#621 2008-06-13 09:56:03

Przemek3
Użytkownik

Odp: Spotkanie warszawskiej gromadki ansi?

ja też się powinienem pojawić.

#622 2008-06-14 00:27:52

DUDi
Użytkownik

Już po spotkaniu. smile
Trochę posiedzieliśmy w klubie, wypiliśmy to_i_owo i pogadaliśmy, a nawet pograliśmy w piłkarzyki (nie wiem czemu, ale "moja" ekipa zawsze przegrywała oczkod). Ogólnie było całkiem przyjemnie i fajnie się było znowu spotkać w gronie znajomych z ANSI. Ponadto nawet wzięliśmy udział (koni, qwig i ja) w jakimś castingu. smile_big
Fotki robił tylko qwig i to telefonem, więc nie liczcie na nic spektakularnego - ot takie zwykłe spotkanie przy bro.

#623 2008-06-14 01:13:10

qwig
Użytkownik

Tja, casting. Ale tylko DUDi może zostać gwiazdą oczkod Po kilku zdjęciach + pytaniach koniego i mnie olali, a ten farciarz miał scenkę do odegrania - coś w typie dialogu z gościem, który klepnął jego chłopaka po tyłku na imprezie... Filppiarz też miał szanse, ale stwierdził, że drzewa nie będzie grał :>

Anyway, 2 ssące jakością fotki, głównie dla udowodnienia faktu (1 koni z jego browarkiem, 2 to biedny Iczi the killer, który nic tylko Arigato czytał oraz konsumował paluszki):
http://img150.imageshack.us/my.php?imag … 922qz0.jpg (nie chciało mi się obracać ;p - na pszyszłosć, to jest jakieś 1,75L nie 2L smutny )
http://img401.imageshack.us/my.php?imag … 204ts7.jpg (akurat w tamtej chwili jakieś gołe cycki oglądał...)
Szkoda tylko, że wąski wpadł na tak krótko... ale co zrobić, tyle nowości na czerwonymtubie ^^

BTW, kanony, arie, clannady i inne marimity oglądam z własnej nieprzymuszonej woli ^^

Co do ogniska o którym wcześniej wspominałem, to myślałem, że można je zogranizować w Parku/Lasku Młocińskim - maps.google.com i wpisać "warsaw, papirusów" dla lokalizacji. Są tam przygotowane miejsca na ogniska, naznoszone drzewo, jakieś ławki i itd a nawet nocna do dworca centralnego (N41 czy N46... coś koło tego)- jedyny problem to zajęcie takiego miejsca (te bliżej wyjścia z lasku są zatłoczone...) oraz zapasy (żarcia/piw..picia).

-=PIERWSZA TROLLOWA MIĘDZYNARODÓWKA=-

dobre, lepsze, radzieckie!

#624 2008-06-14 12:25:33

waski_jestem
Użytkownik

wpadlem na krotko, bo jestem popularnym czlowiekiem i dostaje za duzo propozycji imprezowania smile_big a tak na powaznie to co tu zrobic skoro przyjaciolka wyjezdza na miesiac w jakies mrozne odstepy. Jesli chodzi o ognisko to czemu nie, ale ja jak zwykle mam male problemy z czasem. Niestety praca i grafik sa najwazniejsze. No ale zeby nie bylo ze tylko siedze w robocie, to od razu wam napisze kiedy mam dni wolne, to moze cos sie uda zorganizowac, bo przeciez juz niedlugo wakacje, koniec sesji wiec wszyscy powinni miec czas nawet w srodku tygodnia.
dni wolne od pracy smile_big
24, 25 i 30 czerwca, bo rozumiem ze w ten poniedzialek i tak nie udalo by sie nam spotkac.

gdyby tylko czlowiek mial troche wiecej czasu i lepiej znak angielski [z 2 mozna cos zrobic, z 1?]

