Nie jesteś zalogowany.
Dotarłem do domciu - pora na jakieś śniadanko.
Zaraz zgram fotki, które mam i porozsyłam wszystkim.
Przepijanie vodki krupnikiem na dłuższą metę nie zdaje jednak rezultatu...
Co? Jak? Nie pamiętam ^^
Wąski, dzięki, że po mnie posprzątałeś
-=PIERWSZA TROLLOWA MIĘDZYNARODÓWKA=-
dobre, lepsze, radzieckie!
DUDi napisał:Przepijanie vodki krupnikiem na dłuższą metę nie zdaje jednak rezultatu...
Co? Jak? Nie pamiętam ^^
A myślisz, że czemu Ci towarzyszyłem w "trudnych chwilach"?
OK, można już mnie molestować o fotki - te z aparatu Wajchy oraz mojego telefonu.
Ostatnio edytowany przez DUDi (2008-09-13 16:21:11)
Nie wiem, czy dzisiejsze spotkanie się liczy, ale grono składało się z: Dudiego, Lilith, Wajchy, Illaparazzo, Zatoichiego, Mbella, Hiroykiego i mnie Najpierw byliśmy w jakiejś kafejce (jeszcze nigdy nie dałem 11 zł za kawę, ale miała dwa listki ze śmietanki zrobione, była duża, latte, więc chyba wszystko grało [brązowy cukier - darmowy - do tanich też nie należy ]). Potem ruszyliśmy na bilarda, 2,5h zmagań w składach totalnie mieszanych były całkiem zabawne . Na koniec oczywiście wylądowaliśmy w mieszkaniu Tandem, pizza przyszła, było generalnie git xD
Jutro pewnie też się spotkamy, zdradzę tajemnicę, że być może pojawi się Kane, bez siostrzenicy (przez nią nie było go ani wczoraj, ani dziś ).
A i tak najbardziej brakuje Hiki, bez niej to nie to sami, obojętnie kto by nie przybył...
myhandhelds.pl - tam robię recki gier na Vitę i Switcha, zamiast tłumaczyć animu :V
Zakupy na Play-Asia $3 taniej z kodem MYPSVITA
( ja niestety nadal nie mam pojecia w jaki sposob trafilem w piatek do domu. A wczoraj meczyl mnie tak zwany kac gigant. Bardzo zaluje, ze nie moglem sie z wami wczoraj spotkac, ale prawie przez caly dzien bylem na dzialce [ostra katorga], a wieczorem spotkanie z przyjaciolmi. Dzisiaj i jutro praca wiec jakie kolwiek spotkanie odpada Moze innym razem sie uda.
gdyby tylko czlowiek mial troche wiecej czasu i lepiej znak angielski [z 2 mozna cos zrobic, z 1?]
a mnie w sumie ominęły 3 spotkania:/
mam nadzieję że następne odbędzie się 11-12 października, bo wtedy powinienem mieć wolne.
a tak to życzę miłej zabawy:)
Najpierw byliśmy w jakiejś kafejce (jeszcze nigdy nie dałem 11 zł za kawę, ale miała dwa listki ze śmietanki zrobione, była duża, latte, więc chyba wszystko grało [brązowy cukier - darmowy - do tanich też nie należy ]).
z taka kawka nie pogadasz:D wygląda nieźle, to gdzie to dokładnie było?
gdyby tylko czlowiek mial troche wiecej czasu i lepiej znak angielski [z 2 mozna cos zrobic, z 1?]
Ulica Niemcewicza 3. Generalnie warte swojej ceny
Dziś miałem w mieszkaniu po raz kolejny Lilith I Wajchę, a w bonusie naszego admina, Kane'a
Zato, jak teraz widzę Twój awatar, to mi nie pasuje do Twojej osoby Używasz katany w gabinecie?
myhandhelds.pl - tam robię recki gier na Vitę i Switcha, zamiast tłumaczyć animu :V
Zakupy na Play-Asia $3 taniej z kodem MYPSVITA
Zato, jak teraz widzę Twój awatar, to mi nie pasuje do Twojej osoby Używasz katany w gabinecie?
To źle widzisz. ;P Katany używam w kuchni.
