Nie jesteś zalogowany.
ech chlopie, jakby to powiedziec, mnie alkoholu
gdyby tylko czlowiek mial troche wiecej czasu i lepiej znak angielski [z 2 mozna cos zrobic, z 1?]
Pojedź na takie same wakacje jak ja, to będziesz pamiętał takie rzeczy po tylu browkach ^^
EDIT: Oj, jak szybko piszecie ;p Co z odpowiedziami, Ichii? ^^
Ostatnio edytowany przez qwig (2008-08-24 00:19:29)
-=PIERWSZA TROLLOWA MIĘDZYNARODÓWKA=-
dobre, lepsze, radzieckie!
No dobra ;p
Najważniejsze pytanie: Czy barmanka była ładna? Jak tak/nie, to według kogo?
NIEEEEEE, byla sympatyczna ale NIE BYLA LADNA.
edit:
w swoim wyuzdaniu chicalem wam pokazac kilka pieknych kobiet w neglizu, ale sie powstrzymalem
Ostatnio edytowany przez waski_jestem (2008-08-24 00:39:38)
gdyby tylko czlowiek mial troche wiecej czasu i lepiej znak angielski [z 2 mozna cos zrobic, z 1?]
Gdyby miała jakiś kucyk albo dwa, to bym wszystkim piwo przynosił
Anyway, reszcie się podobała.
Ta, lepiej późno niż wcale zdać sobie z tego sprawę ^^
Barmanka była naprawdę i sympatyczna i ładna ale człowiek był już lekko wstawiony więc chyba nie jest to obiektywna opinia.
gg - już działa
Google+ m.bellon.atas@gmail.com
Aktualnie oglądane :
* Usagi Drop * Ao no Exorcist * Tiger & Bunny
To leciało tak, Wąski: było nas trzech w każdym z nas inna... inny sok:P
Ładne męskie spotkanko wam wyszło, męskie rozmowy o życiu, szacowanie urody barmanki... wyuzdany Wąski... hmm... to coś, co warto byłoby zobaczyć xD Ale że nie przypilnowaliście Młodego, żeby pił po jednej literce, to wam się na minus liczy, rozpijecie go za młodu i i w wieku 30 lat będzie musiał już stopować
Trzeba uczciwie przyznać że Ichigo ciągnie piwo jak Smok Wawelski nie przymierzając. Temo w jakim osusza kolejne szklanice budzi respekt.
gg - już działa
Google+ m.bellon.atas@gmail.com
Aktualnie oglądane :
* Usagi Drop * Ao no Exorcist * Tiger & Bunny
A tam, żebym ja potem jeszcze był w stanie jak wy to rozumiem XD No nic, w każdym razie dziękuje wam za rozmowę ludzie, pozdrawiam.
taaak, mnie dzisiaj tez troszke suszylo. Ale nie za bardzo. A mlodego to rzeczywiscie trzeba bedzie nastepnym razem pilnowac. Jeszcze raz dobitnie powiem, ona wcale nie byla ladna. A co sie tyczy spotkania, to mialy sie pojawic jakies nowe osoby i... wyszlo jak zwykle.
Młody tylko 3 wyrazy może
http://anime.com.pl/Iluzjon__Przeglad_t … ,3757.html - ktoś by był chętny?
Wróciłem z zadupia, było bosko!
Jak z tym spotkaniem 12-14.09? Ja jestem wolny przez praktycznie cały wrzesień.
Jeśli zaś chodzi o jakąś "grubszą" imprezę, to poczekałbym do października, bo przez minimum miesiąc nie spojrzę już na śliwki, a mam tego jeszcze dwie 0,5l.
Ostatnio edytowany przez DUDi (2008-08-28 09:34:09)
ja to chetnie powitalbym w naszym gronie jakies nowe twarze, jak by sie udalo ;D