#625 2008-07-31 22:06:41

Ichigo_Bleach
Użytkownik

Otóż Starzy wyjadacze XD Barbarzyńcy ^^ Proponuje zorganizować kolejny zjazd naszego plemienia smile_big Gadaliśmy z Wąskim o spotkaniu i doszliśmy do tego ze może w ten Weekend? Ja co prawda pracuje ale moze sie da wyrobić, może tzn. da sie XD. A co wy na to? Za, Przeciw jakieś alternatywne propozycje? SŁUCHAM!! XD

PS: Mam 18 lat tralalalala XD lala_17 \m/,

metallica0005.jpg

#626 2008-08-01 00:49:18

qwig
Użytkownik

arggh... nie mogę akurat w ten weekend smutny pt->sob i nd->pon pracuje, sob->nd wyjeżdżam, bo młodszy potwór ma urodziny.  Najlepiej by mi pasowało (czytaj: żeby nie przepić kasy na nowy dysk do laptopa, 3/4 mam za tydzień już kupuje pewnie :> ) gdzieś pod koniec miesiąca, albo już we wrześniu z tandemem smile

Ale cóż, zawsze na jakiś piwny wtorek mogę się pozbyć "kawałka" hdd... bo inaczej, jak siebie zna, cały przepije smile

#627 2008-08-01 02:24:12

waski_jestem
Użytkownik

oj od razu przepije smile_big jak tam juz od 3 miesiecy kompa kupuje smile_big

gdyby tylko czlowiek mial troche wiecej czasu i lepiej znak angielski [z 2 mozna cos zrobic, z 1?]

#628 2008-08-01 11:16:46

Przemek3
Użytkownik

kurde, akurat teraz jak mam weekendową pracę:/ nie możecie jakiegoś terminu w środku tygodnia?:D

#629 2008-08-01 11:35:03

DUDi
Użytkownik

Ja niestety do września odpadam. Potem będę prawie całkowicie wolny. oczkod

#630 2008-08-01 13:37:49

Ichigo_Bleach
Użytkownik

Dobra to jeszcze sie wstrzymajmy i zobaczymy w drugiej połowie sierpnia XD (Kończe prace wtedy hehe) Co wy na to XD bo jak widze to wszyscy zajęci nagle kurde xD

metallica0005.jpg

#631 2008-08-01 16:48:57

Smoczek
Użytkownik

Hehe, dawno mnie nie było, ale jak już jestem to się odezwę, a co xD.
W weekend niestety nie mogę, ale cóż... jak widzę żadna strata, bo znakomita większość nie może xD... za to mam wolne (tj. nie mam jeszcze planów) w poniedziałek, wtorek i środę. Najbardziej pasowałby mi wtorek (tj. w przyszłym tygodniu). Widzę, że Qwig i Przemek wykazywaliby zainteresowanie czymś w tygodniu (tylko czy w tym by pasowało xD?)... pytanie czy ktoś więcej (Wąski, Ichigo?) miałby chęć...
Qwig - oj nie przesadzaj... chyba Ci nie szkoda 20 (przyjmijmy xP) złotych na dwa tygodnie xD... Co to jest xD? Zresztą... przecież nie musisz nic kupować xD, a będziesz miał okazje pogadać z takimi zacnymi ludźmi, przec to bezcenne xD!
Aha... jakby co to może udałoby się załatwić miejsce na ognisko u kumpla (Przemek wie o kogo chodzi ^^), może i sam by się przyłączył xD.

#632 2008-08-01 17:37:35

qwig
Użytkownik

O, Smoczek żyje!
E, chyba źle mnie odczytałeś - piwny wtorek = 20pln dla nie-studenta na wejście, ale za to warka=0pln a żywiec 0,30pln. Bo niestety, zabawa w kodowanie anime (czy tam ogólnie, używanie windowsa xD ) wymaga zakupienia większego hdd do laptopa - modernizacja celerona 700 wyjdzie drożej niż udyskowienie 'codziennego' laptopa. (allegrowe złodziejstwo za mniej niź 200 pln nie sprzeda 2x p3 1ghz + głównej na 2 procki...grrrr). Zresztą, od 2 spotkania zawsze mam "w czarnym portfelu" xD 20 pln na wypadek jakiegoś zorganizowania się warszawskiej ANSI smile

