Nie jesteś zalogowany.
Witam wszystkich. Pragne zakomunikowac, ze jedziemy ze Zjadaczem na zlot do Łagowa.
Termin: koniec sierpnia;
Miejsce: Łagowo;
Koszt: nie mam zielonego pojecia, ile masz?;
Zakwaterowanie: (jakies) znajdziemy;
Grill: oj tak!;
Bedzie malo anime, do poduszki nie bedziemy czytac mang, rozmawiamy o zyciu i dobrze sie bawimy.
Chetnych zapraszam do wpisywania w tym temacie wszelkiego rodzaju sugesti i opini. Jezeli komus nie odpowiada termin albo miejsce, to bardzo mi przykro, nie poznamy sie blizej.
Pozdrawiam i serdecznie zapraszam.
Jeśli zlot dojdzie do skutku w tym terminie, to będę na 100%.
"Skazany na zajebistość"
Loooz , blisko od ZG.
chetnie bym was znowu poogladal, ale niestety w sierpniu mam 2 wesela, wiec ciezko bedzie z czasem i kasa. Chociaz jesli zjazd odbylby sie w polowie tygodnia, to moze?
gdyby tylko czlowiek mial troche wiecej czasu i lepiej znak angielski [z 2 mozna cos zrobic, z 1?]
Ja raczej odpadam - z wyjazdu wracam 28 sierpnia, a cały wrzesień siedzę w Warszawie.
Ale dobrej zabawy życzę.
Chętnie znów bym zajrzał nad jeziorko w Łagowie. Jak będą fundusze to zawitam tam.
Aha, i czy Łagów odmienia się na Łagowo? Wydaje mi się, że nie.
Jeśli zlot będzie pod sam koniec sierpnia to postaram się wpaść. Jeśli wcześniej, to raczej odpadam, bo zapewne będę na PierniConie 4. Poczekam, aż podacie dokładniejszy termin.
Łagowo to niestety nie Łagów w którym był zlot bodajże 2005 lub 2006. Węc zapewne z jeziorka nici. A jeżeli już o tym mówimy , to ten zlot wolałbym by sie odbył gdziekolwiek , ale przy jeziorku.
Hahaha, czyli wczoraj po pijaku pomyliliśmy z Wilem nazwy miejscowości Oczywiście chodzi o Łagów XD Moderatora proszę o zmianę nazwy tematu
"Skazany na zajebistość"
Ale który Łagów, bo w Polsce jest ich 6 i każdy w innym województwie.
Niczego nie jest mi szkoda, nic z tego czego jeszcze mi brak!
Starczy, gdy kocham, huczy las i wieje wiatr.
Ten nad Zieloną Górą bodajże.
Hehe, żeby nie ja to wszyscy wybraliby się do miejscowości Łagowo
A pomysłodawcy czekaliby w Łagowie
Ależ ja jestem boski
Ja postaram się być.
Ale na ile dni to jest pytanie
Kasę mam więc luz czas też mam
tylko niewiem ile ten zjazd potrwa
Ach życie płynie, a anime leci
wybrałbym się... ale samemu.. pFF BEZNADZIEJA...
Katowice się zbierają ?; x
nono jak w tym łagowie co ostatnio to chętnie ale zobaczę jak z terminem i to zależy na ile dni. fajnie by było gdyby zebra.ła się stara paczka co nie waski_jestem
pewnie, chociaz jak to sie mowi im wiecej nas tym lepiej. A co sie tyczy terminu, to ja pod koniec sierpnia jest dostepny tylko i wylacznie 25 i MOZE 26 jak udaloby mi sie z kims zamienic. Tak wiec jesli macie na mysli jakokolwiek inny termin to ja odpadam.
gdyby tylko czlowiek mial troche wiecej czasu i lepiej znak angielski [z 2 mozna cos zrobic, z 1?]
Dokładny termin by się przydał bo w sumie też jestem od niego uzależniony.
ciekawe, ciekawe... wolałbym bliżej jak coś;). podajcie dokładny termin bo musiałbym wolne załatwić w robocie