki gier na Vitę i Switcha, zamiast tłumaczyć animu :V
Zakupy na Play-Asia $3 taniej z kodem MYPSVITA
Szarlotka? Chcesz żebym z DUDim o 17 czekał pod drzwiami? ^^ Anyway, jak chodzi o Toradorę, to jedną z ładniejszych wersji pod względem AV jest [ggrain]_Toradora_-_01_(1024x576_h264)_[77C7972D].mkv - bez bloków (mayu-genjo), sztucznego szumu (gg) czy blura (a.s.s). Tylko nie wiadomo, czy mbell będzie miał synchro
Szarlotka... mniam!
Może to zabrzmi beznadziejnie, ale mam zaległości w subach i nawał pracy przy nich, więc nie wiem, czy będę ;/
Co do Toradora - jak dla mnie genialne ^^ [mam od gg z polskim subem (nawet, nawet), więc ew. mogę się znów pofatygować z lapkiem]
Anime makes you stupid
Koni, przełożysz robienie subów nad picie (tak, tak, soczków ) z nami? I szarlotkę? Weź, co Ci sprawia problem i podumamy razem
myhandhelds.pl - tam robię recki gier na Vitę i Switcha, zamiast tłumaczyć animu :V
W sumie masz rację.
To dopisz mnie na listę wyznawców soczków pysia ;]
Anime makes you stupid
Toradora będzie na pendrive, of course
no i książki muszę nie zapomnieć, czy w ramach rewanżu podrzucić ostatniego Pratcheta?
Ostatnio edytowany przez mbell (2008-10-09 07:08:49)
gg - już działa
Aktualnie oglądane :
Słowo się rzekło... szarlotka u płota;] Przynajmniej będzie jakaś podkładka pod sok, to się może tak szybko nie zmęczycie:P
Ważne info: stoisko z sokami w Albercie nadal nieczynne.
Mbell, już straciłam rachubę, który to jest ostatni, mamy braki w zbiorach, a Pratchetta czasem lepiej czytać w kolejności, więc dziękujemy.
o matko, a ja wlasnie siedze w robocie [mialem miec wolne, ale okazalo sie, ze kolezanka ma umowionego fryzjera na 10 rano ] i lekko umieram po wczorajszej imprezie u przyjaciolki. Kazde takie doswiadczenie przekonuje mnie o tym, ze soczki, to najgorsze zlo na swiecie Co do imprezy, to wstyd sie przyznac, ale ja znowu nie zapisalem sobie jaki macie numer apartamentu Poslijcie na pw. A co do godziny, to bede pewnie w okolicach 22 [niestety], ale na pewno bede.
gdyby tylko czlowiek mial troche wiecej czasu i lepiej znak angielski [z 2 mozna cos zrobic, z 1?]
ja również poproszę o nr lokalu:P ja myślę, że przed 20 powinienem się pojawić:)
Ostatnie książki Pratcheta to
Złodziej czasu • Straż nocna • Potworny regiment • Piekło pocztowe
Mam wszystkie więc proszę się nie krępować.
gg - już działa
Aktualnie oglądane :
Dobra, dla ogółu nr mieszkania to 915
Mbell, PR i PP nie mamy, ale niedługo będziemy robić duże zamówienie komiksowo-książkowe i braki się uzupełnią
P.S. w ramach dodatkowych rozrywek, mamy jeszcze mahjonga
Ostatnio edytowany przez Quithe (2008-10-09 16:29:51)
Przypominam - 18:00 pod Saharą.
ja się pojawię u tandemu między 20 a 21 (ze wskazaniem na tą drugą godzinę), oczywiście przyjdę z soczkiem:)
Impreza jest kameralna; tylko koni, DUDi i ja wbiliśmy się do Tandemu. Hiki coś pichci, reszta dyskutuje
Z mocniejszymi % czkamy na resztę. Przybywajcie
ja się trochę spóźnię jednak:/, ale będę, mam nadzieję że przed wąskim:P