Nie jesteś zalogowany.
Normalnie NGE sie robi z CG.
Straszne są te ostatnie odcinki :/.
Straszna to jest linia dialogowa
Macie strone z jakimis dobrymi sprawdzonymi spojlerami na kolejne 2-3 odcinki?:)
A na co ci ? nie lepiej poczekać na następny ep i potem oglądać z zapartym tchem, niż teraz przeczytać a potem oglądać z znudzeniem czy tam bez żadnego zaskoczenia? a tak w ogóle mnie zastanawia skąd się biorą spoilery na kolejne epy.... jakieś wycieki ?
a co do odcinka:
The Hate U Give Little Infants F*ck Everybody
a co do odcinka:
Pokaż spoilerwydaję mi się, że C.C żyje nadal ponieważ ceremonia oddawania Code nie dobiegła końca i może też dlatego straciła pamięć... choć wtedy zostaje nie wyjaśnione dlatego V.V też wciąż żyje po oddaniu Code?
- No to wchodzę do Jakuba na podwórze - ciągnął opowieść Semen - A on coś opieka na ognisku. Na rożnie znaczy się...Ja go pytam: “Jakub, gdzie upolowałeś taką żółtą wiewiórkę? “, a on mi na to: “Powiedziało, że nazywa się Pikaczu”...
Pokaż spoilerA i zauważyliście, że po otrzymaniu nieśmiertelności C.C. została zabita przez tę zakonnicę a na imperatora podziałał geass dopóki nie popełnił samobójstwa.
P.S. Lulu popełnił straszny błąd. Powinien wydać rozkaz Charlsowi, żeby był mu absolutnie posłuszny, albo żeby zwariował :>
Ostatnio edytowany przez almisael (2008-07-21 13:28:23)
Pokaż spoiler
Zastanawiam się czy umrzeć był prawdziwym życzeniem C.C. A może tak naprawdę chciała czegoś innego? Czegoś całkowicie przeciwnego? Być może C.C. tak naprawdę pragnęła żyć i być kochaną? Świadczyć może o tym fakt, iż odepchnęła Imperatora, kiedy Lulu powiedział, że sprawi by się uśmiechnęła. W końcu jej geass sprawiał, że otrzymywała coś, czego wcześniej nie uświadczyła, miłość. A Lelouch zdaje się być dla niej kimś więcej niż tylko osobą, która może spełnić kontrakt. On jest osobą, która może dać jej upragnioną miłość, której tak naprawdę nie zaznała.
Jeżeli już tak tworzycie parę to pewno skończy się na tym, że Lulu okaże się gejem albo pedofilem. Zawsze w takich anime tak jest xD
Ewentualnie skończy z Kallen w łożu, bo chyba do tej pory nie uważał CC za kobietę, chociaż bardzo bym chciał zakończenia CC x Lulu
bo chyba do tej pory nie uważał CC za kobietę
Po 15 epie bym tego nie powiedział
LWish napisał:bo chyba do tej pory nie uważał CC za kobietę
Po 15 epie bym tego nie powiedział
Po tym epie może tak, ale poprzednie. Jeden z przykładów, niewzruszony kiedy ona się przed nim rozbierała
nie wiem czy ciebie to w lesie trzymaja ( nie obraz sie dobrze?) ale ona nie rozbierala sie przy nim do naga... a idac nad morze, na basen widzisz kobiety rozbierajace sie ale do bielizny tak samo bylo z C.C.
Ale tu nawet nie chodzi o jej ciało. Lulu sam powiedział ojcu, że nie pozwoli mu już zabrać nikogo ważnego/cennego dla niego. Czyli C.C musi coś dla niego więcej znaczyć niż tylko zwykły wspólnik...
Ostatnio edytowany przez zajac_2006 (2008-07-21 15:25:12)
Pokaż spoilerepek cudny i według mnie C.C. nie jest już nieśmiertelna bo straciła ten znak i pewnie Imperator go otrzymał, szkoda tylko że straciła pamięć ;/
co do geass Lulu to też jestem ciekaw czy po prostu założył soczewkę czy co, ale pewnie założył.
też jestem ciekaw jak jest z tym umieraniem i nieśmiertelnością xD
ale wygląda na to że samo odebranie tego znaku nie działa, bo V.V. żył i C.C. też nadal żyje
dopiero jak Imperator umarł to dopiero wtedy stał się nieśmiertelny i V.V. zginął.
więc może tak samo było z C.C. bo na niej też była krew gdy umarła ta zakonnica,
tylko ciekaw jestem co się stało z tym znakiem C.C.
Ostatnio edytowany przez mariodreamer (2008-07-21 15:50:39)