#61 2008-08-10 23:17:03

tymek88
Użytkownik

Odp: Najlepsza strona/forum z downloadem anime (polska)

Zawsze mozna sprobwac oczkod Chocaiz myslałem ze bedzie większy odzew jezor w szczegolnosci osob niezwiązanych z administracją danej www ^^

#62 2008-08-10 23:32:55

laudemort
Użytkownik

to niemożliwe, jeżeli napiszesz wielkimi literami na swojej stornie, że jest konkurs to co 20 czy 50 user wejdzie i zagłosuje oraz osoby związane ze stroną(ekipa) poza tym jak widać nie ma wielkiego zainteresowania

________________________________________________________________________________________________

"Tylko dwie rzeczy są nieskończone: wszechświat oraz ludzka głupota, choć nie jestem pewien co do tej pierwszej."
Albert Einstein
________________________________________________________________________________________________

#63 2008-08-10 23:33:03

zmora150
Zbanowany

Ja osobiście się wstrzymałem od jakiegokolwiek głosu oczkod Bo jak dla mnie admin powinien glosować na inna stronę lub wcale jezor

#64 2008-08-10 23:46:26

tymek88
Użytkownik

zmora150 napisał:

Ja osobiście się wstrzymałem od jakiegokolwiek głosu oczkod Bo jak dla mnie admin powinien glosować na inna stronę lub wcale jezor

Popieram.. dlatego takze sam nie głosowałem smile

@laudemort
Nienapisałem niczego wilkimi liiterami.. tylko napisałem ze jest takie głosowanie. Nie napisałem takze niczego w stylu "głosujcie na nas" a wiem ze u nas na forum jest pare osob ktore sie wstrzymały od głosoania poniewaz korzystaja z paru forum (takze tutaj zamieszczonych) i woleli byc bezstronni smile

A temat czemu miał słuzyc? podałem w pierwszym poscie smile

#65 2008-08-11 01:00:45

laudemort
Użytkownik

tymek88 napisał:

@laudemort
Nienapisałem niczego wilkimi liiterami.. tylko napisałem ze jest takie głosowanie. Nie napisałem takze niczego w stylu "głosujcie na nas" a wiem ze u nas na forum jest pare osob ktore sie wstrzymały od głosoania poniewaz korzystaja z paru forum (takze tutaj zamieszczonych) i woleli byc bezstronni smile

A temat czemu miał słuzyc? podałem w pierwszym poscie smile

ale do tego momentu nie byłem u Ciebie na stronie ;P to był tylko przykład hehe
odnośnie promocji to jest raczej zbędne bo istnieje temat w którym można zareklamować stronę i przedstawić wszystkie jej walory bez konkurencji i sporów które przyniósł ten temat oczkod

"Tylko dwie rzeczy są nieskończone: wszechświat oraz ludzka głupota, choć nie jestem pewien co do tej pierwszej."
Albert Einstein

#66 2008-08-11 01:12:47

tymek88
Użytkownik

Spis kolego, spis smile

#67 2008-09-23 11:41:18

tymek88
Użytkownik

Temat troch przycichł;>

Podliczyłem wszystkie głosy oddane do tej pory i wynik przedstawia sięnastępująco:

animebrat.pl - 13
nnh.na7.pl - 9
animan.boo.pl - 6
download-anime.info - 1
shinden-anime.info - 1

#68 2008-09-23 15:05:35

werewolf
Użytkownik

Dodam jeszcze http://mangadome.info ... Chyba jedyna polska stronka z anime posiadająca własny download zamiast potworków w stylu MU smile_big

Stopka forum

© Animesub.info 2025