Nie jesteś zalogowany.
Nie piszcie tu nic o zakończeniu. Błagam was ludzie o ile wy popsuliście sobie przyjemność oglądania o tyle nie róbcie tego innym.
Spokojnie Ebrithil1691 nie pękaj, jak się zakończy ta telenowela nikt poza ludźmi ze studia Sunrise nie wie. Wszystkie gadki o zakończeniu to domysły fanów, a te niby wycieki i spoilery z 2chan rozmijają się z prawdą.
Ostatnio uciułałem kilka punktów na Animepaper, trzymajcie co nieco
(to trochę wyczyściłem sam bo przechodziły brzydkie linie i znaczek DVD)
w skrócie
Rolo zmarł broniąć Leloucha ale jego śmierć moim zdaniem powinna być gorsza
Czarni Rycerze zdradzili Leloucha
czyli jednak te spoilery mają coś w sobie
Wszystko było pięknie, napięcie i "szok" podczas oglądania tego odcinka...Dosłownie SUPER...Do czasu;/ Zobaczyłam Ninę, tę jej gębę i zbrzydło mi wszystko.
Nina na stos!!!
Osoki hi-no tsumorite tooki mukashi-ka-na.
Odcinek znakomity. IMO dużo lepszy od poprzedniego, mimo iż akcji znacznie mniej. Trochę mnie zaskoczył bieg wydarzeń ( dyplomacja dyplomacją, ale czy ktoś widział, żeby w np. trakcie II wojny światowej po 22 czerwca 1941 roku Hitler spotykał się osobiście ze Stalinem <= po obejrzeniu 19 epka zrozumiecie co mam na myśli). Niby wiedziałem co się stanie itd. ale jakoś myślałem, że inaczej się to potoczy ( Kareen blee...) mniej dramatycznie ?? Now każdym razie Lulu pozostał pod koniec odcinka w bardzo nieciekawej sytuacji ( chyba najgorszej od początku 1 sezonu) i z niecierpliwością czekam na 20 pt. "Emperor Disqualification", a wprost nie mogę się już doczekać 22 epka pod jakże intrygującym tytułem "Emperor Lelouch" :P
PS. All Hail Britannia !!! :D:D
już zaczyna się dyskusja odnośnie 19 ep?...
Nieźle to dzine, może nie mieli dużo do tłumaczenia, bo zawsze wydawali kolo 22, a tu dziś przed 18 wydali.
A może tak im się spodobał odcinek, że od razu za niego się wzięli. Nie ma co gdybać, czemu tak szybko gg wydało odcinek, tylko się cieszyć.
odcinek IMHO zajefajny jeszcze tylko napisy jak sie pojawia tez szybko byłoby extra ciekawe czy ta Nanuly zyje czy nie zyje:D
Odcinek znakomity. IMO dużo lepszy od poprzedniego, mimo iż akcji znacznie mniej. Trochę mnie zaskoczył bieg wydarzeń ( dyplomacja dyplomacją, ale czy ktoś widział, żeby w np. trakcie II wojny światowej po 22 czerwca 1941 roku Hitler spotykał się osobiście ze Stalinem <= po obejrzeniu 19 epka zrozumiecie co mam na myśli). Niby wiedziałem co się stanie itd. ale jakoś myślałem, że inaczej się to potoczy ( Kareen blee...) mniej dramatycznie ?? Now każdym razie Lulu pozostał pod koniec odcinka w bardzo nieciekawej sytuacji ( chyba najgorszej od początku 1 sezonu) i z niecierpliwością czekam na 20 pt. "Emperor Disqualification", a wprost nie mogę się już doczekać 22 epka pod jakże intrygującym tytułem "Emperor Lelouch" :P
PS. All Hail Britannia !!! :D:D
Oglądałam odcinek I uważam, że powinieneś to upchnąć pod spoilerem:D Innym może to popsuć zabawę:P
Odcinek niezły, nawet bardzo.
A więc Diethard dostał swój reportaż życia.
Zakon jednak zdradził Zero. Kallen również Go zostawiła. Bynajmniej tego się nie spodziewałem. To że Rolo poświęci swoje życie broniąc Lulu było niemal pewne. Natomiast Mordred coś nie za bardzo może trafić Shinkirou. Wygląda na to że jedynym sprzymierzeńcem Zero jest Jeremiah.
Ciekawi Mnie kto tak obił mordkę reporterkowi i czemu grożą Gino bronią.
- No to wchodzę do Jakuba na podwórze - ciągnął opowieść Semen - A on coś opieka na ognisku. Na rożnie znaczy się...Ja go pytam: “Jakub, gdzie upolowałeś taką żółtą wiewiórkę? “, a on mi na to: “Powiedziało, że nazywa się Pikaczu”...
Odcinek świetny jak zawsze,
Ostatnio edytowany przez kamil198811 (2008-08-17 20:12:37)
~Kamil198811 http://pl.wikipedia.org/wiki/Ragnarök << Rangarok
No niezle sie dzieje
Pokaż spoilertylko ciekawi mnie z czego Suzaku cieszył się na końcu odcinka.
Co do Gino to raczej nie popieral tego co sie stalo, a ze jest czlowiekiem honoru to podejzewam ze po prostu sie zbuntowal. Choc mysle ze w obliczu tego co szykuje nam mosci panujacy to ta dziura w ziemi jest wrecz malo istotna.
Ostatnio edytowany przez m_jay (2008-08-17 21:50:25)
Ostatnio edytowany przez m(e)st (2008-08-17 21:35:16)
Wymyśliłem coś przezabawnego:
Ostatnio edytowany przez kamil198811 (2008-08-17 22:08:50)
Wymyśliłem coś przezabawnego:
Pokaż spoilerPo tym jak Zero został zdradzony przez Zakon, wszystkie inne kraje również się od niego odwróciły i na polu walki został sam. W decydującym momencie, gdy Zero ma zostać pokonany, pojawiają się bracia Kaczyńscy w takich samych mechach i ratują Zero z opałów, ale sekundę po tym zostają pokonani przez jednego Sutherlanda
To by była super akcja :D:D:D
Jednakże ich nazwisko by mnie rozśmieszyło I ciekawe jak by ich narysowali :D
dwa ziemniaki !
a ja czekam na wersje od Zgrzyta On zawsze ma najlepsze przypuszczenia co do losów C.C. i Kallen
Lol /a/ szaleje
http://zip.4chan.org/a/src/1219003902781.jpg
Ostatnio edytowany przez m_jay (2008-08-17 22:19:25)