Nie jesteś zalogowany.
Łooo, ale ktoś się postaram. Świetne zasoby, dzięki ;d
łooohohoh i to jeszcze na rapidshare !!! Bosko ;]
Tylko nie wygląda jakby miało tam być 130 GB ;>
OMG !
Jaka wspaniała perełka
U mnie ściąga się +- 70 kB/s
Super.
Jeśli ktoś by ściągnął tą paczuszkę to bardzo proszę o kontakt na pw.
Będę Dozgonnie wdzięczny.
Pozdro
Ostatnio edytowany przez SilVeR (2008-08-21 10:01:42)
łooohohoh i to jeszcze na rapidshare !!! Bosko ;]
Tylko nie wygląda jakby miało tam być 130 GB ;>
Paczki z RS mają tam średnio po 200MB, zresztą jak chcesz zobaczyć ile tych GB jest tam dokładnie spróbuj zapuścić torrenta, jego zawartość jest identyczna z tą listą z RS.
jakby ktos szukał listy z rapidem, to na wypadek gdyby strona padłą zrobiłem kopie
Łahahaha .. ;p To sie wypróbuje mój nowy 750GB dysk ;]
"Choć uliczna burda jest ze wszech miar godna potępienia, to nie ma nic złego w energii, jaką wyzwala ona w ludziach" John Keats
A ja co prawda mam dysk 640 GB, ale wybrałem z tego wszystkiego 12 GB. Po co niby ściągać wszystko skoro to mi się nie przyda. Wybrałem tylko z tych anime, które mi się spodobały.
Te plakaty są wspaniałe. Takie mają wielkie rozdzielczości.
i co są tam jakies tapety? czy same skany i obrazki?
ps. jak jestem w trakcie uplaodowania paczki tapet ~2000 (~600mb - z podziałem na foldery-serie anime) jak sa jacys zainteresowanie to pisac.
//niedługo dam screeny z podgladem tapet
Plakaty są najlepsze. Nic innego nie jest potrzebne.
Ja tam uważam że lepiej torrentem ściągać.
Tymek kilka tapet jest, a co do paczki z tapetami to byłbym chętny.
ledziux zgadzam się, że nie opłaca się ściągać 130GB po to by po chwili wykasować 90% tego co się ściągnęło, a ściąganie z torrentów u mnie odpada bo:
Linki z rapida nie działają, wszystkie pliki usunięte.
tu macie ddl (pliki ciągle dodawane):
http://ddl.hiratsuka.raichou.aprip.net/files/
a tu stronę główna:
http://aprip.net/
Animepaper wysłało zażalenia do Rapidshare i wszystko skasowano (zabawne, że te śmiecie nie mają do tego praw a zaczynają na skanach robić swoje znaki wodne.)
W każdym razie dział z bezpośrednim downloadem na Apripie cały czas się rozrasta i co kilka godzin dochodzą nowe pliki. Tego już tak łatwo fajfusy z Animepaper nie skasują.
Może wiek ktoś gdzie można dostać te pliki Dragon Balla z Animepaper poza torrentem z którego będzie mi się pobierało jakieś 3 dni [nom stop włączony komp] :/ będę wdzięczny za pomoc
Od razu mówię że linki które są na tej stronie nie działają no poza torrentem który ma jak mówiłem prędkość 7-8 kb/s :/ a plik waży 1.44GB;/
Ostatnio edytowany przez lukaszplpl123 (2008-12-12 22:28:19)