Nie jesteś zalogowany.
Ja ściągnąłem ten odcinek w 1080i i waga jego wynosiła 646MB (screen na poprzedniej stronie, jakość taka sama), Wszystko chodzi płynnie tylko jak dam napisy w ASS angielskie to tnie że się oglądać nie da.
Dlatego zostanę przy wydaniach THORA 720p
Ostatnio edytowany przez Zarathustra (2008-08-25 18:46:55)
Wie ktoś może ile będzie epków drugiego sezonu CG ?
Tylko chciałem zauważyć, że THORA wydaje pierwszy sezon(Code Geass) a moja wstawka to pierwszy epizod drugiego sezonu(Code Geass R2).
A tak poza tematem mam Utawarerumono THORA 1080p i chodzi mi bardzo płynnie .
Nie zwróciłem uwagi, że to drugi sezon, w każdym razie blisko 1GB na odcinek to za dużo jak dla mnie, zresztą wydania Eclipse w 720p mi starczają.
heh chętnie bym to ściągnął, nie narzekałbym na lepszą jakość lecz poczekam aż wymienię monitor(jeśli kiedyś to zrobię xP), na tym co mam oglądanie czegoś takiego to czysta głupota
A teraz sobie wyobraźcie...
Impek w rozmowie z Lelouch'em wyjawia swoje plany naprawy świata, pojawia się matka Lulka i wspiera Charlsa. Lulek przyłącza się do rodziców i Brytanii i staje na przeciw Sznycla, do ktorego przylaczyl sie Suzaku i Zakon.
LOL!
A teraz sobie wyobraźcie...
Impek w rozmowie z Lelouch'em wyjawia swoje plany naprawy świata, pojawia się matka Lulka i wspiera Charlsa. Lulek przyłącza się do rodziców i Brytanii i staje na przeciw Sznycla, do ktorego przylaczyl sie Suzaku i Zakon.
LOL!
Walczyli długie lata, jednak zorientowali się że nic im to nie da.I tak powstał Chocapic ^^
a tutaj maly filmik o naszym Runzaku
Ostatnio edytowany przez Grzegor (2008-08-25 23:23:41)
Mam nadzieje ze suzaku wraz z nina beda umierać śmiercią powolna ;/
a tak w ogóle wróciliście uwagę jak Aktor wypowiedział nazwisko "Kruszewska", dość jakoś ładnie chyba musiał trenować
Piekło to dla nich za mała kara
Osoki hi-no tsumorite tooki mukashi-ka-na.
Monika Kruszewska roxx!:D
Ta postać jest tak bezużyteczna że szkoda gadać, w następnym epie niech walczy albo znika czym prędzej.
A tu spoilery odnośnie Turn 21 (Wydają się przewidywalnie prawdopodobne)
From Newtype
Area 11 is in huge chaos. In Lancelot Albion, Suzaku challenges a fight. The gentleness before isn't there anymore. What is the woeful determination that made Suzaku fearless against any opponent?
From Animage
Area 11 falls into chaos. Suzaku is finally determined, and challenges the fight in the strongest nightmare, Lancelot Albion. The opponent is the most powerful. Does Suzaku stand a chance of winning?
From Animedia
Area 11 falls into chaos. "There is no turning back. No, I will not turn back." Suzaku made a tragic but brave decision, and challenges the fight in the strongest nightmare, Lancelot Albion. To win victory against the most powerful opponent, he fights.
Meanwhile, Lelouch is also...
In the world above human beings, the astonishing facts and truth are becoming clear.
From CompAce
The end justifies the means. The means justifies the end. With all sorts of thoughts in mind, Lelouch and Suzaku heads toward Kaminejima. There awaits the Empero and the astonishing facts and truth.
A tu macie wydłużoną http://pl.youtube.com/watch?v=lyE8YqrFI78(30s) zapowiedz 21 epka.
Na początku 20 epa marzyła mi się scenka w której Suzaku zabija Nine, wtedy bym go nawet polubił chyba, ale nie, ten musiał przejść obok niej tylko wywołując na jej twarzy ten głupi wyraz, który przyprawia mnie o obrzydzenie jeszcze większe niż ona sama . Ogólnie ep mi się podobał (może temu ze potem Nina już nie wystepowała ), był trochę zagmatwany, ale i tak trzymał poziom.
I choćbym szedł ciemną doliną-zła się nie ulęknę, bo to właśnie ja jestem największym skur**synem w tej dolinie.
ciekawi mnie po czyjej stronie jest Marianna ... i oczywiście C.C
ciekawi mnie po czyjej stronie jest Marianna ... i oczywiście C.C
Wiadomo ze po stronie Lulu...
Ebrithil1691 napisał:ciekawi mnie po czyjej stronie jest Marianna ... i oczywiście C.C
Wiadomo ze po stronie Lulu...
Wręcz przeciwnie.
C.C. na pewno opowie się za Lelouchem. Ale mamy zbyt mało informacji odnośnie Marianny aby móc jasno określić jej intencje. Tak samo nie możemy wiele powiedzieć o jej geass i powiązaniach z Anyą. Wizerunek Marianny jako osoby pokrzywdzonej i niemal świętej, przynajmniej w moich oczach, został pogrzebany.
ps:
Prawdopodobnie Czwarty Rycerz. Dorothea Ernst
Coś odnośnie Moniki:
I coś dla fanów Anyi
- No to wchodzę do Jakuba na podwórze - ciągnął opowieść Semen - A on coś opieka na ognisku. Na rożnie znaczy się...Ja go pytam: “Jakub, gdzie upolowałeś taką żółtą wiewiórkę? “, a on mi na to: “Powiedziało, że nazywa się Pikaczu”...