#41 2007-12-25 03:04:56

Yaku
Użytkownik

Odp: Eroge, hentai games?

Wiesz jakie pliki spyware wysyła ta stronka? Co tam włażę, to antywirus szaleje.

center

#42 2007-12-25 10:41:24

Ichigo_Bleach
Użytkownik

Hej mam Pytanie ^^ Czy do Green Green'a 2 da rade ściągnąć (czy w ogóle jest) przekład napisów z Japońskiego na Angielski XD Bo co prawda troszke japońskiego sie uczyłem XD ale znam kilka słów XD i jednak nic z tego nie rozumiem XD Na zasadzie domysłu.

metallica0005.jpg

#43 2008-08-14 13:55:47

ivelios
Użytkownik

Mam pytanie do graczy, którzy spędzają dużo czasu nad eroge. W co polecacie zagrać? Podawajcie linki do stron, skąd można zassać te gry z angielskim tłumaczeniem. Głównie interesuje mnie direct download, bez żadnych rejestracji.
PS. Próbowałem już zassać True Love, ale nie chciał mi się rozpakować plik z grą, mimo że mam najnowszego winrara. smutny

I found an island in your arms
Country in your eyes
Arms that chain, Eyes that lie
Break on through to the other side

#44 2008-08-14 14:47:59

skam123
Użytkownik

na files4you.net są jakieś, ale tam trzeba się rejestrować i ściąga się z rapidów

8e91e6824c8563f6m.jpg

#45 2008-08-14 16:50:08

Nighthanter
Użytkownik

ivelios, ja ci linków do direct download nie podam, ciągne wszystko z torków (leci mi zawsze maks łączem, więc nie narzekam), ale mogę ci polecić Utawarerumono, historia może i liniowa, ale ciekawa, połączenie RPG i Eroge. Jak szukasz czegoś co oficjalnie zostało przełożone na angielski to może Snow Sakura, zresztą zajrzyj tutaj G-Collections, może coś cię zainteresuje. Osobiście odradzam The Sagara Family, miałem nadzieję, że będzie to coś fajnego, a okazało się, że wszystkie bohaterki to nimfomanki :/.

W te wakacje miał zostać wydany path zangielszczający Shuffle!, ale póki co, to mamy tylko padniętą stronę i zero informacji, jak zawsze.

Ostatnio edytowany przez Nighthanter (2008-08-14 16:53:01)

#46 2008-08-14 17:20:26

ivelios
Użytkownik

Nighthanter napisał:

ivelios, ja ci linków do direct download nie podam, ciągne wszystko z torków (leci mi zawsze maks łączem, więc nie narzekam), ale mogę ci polecić Utawarerumono, historia może i liniowa, ale ciekawa, połączenie RPG i Eroge.

Cóż, zastanawiam się nad Utawarerumono. Ale ta gierka jest chyba po japońsku, więc z krzaczkami mi się nie chce grać. A na tym G-Collections są same eroge przetłumaczone na inglisz, prawda?

Country in your eyes

#47 2008-08-14 17:26:41

Nighthanter
Użytkownik

ivelios napisał:

Cóż, zastanawiam się nad Utawarerumono. Ale ta gierka jest chyba po japońsku, więc z krzaczkami mi się nie chce grać. A na tym G-Collections są same eroge przetłumaczone na inglisz, prawda?

Ivelos, ja w życiu bym ludziom takiego świństwa nie zrobił i nie podał gry, która nie jest w jakimś zrozumiałym języku, to jak podać ciepłą wódkę oczkod

Path zangielszający Utawarerumono

Co do drugiego linka masz tam ofertę chyba największego wydawcy gier eroge na amerykańskim rynku, więc wszystko po angielsku.

PS:
Podawałem dzisiaj już ten link, są tam informacje, które tytuły zostały przetłumaczone, ale są tam uwzględnione tylko tłumaczenia fanowskie.

Ostatnio edytowany przez Nighthanter (2008-08-14 17:28:37)

#48 2008-08-14 17:30:53

ivelios
Użytkownik

Nighthanter napisał:

Ivelos, ja w życiu bym ludziom takiego świństwa nie zrobił i nie podał gry, która nie jest w jakimś zrozumiałym języku, to jak podać ciepłą wódkę oczkod

Path zangielszający Utawarerumono

Co do drugiego linka masz tam ofertę chyba największego wydawcy gier eroge na amerykańskim rynku, więc wszystko po angielsku.

PS:
Podawałem dzisiaj już ten link, są tam informacje, które tytuły zostały przetłumaczone, ale są tam uwzględnione tylko tłumaczenia fanowskie.

