Nie jesteś zalogowany.
Przy okazji na wiki znalazłem taką informację:
Monica Kruszewski, is the Knight of Twelve; she is a gentle-looking woman with blonde hair whose appearance masks just how dangerous she can be.
Ostatnio edytowany przez wariacik (2008-08-11 09:31:25)
Sądzę że tak może się potoczyć
powiem szczerze, że się tego nie spodziewałem...
Ostatnio edytowany przez FAiM (2008-08-11 10:31:03)
Wszystkiemu to winna jest Nina bo to zasugerowała Suzaku
To że Lelouch nie wypowiada żadnego komentarza do previewa mówi wszystko...
- No to wchodzę do Jakuba na podwórze - ciągnął opowieść Semen - A on coś opieka na ognisku. Na rożnie znaczy się...Ja go pytam: “Jakub, gdzie upolowałeś taką żółtą wiewiórkę? “, a on mi na to: “Powiedziało, że nazywa się Pikaczu”...
~Ariakis zapomniałeś wspomnieć
Pokaż spoilerże na Suzaku czeka srogie wpierdol party
Whenever you find yourself on the side of the majority, it is time to pause and reflect.
Co do Czarnych rycerzy, jest duże prawdopodobieństwo na ich zdrade i opuszczenie Zero. Jeśli tak sie stanie przypuszczam że zostanie Karen, C.C też(jak by mogła opuscic swojego pana), Rolo też zostanie. Odliczmy Orange-kuna, w późniejszym czasie możliwe ża Anya(jesli prawdą jest jej pokrewieństwo z Lulu) i Gino też sie przyłączą do Zero. Mozliwe że awet Suzaku przejdzie na druga strone.
Imperator ma pewnie jakiś podły plan, bo niby po co zjawiał by sie na polu walki? Schnizel(tak to sie chyba pisze;)) tez ma coś w zanadżu. Pewni chce sie pozbyc ojca.
Wracając do Anyi, całkiem możliwe że geass Charlsa sie wyczerpuje, wkońcu stał sie geass prowiderem więc stracił ta zdolnośc(geass) i to może byc powodem. Jesli to prawda to wspomnienia Lulu też powinny wróci. Ewentualnie moze to byc spowodowane spotkaniem sie C.C i Anyi w 11 epku.
Suzaku może miec teraz kłopoty, w końcu Schnizel złapał go na rozmowie z Zero, ma to nagrane. Dodatkowo Suzaku odpowiada z śmierc gubernatora.
To chyba narazie tyle.
If being powerless is evil, does it mean that power is justice?
Znalazłem tytuły epków ciekawe czy się spełnia
Ostatnio edytowany przez KieR (2008-08-11 13:15:30)
ciekawy odcinek, ciekawy
Pokaż spoilerSzkoda Nunnally. Po części odpowiada za to sam Leluchu bo gdyby nie użył geass na Suzaku i nie kazał mu ży ten teraz nie odpalił by teraz FREI.
Ostatnio edytowany przez almisael (2008-08-11 15:16:30)
Ja coś czuje że wszyscy co maja skrzydła w endingu umrą
yy... nie ma jeszcze polskich napisów :/... coś długo jak nigdy
No nie powiem ciekawy odcinek
Życie ludzkie jest delikatne niczym płomień świecy równie łatwo gaśnie i równie szybko się wypala, więc ceń każdą chwile swojego życia bo jest tak krótkie.
Aaaa wy tu mowicie co sie działo w epie a ja jeszcze musze czekac na napisy:/
Nie chcesz wiedzie co będzie w epku? Proste, nie zaglądaj do tego tematu.
If being powerless is evil, does it mean that power is justice?
Ciekawi mnie kiedy Suzaku albo Nine uśmiercą