Nie jesteś zalogowany.
Chciałbym kupić nowości anime obecnie jestem w warszawie wiec możliwy jest kontakt bezpośredni... Chodzi mi oczywiście o kopie waszych zbiorów z nowościami bo niemiałem kompa i nie mogłem ściagać nic z nowości wiec jeśli ktoś by mógł mi przegrać coś z swoich zbiorów przy nie wyrafinowanej kwocie byłbym chętny kupic.... Okres jaki mnie interesuje jest to 5 miesiecy w tył....
Z góry dzięki
ojj wiem że to spotkanie napisałem to tu bo dzięki temu tez bedę mogł sie spotkać z innym maniakiem Anime i pogadać bo w mojej miejscowości nie ma za dużo osób które lubią anime ;P A przytym mógłbym przy niewielkich kosztach ogładnąć coś fajnego... co nie zajmie mi z miesiać ściagania....
Kista browarów i może każdy na spotkanie by ci coś przyniósł
myhandhelds.pl - tam robię recki gier na Vitę i Switcha, zamiast tłumaczyć animu :V
Zakupy na Play-Asia $3 taniej z kodem MYPSVITA
Nie, na bank będziemy 3 września, tyle że Hiki od razu wyjeżdża, więc nie wiem czy by coś ze spotkania wyszło. Chyba że stwierdzi, że można nas zostawić samych na chacie i nie będzie jej przykro nie brać udziału w spędzie (a w to wątpię) Tak czy inaczej szykujcie się na październik, wtedy zrobimy zlot na bank
myhandhelds.pl - tam robię recki gier na Vitę i Switcha, zamiast tłumaczyć animu :V
A ja moglabym sie tez zapalac na wasze spotkanie czy dziewczyn nie uwzgledniacie??
Lol, a Hikikomori, to kto? Na spotkaniach bywały już osobniczki płci żeńskiej, nawet przyjaciółka Tandemu wpadła Jeżeli wytrzymasz z 10 facetami i Hiki oraz obejrzysz hentajca, to czemu nie xD
H: ciekawe, co będzie trudniejsze do zniesienia
hehehe pare browarów a czemu by nie... jeśli tylko nie bedę robił w ten dzień... Ale oszczegam jestem rasowym, góralem który ma łeb do picia... Powróce do wcześniejszej mojej proźby wiec jest ktoś chętny mi sprzedać pare "Anim"??
mam nadzieje, że to spotkanie w październiku, będzie jakoś w tygodniu, bo niestety mam pracujące weekendy. ale jeśli się nie uda, to mówi się trudno, jakoś to przeżyję:)
Ostatnio edytowany przez Przemek3 (2008-08-21 20:05:09)
W sobotę o jakiejś konkretnej godzinie ^^?
Jeżeli tak jak ostatnio - koło 19-20, to bardzo możliwe, że byłbym chętny xD.
że ten tego ja też chce niby nie jestem z wawy ale co tam, mam nadzieje ze lubicie nie warszawiaków
ja niby mam prace az do 20, ale moze uda mi sie dogadac z wspolpracownikiem i wyrwe sie juz o 18, wiec na spotkaniu moglbym sie pojawic juz o 19. Dobra a teraz odwieczny problem, gdzie zamierzamy isc posiedziec?? Jakies pomysly? bo ze wzgledu na sobote, to warto by zarezerowowac jakis stolik. Chyba w "studencie" nadal jest ogrodek na zewnatrz, co wy na to?? Student to ten pub kolo riviery [dom studencki polibudy ]
Tradycyjnie zapraszmy WSZYSTKICH chetnych. Bez wzgledu na plec, preferencje seksualne, religie, czy kto co tam sobie jeszcze wymysli
Ostatnio edytowany przez waski_jestem (2008-08-21 21:22:50)
gdyby tylko czlowiek mial troche wiecej czasu i lepiej znak angielski [z 2 mozna cos zrobic, z 1?]
kurde, że mnie akurat nie będzie:/ no cóż, życzę miłej zabawy w takim razie
A nie robicie czasem czegoś w terminie 12-14 wrzesień? Mam akurat szkolenie w Wawie i wieczorkiem chętnie na jakieś piwko czy coś bym wyskoczyła
"Chodź, poluj ze mną. Zostaw ból i bądź znowu wolny. Tu każdy czas jest teraźniejszością i wybór należy do ciebie. Wilki nie mają króla."
1)Cholera co sie dzieje nowi ludzie dochodzą, w dodatku są też i kobiety XDD (Nie mówię ze to źle oczywiście)
2)Termin Wąskiego is ok with me XD
3)Co do miejsca Student to nie najgorszy pomysł, mi pasi ^^ Piano bar też był dobry tylko głośny ^^
4)Coś mi sie wydaje ze w październiku to sie białko zetnie XDD dużo okazji do popicia, sokiem XD
Ostatnio edytowany przez Ichigo_Bleach (2008-08-21 21:57:32)
lilith_, jeśli będę wtedy wolny, to mogę wyskoczyć na jakieś piwko:)
Ostatnio edytowany przez Przemek3 (2008-08-21 22:05:46)
Ja właściwie będę na szkoleniu 8-12 w Serocku pod Warszawą. Ale na weekend zostaję więc cały mam wolny
"Chodź, poluj ze mną. Zostaw ból i bądź znowu wolny. Tu każdy czas jest teraźniejszością i wybór należy do ciebie. Wilki nie mają króla."
lilith dla ciebie to chyba nawet wezme dzien wolnego
gdyby tylko czlowiek mial troche wiecej czasu i lepiej znak angielski [z 2 mozna cos zrobic, z 1?]
Lilith - bardzo chętnie, ale o ile plany mi się nie zmienią (a wolałbym żeby się nie zmieniły xD), to niestety... będę zajęty ^^"... noooo może jak by się udało to na 14 mógłbym się wyrwać xD.
To ja PRAWDOPODBNIE wpadnę w sobotę... jeszcze jedna sprawka - miejsce spotkania tam gdzie poprzednio, pod Kebabem xD?
Aha i jakby co to mam pytanie - ma ktoś na stanie One Piece w dobrej jakości aby pożyczyć (ew. przegrać... tylko płytek chwilowo nie mam... muszę kupić :/)?