Nie jesteś zalogowany.
Strony Poprzednia 1 2 3
A tam gadanie lepsze to to, niż Power Rangers
Video Girl Ai O.O pierwsze slysze. moze jakies dokladne namiary?
Wolałbym żeby filmy na podst. anime tworzyli Japońce! Amerykańce zwalą zniszczą tylko dobry pomysł! np. Shinobi był świetnym filmem mimo ze całą akcje musieli wepchać 2h ale film warty do obejżenia!Przypuszczam że Death note bedzie niesamowitym filmem ale spodziewałem sie że najpierw wyjdzie Anime.Death Trance tez był dobrym filmem.Evangelion mode in USA to raczej nie przejdzie!! Najgorsze że USA planują wyrezyserować Akire tego to już naprawde trzeba się obawiać.Trzeba być dobrej mysli na dzień dzisiejszy nawet screenów nie do Evy poczekamy zobaczymu!! Macie może jakieś stronki z Japońskim filmami do zassania???
Ja ja tera przytoczę czym będziemy mogli się raczyć wciągu 2 lat (do 2010), to tak :
Untitled Evangelion Project - (2009-2010) na pewno zjebią >.>
Metal Gear Solid - (2009) może być ciekawe.
AstroBoy - (2009) litości X_x
Godzilla 3-D - (2009) MAJĄ PUŚCIĆ W POLSKIM KINIE BO INACZEJ ZABIJE
Tekken - (2009) jak będzie takie jak DoE Live Action niech zaprzestaną produkcji
Yattâman - (2009) /(-_-)\
To i tak mało bo o wielu nie wiem/nie pamiętam itd. Wie ktoś coś więcej?
Jednak rok 2009 będzie bardzo obfity (głównie w chłam)
Ja ja tera przytoczę czym będziemy mogli się raczyć wciągu 2 lat (do 2010), to tak :
Metal Gear Solid - (2009) może być ciekawe.
MGS będzie niewypałem, nie wierzę że ten konsolowy tytuł będzie czymś fajnym, fani gry pewnie będą wkurzeni a osoby nie mające styczności z serią wyśmieją to i będą żałować kasy za bilet.
Zgrzyt zapomniałeś o filmie BLAME!, który będzie wykonany w technice komputerowej. Niech nikt nie spodziewa się jednak fajerwerków z filmów Final Fantasy, tak jak w mandze projekty postaci są średnie (na trailerach to na początku głupio wygląda.) Wiadomo jednak, że nie to w BLAME! wymiatało, robił to niesamowity wygląd świata i atmosfera wokół bohatera. To jedyny film na jaki czekam, oglądając dwa zwiastuny BLAME! Prologue wiem, że się już nie zawiodę na tej produkcji.
a zapomnieliscie o onimushy silent hill 2 dragon ball:) a z tego co wiem to wachowcy biora sie za ninjia scroll i ktos tam za valtrona jest tego troche!
Ostatnio edytowany przez Hyuga (2008-08-29 12:42:43)
a zapomnieliscie o onimushy silent hill 2 dragon ball:) a z tego co wiem to wachowcy biora sie za ninjia scroll i ktos tam za valtrona jest tego troche!
Silent Hill to chyba nie ma zbyt wiele wspólnego z anime, poza tym nie wiadomo w ogóle, czy ten film powstanie, a Wachowscy nie robią żadnego Ninja Scrolla, tak dla ścisłości.
Strony Poprzednia 1 2 3