Wróciłam xD Przeczytałam posty. Quithe na bieżąco mnie informował o "postępach" esami, więc niemal jakbym była wtedy z wami:) Ale to "jakby" to za mało. Po powrocie miałam pełną, chyba, relację. Jeszcze mam foty do obejrzenia, ciekawe, czy mnie coś zaskoczy Oczywiście nie miał kto przygotować tradycyjnego reportażu;] Bardzo to miłe, że mnie wam brakowało. Przynajmniej do momentu, gdy nie potraciliście świadomości 11 października nadrobię zaległości. Może nawet zrobię szarlotkę wegańską (żeby nie było, że taka wredna ze mnie gospodyni i o żołądki gości nie dbam), chyba że mi przejdzie radość z powrotu i się odechce. Mam nadzieję, że świeżo pozyskani imprezowicze wtedy też wpadną. Nawiasem: sporo nas jest w tej stolicy. Życzyłabym sobie poznać w końcu naszego speca od przecinków, Damtrixa, który wydawał mi się dotąd postacią raczej wirtualną No i oczywiście Kane'a, kto by nie chciał poznać osobiście admina;) Radzę już sobie przygotowywać wolny czas w tym terminie, żeby potem nie było, że jak mnie nie ma, to cała banda się zbiera, a jak jestem, to nikt nie ma czasu. Trochę jestem spragniona imprezowania A że wygląda na to, że szykuje się ciąg dalszy ciężkich robót, to pragnienie mi pewnie nie przejdzie. Nie zawiedźcie mnie, chłopaki xD
Miło było poznać naszą moderatorkę, jej drugą połowę i Quithe (IMHO awatar pasuje do oblicza ).
Imperare sibi maximum est imperium
u mnie zapowiada się całkiem niebezpieczny ten początek października. Ślub, 2x urodziny, magisteria przyjaciółki i oczywiście impreza u H&Q. W pracy to mnie chyba znielubia.
Miałam sobie darować reportaż, ale właśnie oglądam foty i... mam trochę wolnego czasu Zainteresowani mogą się już zwracać z propozycjami łapówek za nieujawnianie kompromitujących zdjęć Cena startowa: kilo bananów xD
1. cos czuje ze mozesz dostac az za duza ilosc tych bananow
2. kto z warszawskiej ansi ma konto na allegro i z niego korzysta. bo musze cos kupic, a nie chce mi sie odgrzebywac swojego starego konta.
To na którą mam te banany zawieść?
-=PIERWSZA TROLLOWA MIĘDZYNARODÓWKA=-
dobre, lepsze, radzieckie!
Ad2. Quithe ma konto, a taki z niego miły facet, że na pewno Ci pomoże. Jak wróci ze "szkoły" to mu powiem.
Ad1. gdy zobaczyłam to:
"Obrazki są wstawiane poprzez tag BBCode img. Tekst znajdujący się po znaku "=" w tagu otwierającym jest używany jako atrybut alt i powinien być dołączany kiedy to jest tylko możliwe."
Co to znaczy, kiedy to jest tylko możliwe? o.O Odechciało mi się ;/ Wasze reputacje są bezpieczne Zdradzę tylko, że relacja miała być pod hasłem SHOUNEN AI
Ps. Noż kur... głupiego cytatu nie chce wysłać (znaleziono img bez img), wyobrażam sobie mój wkurw przy robieniu całości, grrr Nie lubię nowego forum. Mam nadzieję, że Kane tego nie czyta, ma już pewnie po dziurki takich tekstów.
~qwig, dobrze się spało w moim łóżeczku? Możecie dostarczyć na kolejną imprezę, najlepiej z rumem, to sobie zrobimy bananarum
Ostatnio edytowany przez hikikomori (2008-09-28 16:24:52)
bardzo chetnie go "wykorzystam" a raczej jego dojscia
Co to znaczy, kiedy to jest tylko możliwe? o.O Odechciało mi się ;/ Wasze reputacje są bezpieczne Zdradzę tylko, że relacja miała być pod hasłem SHOUNEN AI
Fota i tak już pojawiła się w temacie.
Ale skoro pewnym osobom zależy, by do reportażu nie doszło, to może tym razem faktycznie sobie darujemy.