Nie jesteś zalogowany.
[nie jestem pewny czy ten dział ale zdaje sie dobrze w trafiłem]
Witam, , jak widać z nazwy tematu szukam grafika , na nowo powstałe forum, a bardziej powstające.
Tematyka:
Download. Download Anime, .... myślę że mangi , mp3 ... gier ? i "ofcorse" wszystko w motywach A&M .
Kilka słów,
Tak więc , dla większości .. albo i mniejszości:
Jak mało który portal,posiadam własną grafikę , rysowana tabletem*cwaniak* mam również grupkę qumpli którzy byli by gotów wrzucać anime, i nie tylko .... myślę również ze będą to głownie lepszej jakości materiały, trochę o ekipie ? No ja jestem boski wiadomo ;p a reszta ? w swoim czasie.
Reszta:
Jak na razie ekipa przedstawia sie tak:
-Ja [ADMIN]
-On [Grafik/Admin] -rysuje i prawdopodobnie jest 2 adminem
-Oni [uploaderzy] -rox
No i do rzeczy.... po raz któryś
Poszukuje Grafika,w miarę dobrego, który wykonał by grafikę do forum, ew. avki/sygn czy coś w ten deseń dla ekipy (ale to już do uzgodnienia)
głownie chodzi o grafikę do forum.
~~
A na koniec, kilka słów ... jeżeli macie jakieś pytania pisać , a jeżeli już ktoś byłby chętny to sie przekaże kontakt przez PW(jak ktoś ceni prywatność) czy jakoś normalnie. to tyle , no i ostatnie słowo ..
~Please.
Ostatnio edytowany przez Boomerek (2008-08-11 15:09:37)
Nie mogę palić w klubach, więc upijam się szybciej!
Postawię igloo dla palaczy przed klubem koło stycznia! [...]
Odczuwam ucisk, e-trucizn,
Oplata mnie tyle światłowodów, że zaraz się przewrócę! || !Ruch Narodowy!Czołem Wielkiej Polsce! ||
Ja znam jednego takiego, ale za darmo wam wszystkiego nie zrobi
XD styl pisma ciężko zmienić , ogólnie jest luuźny , ale nie hiphopowy ><
ale zaraz spróbuje na sztywno napisać xD , szukam na ANSI bo może ktoś sie w tym bawi, bo wątpię by only napisy forever, co do płacy, no niestety.. kasy nie będę miał ... co mogę zaoferować ... wymianę ? , rangę GRAFIKA ? , nie ma chętnych ?
Ostatnio edytowany przez Boomerek (2008-08-11 15:05:38)
Nie mogę palić w klubach, więc upijam się szybciej!
Postawię igloo dla palaczy przed klubem koło stycznia! [...]
Odczuwam ucisk, e-trucizn,
Oplata mnie tyle światłowodów, że zaraz się przewrócę! || !Ruch Narodowy!Czołem Wielkiej Polsce! ||