Nie jesteś zalogowany.
Smoczek - one piece mogę ci pożyczyć ale chcesz "całą" (?) serię ? ponad 350 odcinków, czy raczej moze byc np 1-100 bo cos takiego akurat mam pod ręką
gg - już działa
Google+ m.bellon.atas@gmail.com
Aktualnie oglądane :
* Usagi Drop * Ao no Exorcist * Tiger & Bunny
no dobra, to ja juz mam wiadomosci odnosnie soboty i wcale nie sa takie rozowe. W robocie musze siedziec do 20 ( wiec w centrum jestem w stanie byc okolo 21. Jaka jest decyzja co do studenta?? Zamawiamy stolik czy idziemy na zywiol?
gdyby tylko czlowiek mial troche wiecej czasu i lepiej znak angielski [z 2 mozna cos zrobic, z 1?]
ales zadał wąski, 21 to już dość późno jak na początek imprezy jak dla mnie, ( już nie te lata, eh... ) szkoda, wielka szkoda. Postaram się być ale ...
gg - już działa
Aktualnie oglądane :
No jeśli wczesniej to już lepiej w niedzielę
Bo tak to ledwie skończę swoja "colę" a już będę wychodził
Ostatnio edytowany przez mbell (2008-08-22 16:06:36)
gg - już działa
Aktualnie oglądane :
dobra ZMIANA PLANOW, udalo mi sie w pracy ustawic i jutro wyjde o 18, wiec moge sie z wami spotkac juz o 19 [chociaz wczesniej musze na chwile wpasc do przyjaciolki i nakarmic kota]
gdyby tylko czlowiek mial troche wiecej czasu i lepiej znak angielski [z 2 mozna cos zrobic, z 1?]
Jutro bedzie max konwójhttp://www.rmfmaxxx.pl/konwoj.html wiec moze wtedy ?:D
Ostatnio edytowany przez Gizmo100 (2008-08-22 19:06:03)
ze ten tego a gdzie jest ten student :d mam nadzieje ze nie daleko od centrum czy srodmiescia
wiesz gdzie jest rondo jazdy polskiej? nie?
wiesz gdzie jest dom studencki "riviera"? nie?
wiesz gdzie jest stacja metra politechnika? musisz wiedziec, jak nie to ja wysiadam.
Mozemy sie spotkac w jakimkolwiek z tych miejsc. Co wy na to? Ja bede pewnie metrem jechal z pola mokotowskiego.
edit:
ale glowy nie daje ze uda mi sie wyrobic na 19. Bede sie staral, ale jak bedzie to sie jutro okaze.
Ostatnio edytowany przez waski_jestem (2008-08-22 23:10:35)
Mbell - dzięki... kurcze, ale mnie nie będzie, nie dam rady :/. Hmm... odezwałbym się do Ciebie jakoś na priv, a One Piece to pamiętam nawet, że kiedyś mi proponowałeś, ale wtedy nie wiedziałem nawet co to jest xD.
no dobra w takim razie wstepnie umawiamy sie o 19 na stacji metra politechnika.
ok 19 , m.politechnika od strony riviery
gg - już działa
Aktualnie oglądane :
na peronie. Wlasnie robie wszystko zeby na pewno sie wyrobic mbell, dzisiaj masz "soczek" a moj koszt. [ostatnia impreza u tandemu]
spotkanie, spotkanie i po spotkaniu. Bylo nas 4 i w kazdym z nas... a moze w tej piosence bylo ich 3, niewazne Siedzielismy popijajac soczek. Rozwazane byly tematy powiedzialbym egzystencjalno-rodzinne. Troche szkoda, ze nikt nowy sie nie pojawil, ale w sumie czego mozna bylo oczekiwac. Moze nastepnym razem
edit:
post pisany pod ewidentym wplywem "soczku".
uczestnicy: qwig, mbell, ichigo i oczywiscie ja.
Ostatnio edytowany przez waski_jestem (2008-08-23 23:40:54)
A jak już w temacie jesteśmy... to zgodnie z obietnicą, pytania do najszybszego "browaro osuszacza":
1. gdzie na początku usiedliśmy?
2. co miałem ze sobą?
3. o czym były najdłuższe rozmowy?
4. co opijałeś/opijaliśmy u mbella?
5. na jakiej stacji kto wysiadł?
Ot, koło 21 ustaliliśmy, że ktoś zada te pytania na forum. Ze względu na wrodzoną złośliwość zrobiłem to ja
Ps. 2!
-=PIERWSZA TROLLOWA MIĘDZYNARODÓWKA=-
dobre, lepsze, radzieckie!
brawo qwig ja oczywiscie w ramach zamroczenia sokiem zapomianialem