#633 2008-08-01 18:30:14

Smoczek
Użytkownik

No, żyję, żyję xD... w sumie to ledwie (geeez! co za piekło =='), ale jednak xD.
Hmm... Studentem w sumie już jestem (na UW)... tylko, że nie mam legitymacji, ani nic xD.
Cóż, mnie i tak ten "piwny wtorek" w żaden sposób nie ustawia, bo piwa nie pije xD, ale jeżeli miałbym iść na spotkanie to dla ekipy, a nie dla piwka, czy czegokolwiek innego xD.
A konkretniej - w jakim miejscu coś takiego jest i czy każdy musi płacić 20 złotych? tj. ten "piwny wtorek". btw. niezłego kompa to teraz można złożyć (całego, bez monitora) za 800-1000zł ^^. Ja będę miał za to nieco większy wydatek, bo laptopa kupuję ^^" (koło 2000 pójdzie), no i jeszcze tablet (kolejne 5 stówek xD).
btw. odnośnie darmowego piwa i takich tam:
Ostatnio byłem na Śląsku, zahaczyłem również o Katowice (parokrotnie nawet xD) i oni tam w centrum handlowym (bodajże Silesia) mieli coś takiego co się zwało "Pizza Pan", or sth like that... fajny myk mieli - kupowałeś raz napój i mogłeś mieć ile chciałeś dolewek xD.
Nie wiem czy coś takiego jest też w Warszawie ^^".
W każdym bądź razie tak jak napisałem - ja jestem zainteresowany spotkaniem w ten wtorek (o której - do ustalenia, gdzie - też, do której - zgadnijcie xD), pytanie czy ktokolwiek inny byłby chętny/mógłby ^^?

#634 2008-08-01 19:04:50

qwig
Użytkownik

Niestety, nie ważne czy się pije, czy nie, wejście dla nie-studenta 20 pln (dokładniej 18... chyba). Student ma te kilka pln taniej, ale tym świata nie zbawi ;p
W innych lokalach to najtaniej wyjdzie 7 pln za 0,5l. A nie mamy "chaty", żeby w spożywczym kupić browarki/coś lepszego i imprezować na maksa smile
Ale tam, w sumie miejsce nie jest ważne - byleby można było pogadać przy czymś chłodnym w jakimś cieniu i nie wyjść na bankruta przy tym.

A co do dolewki napojów - kilka lat temu w KFC coś podobnego było (nie wiem, czy jest teraz, do KFC nie chadzam - nienawidzę kurczaków w innej postaci niż kebab). W tym roku, jak byłem w pizza hut, to tam też mają coś takiego.

A na wtorek, jeśli jeśli robota mi nie wypadnie, to jestem chętny smile (no cóż, wypadam z wawy za kilka h, więc do poniedziałku...)

#635 2008-08-02 16:47:23

Przemek3
Użytkownik

mi jak coś, wtorek by pasował na spotkanko:) to kto się jeszcze pisze?:)

#636 2008-08-03 19:10:25

qwig
Użytkownik

No to może wtorek, koło 19 przed kebabem? Smoczek, Ichi the killer, Wąski?

Nie dajcie mi tego dysku w tym tygodniu kupić smile

#637 2008-08-03 19:32:39

Smoczek
Użytkownik

Okej, ja będę... tylko jeszcze powiedz GDZIE dokładnie mam być (znaczy pamiętam, że byliśmy w kebabie za pierwszym razem, ale sorry... nie pamiętam w którym xD) i daj numer koma, niby mam do Przemka, ale xD...

#638 2008-08-03 19:57:52

waski_jestem
Użytkownik

we wtorek nie ma sprawy, bo w srode mam wolne, tylko nie wiem czy sie wyrobie na 19, musze jutro sprawdzic jak dokladnie mi sie grafik pozmienial. Ale byc bede na pewno.

#639 2008-08-03 20:07:21

qwig
Użytkownik

http://www.dobrykebab.pl/punkt/27/
tam masz mapkę, jakby były jakieś problemy z znalezieniem miejsca, to mój numer kom jest gdzieś w środku wątku...

#640 2008-08-03 20:22:56

Smoczek
Użytkownik

Hehe, czuję, że mam wielkie szanse znaleźć ten numer, nic jakoś sobie poradzę ^^.
Waski - fajno xD... to juz czterech jest... ktoś jeszcze xD?

Stopka forum

© Animesub.info 2024