Nie jesteś zalogowany.
Strony 1
Na początku wypada się przywitać po ponad rocznej nieobecności na forum. Jako że zdałem pomyślnie maturę to mam jeszcze troszkę czasu na oglądanie. Sprawa jest następująca- poszukuję osoby która mogła by nagrać bądź sprzedać mi płyty z Nana angielskim hardkiem bądź rawami. Refunduje oczywiście wszystkie koszty, mogę nawet zapłacić za "robociznę" w przypadku nagrywania. Druga sprawa to taka że nie było mnie na forum bardzo bardzo długo i nie orientuje się w tematach oraz licencjach anime dlatego też jeżeli też mój temat jest niewłaściwy bądź moje prośby naruszają w jakiś sposób prawo za co z góry przepraszam (licencja etc) to można go usunąć. Po prostu nie idzie znaleść tego anime w necie w całym pakiecie. Jeżeli nawet by mi się udało to mój internet jest niszowej jakości, a nie chcę tracić dużo czasu.
Pozdrawiam
PS jeżeli pomyliłem działy to proszę moderatora o przeniesienie, nie jestem w stanie nadrobić całego forum ;c
Sprawdzałeś tutaj? 30 sekund mi to zajęło.
Owszem widziałem. Pierwszy pakiet 4gb to jest jakieś 5-6 dób na moim internecie ściągania non stop. Mówiąc o pakietach miałem na myśli pliki xvid w avi co oczywiście zapomniałem uwzględnić. Dlatego wolał bym gdyby jednak ktoś miły mi to wypalił.
Ostatnio edytowany przez Sevortharte (2008-08-30 01:54:30)
Strony 1