Nie jesteś zalogowany.
Strony 1
Jak w temacie, poszukuje napisów do One Piece epki od 220 w górę do najnowszego ;pjakby co to prosze o msg na qharz87@o2.pl
temat do zamknięcia, a ty naucz się czytać faq i używać funkcji "szukaj"
The Hate U Give Little Infants F*ck Everybody
~SiwyCZR ma racje, jednak nie usprawiedliwia go do tak obskurnego podejscia
Widze że jesteś nowy, należy pierw sprawdzić działy forum, odpowiednie jak czy coś dokończone, ale w topicu poświęconemu temu anime albo męcz tego kto robil inne ep
1. Rada: obejrzyj po angielsku, bo większość z tych napisów była tragiczna (z tego, co się orientuję, zostały wycofane do poprawek).
2. Po co Ci wszystkie aż do najnowszego, skoro te nowsze są na ANSI?
Ostatnio edytowany przez lb333 (2008-07-30 15:35:32)
a jak sobie wyobrażasz obejrzenie, ~lb333, jak napisów nie ma od ep219 do ep263? albo ich nie widzę, albo sobie nie zaczne, bo nie ma sensu oglądać bez 44 odcinków?
prawie taka sama sytuacja jak Gintama, gdzie tłumaczenie jest wstecz? dobrze chociaż ze nie polak tłumaczy serie Gintama
Mam pytanie One Piece oglądam powolutku od jakiegoś czasu... na razie jestem przy odcinku 50, jednak kiedy najlepiej oglądać kinówki? nie chce później się zdziwić że jest coś nie tak.
a jak sobie wyobrażasz obejrzenie, ~lb333, jak napisów nie ma od ep219 do ep263? albo ich nie widzę, albo sobie nie zaczne, bo nie ma sensu oglądać bez 44 odcinków?
Po angielsku, że się powtórzę. Więcej zrozumiesz niż z polskich napisów.
prawie taka sama sytuacja jak Gintama, gdzie tłumaczenie jest wstecz? dobrze chociaż ze nie polak tłumaczy serie Gintama
Wybacz pytanie, ale WTF?
Mam pytanie One Piece oglądam powolutku od jakiegoś czasu... na razie jestem przy odcinku 50, jednak kiedy najlepiej oglądać kinówki? nie chce później się zdziwić że jest coś nie tak.
Skoro nie ma napisów do tych odcinków, może ja się za nie wezmę:D Mam już na głowie special 4, ale póki co czekm na lepszy internet gdyż nie mogę pobrać odcinków;/
Ostatnio edytowany przez Muso_X (2008-07-30 17:04:11)
Po co tłumaczyć na nowo odcinki, do których napisy zostały wycofane do korekty? Strata czasu...
Poza tym, od takich rzeczy jest ten temat.
Koledzy powiedzieli już chyba wszystko, co było do powiedzenia w tym temacie.
Ma ktoś napisy do 23 i 24?
Bo te ze sychrem DVD jakoś nie działają :/
Strony 1