Nie jesteś zalogowany.
Masakra co teraz zrobili, Deco, Gudjonsen, Giuly. Oooooogień:) szkoda, że bramy nie było.
Praktycznie to już jest po meczu.
Feniks_Ognia, nie chcę nic mówić, ale Werder nie byłby w tak dobrej pozycji wyjściowej (przed tym meczem), gdyby Chelsea nie oddała wtedy meczu. To było oczywiste że Chelsea przegrała specjalnie, ale to już swoją drogą...
A jutro mój Celticzek gra z FC Kopenhagą ^^ a ManU ma przegrać muahahahahha
Beznadziejna druga połowa w wykonaniu Barcy. Szacunek dla Werderu za grę. To są właśnie niemieckie drużyny, zawsze grają do końca. Miałem nadzieję, że strzelą chociaż jednego. Należało im się. Ale ciekawa jest reszta wyników. Sporting 1:3 Spartak, Galatasaray 3:2 Liverpool, PSV 1:3 Bordeaux, Roma 1:0 Valencia. Pozostałe wyniki w normie.
Ĺwietny mecz Barcy w pierwszej połowie to jej należy przyznać ...szkoda Werderu ale trudno się mówi (i tak żadnej z tych drużyn nie darzę jakąs większą sympatią)
Werderowi kibicowałem tylko dlatego że byłyby niezłe jaja gdyby wygrał
Ostatnio edytowany przez Aizen (2006-12-06 01:34:44)
Polska 5:2 ZEA nie wiem czy się cieszyć, że pięć strzeliliśmy czy smucić, że straciliśmy dwie. W sumie to skład baaaaardzo rezerwowy, a i tak czasem ładnie grali. Ale głupie błędy były. Przeciwnik żaden a dwie bramki w plecy. Dobra gra z kontry, dokładne (w miarę) prostopadłe podania, debiutanci w porządku.
http://sport.onet.pl/0,1248707,1452115,wiadomosc.html
Sam pomysł jest cool ale komentarze jeszcze lepsze
Buhahaha:) Nie mogę dojść do siebie:) FC Vatykan rulez:)
Euro 2008 i wszystko jasne
Przepowiednie
A tu osławiony debiut Maćka Żurawskiego w Larissie
GOL
Ostatnio edytowany przez Aizen (2008-02-13 00:49:55)
Champions League czas zacząć. W sumie wczoraj się zaczęła, ale to dzisiaj gra... Juventus. Forza Juve! Niby w meczach z Viola i Udine (do słabych nie należą) nieźle nam szło, ale dziś prawdziwy sprawdzian - Zenit Sankt Petersburg.
"Dla ludzkich zachowań nie mam nic poza życzliwością i nic poza śmiechem na pocieszenie bliżnich"
John Irving, "Świat według Garpa"
Winged, wygranych już znamy, tylko wynik trzeba ustalić Obstawiam 2:0 dla naszych.
Ostatnio edytowany przez Zjadacz (2008-09-17 13:06:50)
"Skazany na zajebistość"
Winged, wygranych już znamy, tylko wynik trzeba ustalić Obstawiam 2:0 dla naszych.
Serce - 3:1 dla naszych, rozum - 0:0. Boję sie Zenitu nie mniej niż Realu.
W ogóle od calciopoli i karnym pobycie w serie b moja miłość do Juve wróciła z całą mocą i stanowczością. Na Ligę Mistrzów z udziałem Juve czekałem dwa lata i w końcu mam.
"Dla ludzkich zachowań nie mam nic poza życzliwością i nic poza śmiechem na pocieszenie bliżnich"
Ja liczę na pewne 2-0 dla Juve, choć brakuje kreatywnego pomocnika w środku ale za to atak mamy mocny, a dzisiaj jeszcze powinien być wypoczęty, jeśli zagra Treze z Alexem Forza Juve!!!
Juve obecnie gra z defensywnymi pomocnikami - Sissoko i Poulsenem i nie wygląda to najgorzej. Niestety mecz mi się nie chce nigdzie odpalić przy pomocy Internetu, a Rai Due postanowiło tradycyjnie zakodować, a innych kanałów, gdzie można się spodziewać meczu, nie mam. :/ Po 66 minutach widzę, że po 0. :/
76 minuta - Goool! Alex Del Piero.
Ostatnio edytowany przez Winged (2008-09-17 22:24:53)
Juveeeeeeeeeeeeeeeeee !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Bramka niekiepska, nie ma żartów. To jak, w tym roku podbijamy LM, nie?
"Skazany na zajebistość"
Mecz jednych z ciekawszych derb w Europie dla AC Milan. Nie, żebym kochał Rossonerich, ale w zestawieniu z Interem, zawszę będę za drużyną Ancelottiego. Sam mecz, jak to derby, bardzo ciekawy. Pierwszy raz widziałem, żeby kartkę dostał jakiś działacz.
Juventus - ciężki mecz w Genoi z Dorią (bezbramkowy remis), a we wtorek czas na Bate (bez Gigiego).
Mecz Lecha - dramat z wyciskającą łzy końcówką. To był dopiero mecz... szkoda że nie kupiłem biletów, ale przynajmniej mogę być szczęśliwy tym że jestem w Poznaniu i kibicuje lechitom. Auf Wiedersehen Austria Wiedeń!
A Wisła zawiodła, partoliła akcje i jakoś nie mieli większego przekonania , że mogą pokonać Totenham.
Moim zdaniem obie drużyny były lepsze od przeciwników...
Wisła była lepsza choć widać że im gra się nie układała ale byli lepsi dużo lepsi!
Po pierwsze powiedzcie mi jak to jest możliwe że sędzia nie widzi ręki która blokuje strzał na bramkę torpede która leci w bramkę a ten praktycznie by ją złapał... poprzeczka czy słupek to też pech zabrakło 2 centymetrów i był by gol...
Sędzia ewidentnie sędziuje pod drugą stronę!!! A Lech? Strzela gola a sędzia nie uznaje go bo przeciwnik się poślizgnął ja piepsze co to za sędziowanie?? paranoja??
Życzę szczęscia Lechowi ale szkoda że mój zespół nie wszedł do grupy no ale taka jest piłka że głupsi mają więcej szczęścia... A jak się nie układa, to się nie układa, można milion razy strzelać to i tak nie wpadnie....
Życzę szczęscia Lechowi ale szkoda że mój zespół nie wszedł do grupy no ale taka jest piłka że głupsi mają więcej szczęścia...
Po czym wnioskujesz, że głupsi?
Ja wczoraj mecz oglądałem ze znajomymi przy piwie. Coś pięknego, na końcówce to już nam pikawy nie wyrabiały z emocji. Jadę do Pozka na jakiś meczyk teraz, nie ma bata
"Skazany na zajebistość"