Nie jesteś zalogowany.
Zawsze mozna sprobwac Chocaiz myslałem ze bedzie większy odzew w szczegolnosci osob niezwiązanych z administracją danej www ^^
to niemożliwe, jeżeli napiszesz wielkimi literami na swojej stornie, że jest konkurs to co 20 czy 50 user wejdzie i zagłosuje oraz osoby związane ze stroną(ekipa) poza tym jak widać nie ma wielkiego zainteresowania
________________________________________________________________________________________________
"Tylko dwie rzeczy są nieskończone: wszechświat oraz ludzka głupota, choć nie jestem pewien co do tej pierwszej."
Albert Einstein
________________________________________________________________________________________________
Ja osobiście się wstrzymałem od jakiegokolwiek głosu Bo jak dla mnie admin powinien glosować na inna stronę lub wcale
Ja osobiście się wstrzymałem od jakiegokolwiek głosu Bo jak dla mnie admin powinien glosować na inna stronę lub wcale
Popieram.. dlatego takze sam nie głosowałem
@laudemort
Nienapisałem niczego wilkimi liiterami.. tylko napisałem ze jest takie głosowanie. Nie napisałem takze niczego w stylu "głosujcie na nas" a wiem ze u nas na forum jest pare osob ktore sie wstrzymały od głosoania poniewaz korzystaja z paru forum (takze tutaj zamieszczonych) i woleli byc bezstronni
A temat czemu miał słuzyc? podałem w pierwszym poscie
@laudemort
Nienapisałem niczego wilkimi liiterami.. tylko napisałem ze jest takie głosowanie. Nie napisałem takze niczego w stylu "głosujcie na nas" a wiem ze u nas na forum jest pare osob ktore sie wstrzymały od głosoania poniewaz korzystaja z paru forum (takze tutaj zamieszczonych) i woleli byc bezstronniA temat czemu miał słuzyc? podałem w pierwszym poscie
ale do tego momentu nie byłem u Ciebie na stronie ;P to był tylko przykład hehe
odnośnie promocji to jest raczej zbędne bo istnieje temat w którym można zareklamować stronę i przedstawić wszystkie jej walory bez konkurencji i sporów które przyniósł ten temat
"Tylko dwie rzeczy są nieskończone: wszechświat oraz ludzka głupota, choć nie jestem pewien co do tej pierwszej."
Albert Einstein
Spis kolego, spis
Temat troch przycichł;>
Podliczyłem wszystkie głosy oddane do tej pory i wynik przedstawia sięnastępująco:
animebrat.pl - 13
nnh.na7.pl - 9
animan.boo.pl - 6
download-anime.info - 1
shinden-anime.info - 1
Dodam jeszcze http://mangadome.info ... Chyba jedyna polska stronka z anime posiadająca własny download zamiast potworków w stylu MU