Nie jesteś zalogowany.
Ale z drugiej strony nie każdy ma numer do każdego
Dobra, to z zrobię wypis tych, których pamiętam razem z miejscem dojścia. Kto ma coś do zaktualizowania, nie dopisałem i cokolwiek innego, niech zgłasza na PW lub tutaj.
Spotkanie w piątek 12.IX.2008r, godzina 15:30, punkt startowy - Kebab Sahara
Dudi, Ichii i Lilith i jakiś koleś (:P) - przyjdą razem na czas
Wąski - przypałęta się na czas xD
Qwiq - jw
Przemek - jw
B4RT3K- "Ja i flaszka będziemy o 15:30 ", to miło, że weźmiesz ze sobą partnerkę
Mbell - koło godziny 18:00 nas złapie
Damtrix - jak to napisał, powinien zdążyć, w razie czego ma mój numer
Koni - okolice 17, będzie się musiał wykosztować, żeby dowiedzieć się, gdzie jesteśmy xD
Fillipiarz - będzie o 15:30 xD
Rutek - jw, by co kontakt ma
Arst - bywa
Ostatnio edytowany przez Quithe (2008-09-12 12:02:10)
myhandhelds.pl - tam robię recki gier na Vitę i Switcha, zamiast tłumaczyć animu :V
Zakupy na Play-Asia $3 taniej z kodem MYPSVITA
No i profesor Kłit Pięknie nam wszystko wypisał w takim razie nie zostało już nic tylko powiedzieć "See you in Piątek" XD Wygląda na to ze będzie 14 osób XD Rekord? jeśli wszyscy wytrwają do mieszkania Tandemu xD (zazwyczaj część osób "Musiała" już iść X) I jest płeć piękna ^^ \m/,
Quithe, ale jaka godzina?
...postaram się być przed 18:00
Ostatnio edytowany przez mbell (2008-09-11 16:37:49)
gg - już działa
Google+ m.bellon.atas@gmail.com
Aktualnie oglądane :
* Usagi Drop * Ao no Exorcist * Tiger & Bunny
Szlag, zapomniałem dopisać godzina to 15.30. To dryndij do Wąskiego, albo od razu Ci damy znać gdzie jesteśmy, skoro tak godzina Ci pasuje (praca, praca xD).
myhandhelds.pl - tam robię recki gier na Vitę i Switcha, zamiast tłumaczyć animu :V
Ja i flaszka będziemy o 15:30
Sprawdzajcie co jakiś czas listę, coraz ciekawszych rzeczy sie dowiadujemy
B4RT3K- "Ja i flaszka będziemy o 15:30 ", to miło, że weźmiesz ze sobą partnerkę
No ba! Tylko bądźcie dla niej mili
Potwierdzam przybycie i to z lapkiem. Niestety będę w nieco bardziej biurowym wdzianku, ale to nieistotne xP
Czas przybycia? Jeśli szefostwo nie da mi zadania 10 min. przed wyjściem, to powinienem pojawić się o... ~17? (przy dobrych wiatrach to o 16.30)
Anime makes you stupid
Quithe napisał:B4RT3K- "Ja i flaszka będziemy o 15:30 ", to miło, że weźmiesz ze sobą partnerkę
No ba! Tylko bądźcie dla niej mili
Jako banda napaleńców, szybko się do niej dobierzemy Może nawet jej nie schłodzimy xD
Koni, w takim razie dryndnij, żeby potwierdzić lokalizację A w sumie po co Ci lap? Jeśli trafimy do knajpy, to i tak potem do mnie xD
Ostatnio edytowany przez Quithe (2008-09-11 18:32:06)
A ja mam dobre wiadomości - będzie rzutnik!
Q, jak nie masz białego prześcieradła (czy czeguś), to maluj ścianę - jak mówił qwig "przez noc przeschnie ^^".
Ostatnio edytowany przez DUDi (2008-09-11 19:49:05)
Prześcieradło może się znajdzie, ale nie wiem jak z zawieszeniem będzie już chyba lepiej monit bliżej przystawić
Powiem Ci jedno, jeżeli rzutnik jest dobry, to i nasza szara ściana będzie dobra. jeden taki testowaliśmy, chyba Panasonica. Jeżeli to ten z wiadomego nam źródła, może być problem
E, jak nie to białe kartki, skleić taśmą z jednej strony i błyszczącym do ściany nalepić. Albo spadnie w 1/2, albo z farbą odejdzie ^^
Q, masz tam jakiś czytnik kart SD? (ew. Tow. koni w tym laptopie) Bo 1 dvdr to 1/3 browka
Ostatnio edytowany przez qwig (2008-09-11 20:13:47)
-=PIERWSZA TROLLOWA MIĘDZYNARODÓWKA=-
dobre, lepsze, radzieckie!
Jeżeli to ten z wiadomego nam źródła, może być problem
Nie ten, ale też raczej kiepski.
A teraz wyobraź sobie Hell0 na ścianie. [evil]8-D
Jak macie inne helle, to przynieście Albo Dajcie namiary na ściągnięcie
Qwiq, nie mam, pojechał razem z Hiki. Ale możesz wziąć np. aparat i kabel do niego, to sie podłączy i skopiuje. Niby mam miniusb, czy jak to się zwie, ale czasem różnie z tym bywa.
EDIT
CHOLERNIE WAŻNE INFO!
W Albercie nie ma na razie alku, żadnego! Tak więc w browary i spirytualia trzeba zaopatrzyć się w innym sklepie, np. Żabce, blisko jest xD Bo wiadomo, że nocny w Mirowskiej ma wyższe ceny
Dudi poniżej: bierz wszystko
Ostatnio edytowany przez Quithe (2008-09-11 21:15:12)
Mam wszystkie Hell-e, nawet z dodatkami (AMV Hell Perfect Collection Disc 1).
najlepiej nic mu nie mówmy, będzie niespodzianka:P
Czyli myliłem się, myśląc, że nie wszystkie Helle są zrobione z hentajców? xD
Ichii, zaraz gdy tylko będzie znowu alk, wparujemy tam przy pierwszej nadającej się okazji Nie oszukujmy się xD
Mnie jednak raczej nie będzie. Spróbuję jeszcze wpaść, ale szanse są znikome.
Zniszczmy świat, aby stworzyć go na nowo.
Ichii, zaraz gdy tylko będzie znowu alk, wparujemy tam przy pierwszej nadającej się okazji Nie oszukujmy się xD
No no to jest tymczasowe zerwanie przymierza XD wróci alk wróci klientela ^^
Mnie jednak raczej nie będzie. Spróbuję jeszcze wpaść, ale szanse są znikome.
Dopóki jest szansa to masz wpadać XD