Nie jesteś zalogowany.
Witam!
Dwa razy na MTV2 widziałem pewien teledysk który mi sie strasznie spodobał;) jednak mam straszną pamięć do tytułów. Jedyne co pamiętam to urywek refrenu(What will u do when the morning comes)Teledysk natomiast wygląda następująco:
Najpierw człowiek maluje twarz na biało. Potem jest ujęcie jak występuje na ulicy jako mim. Dziecko przebrane za kowboja wrzuca mu jakieś drobniaki. Mim idzie w kierunku banku. Wchodzac do banku za pomocą niewidzialnego pistoletu robi napad. Wkłada niewidzialne pieniądze do niewidzialnego worka. Wybiega na ulice a tam dwóch policjantów pije kawe. Zauważając mima i jego niewidzialny łup zaczynają go gonić. Kończy sie tak że ten mały kowboj strzela w mima swoją niewidzialną bronią i zabija mima(pokazuje sie krwawa plama mim upada) oczywiscie przez czas trwania teledysku co jakiś czas pokazywany jest zespół który wykonuje ten utwór.
BTW. Szukałem tych słow(what will you do when the morning comes) ale bez rezultatu. Jednak możliwe że coś przeoczyłem
BTW2. Jak padnie odpowiedź i potwierdze że rzeczywiscie o to chodziło prosze modków o zamknięcie/wywalenie tematu:)
Lol...Sory xD widać że słuch mi też nawala:)wielkie dzięki(nie wiem skad mi sie wział morning i comes xDD)
A więc temat do kasacji-zamkniecia;P
Czy ktoś zna tytuł i wykonawcę tej piosenki?
Ostatnio edytowany przez Psychopata (2008-08-26 16:22:38)
Wykonawca to Muse a utwór to "Knights of Cydonia"
A kurde wiedziałem, że znam ten głos i już wiem czemu mi się ta piosenka tak bardzo podoba.