Spoko, wielkie dzięki! Mam nadzieję, że gra i patch zainstaluje się bez problemów.

Country in your eyes

#49 2008-08-14 18:41:29

Potatoe
Użytkownik

ivelios napisał:

Mam pytanie do graczy, którzy spędzają dużo czasu nad eroge. W co polecacie zagrać? Podawajcie linki do stron, skąd można zassać te gry z angielskim tłumaczeniem. Głównie interesuje mnie direct download, bez żadnych rejestracji.
PS. Próbowałem już zassać True Love, ale nie chciał mi się rozpakować plik z grą, mimo że mam najnowszego winrara. smutny

a ja z gier proponuje Tsukihime i Castle Fantasia 2... dość ciekawe fabularnie...

Przysłowie stare acz prawdziwe:
"Obowiązek cięższy niż góra.
Śmierć lżejsza od pióra."

#50 2008-08-14 18:53:17

Nighthanter
Użytkownik

Potatoe napisał:

a ja z gier proponuje Tsukihime i Castle Fantasia 2... dość ciekawe fabularnie...

W Tsukihime nie grałem. W Castle Fantasia 2 Renewal owszem i IMO historia w Utawarerumono znacznie ciekawsza niż w CF2R. Choć to oczywiście tylko i wyłącznie moje osobiste odczucia.

#51 2008-08-14 22:30:53

Potatoe
Użytkownik

moim zdaniem jak najbardziej prawidłowe odczucia trzymasz w sobie... Castle Fantasia w porównaniu z Utawarerumono wypada blado (chociaż gdyby w CF2R wpakowali więcej mroku do głównego bohatera to byłby drugi Lelouch...hehe... i odrazu byłoby mniej sztampowe(bo jak można nazwać historię z leniwym geniuszem?) Pozatym sam czekam na na patch do FSN z MirrorMoon'a... jeszcze z dwa miechy i będzie pełny taniec / swoją drogą jak ktoś ma coś miażdżącego fabularnie lub ew. coś gdzie się mnożą jak króliki (lepszego określenia nie wymyśle) to niech się pochwali tytułem(i językiem jakim trza władać aby się nacieszyć danym tytułem)... swoją drogą zainteresowanych napewno ucieszy (sam się niedawno dowiedziałem) że MirrorMoon tłumaczy drugą część eroge o chłopcu który miał "wzrok śmierci".[evil]

Nighthanter napisał:

(...)
W Tsukihime nie grałem. (...).

Nie pozostaje mi nic innego jak tylko polecić wyżej wymieniony tytuł, moim zdaniem miażdży anime pod każdym względem...

Ostatnio edytowany przez Potatoe (2008-08-14 22:34:59)

Przysłowie stare acz prawdziwe:
"Obowiązek cięższy niż góra.
Śmierć lżejsza od pióra."

#52 2008-08-15 10:01:25

Trips
Użytkownik

Crecendo, piękna gra

Tsukihime 2 od Mirror Moon to był primaaprilisowy żart... ale Kagetsu Toya jest jak najbardziej prawdziwy i rozwala w kilku miejscach bardziej niż w Tsukihime.

A i tak btw, w styczniu wychodzi remake gry Tuskihime, Yumizuka ma mieć wreszcie własny scenariusz (z dwoma pełnymi zakończeniami).

Ostatnio edytowany przez Trips (2008-08-15 10:06:10)

#53 2008-08-28 18:36:57

skam123
Użytkownik

Uwaga jak gracie w utawarerumono to przejdźcie najpierw Hard Mode 1 potem HM3, ja to zrobiłem w odwrotnej kolejności i nie dość że mi się nie odblokował ostatni Art to mi znikną ten który dostałem po HM3, (po przejściu HM1 wyświetlił mi się ten sam co po HM3 więc chyba się to nałożyło na siebie czy coś)
tak więc po 2 miesiącach grania muszę zaczynać od nowa
/
gra jest dobra ale na razie mam dość
a na HM3 jest tylko 1 trudna bitwa na całą resztę jest jakiś sposób
(oczywiście misja ratowania brata Karury, że też dał się jej namówić smile_big)

Ostatnio edytowany przez skam123 (2008-08-28 19:14:21)

8e91e6824c8563f6m.jpg

#54 2008-08-28 19:05:10

groozin
Użytkownik

Ja przy pierwszym podejściu przeszedłem grę na HM1, HM3 uznałem za zbyt hardkorowy baka. Jest osobny temat o Utawarerumono, wstaw tam zdjątko jeśli będzie ci się chciało jeszcze raz przechodzić oczkod

5205.png

Stopka forum

© Animesub.info 2025