Nie jesteś zalogowany.
Pokaż spoiler
a na końcu może opanuje geass do perfekcji tak jak Imperator i będzie mógł je wyłączyć xD
Ostatnio edytowany przez Tristan (2008-07-16 16:41:58)
- No to wchodzę do Jakuba na podwórze - ciągnął opowieść Semen - A on coś opieka na ognisku. Na rożnie znaczy się...Ja go pytam: “Jakub, gdzie upolowałeś taką żółtą wiewiórkę? “, a on mi na to: “Powiedziało, że nazywa się Pikaczu”...
Wie ktoś może co to za piosenka leci w tle?
Edit: Wielkie dzięki.
Ostatnio edytowany przez Sadorus (2008-07-16 18:50:30)
Hitomi - Stories (CG soundtrack)
wiecie co ja wam powiem? ze Lulu moglby Orange wykorzystac, by poddac geass cancelerem Suzaku po czym Lulu by mogl drugi raz na nim uzyc swojego geass a co za tym idzie Suzaku bylby upieczony
Pokaż spoilerMao nie miał dwóch geassów tylko znaczy w obydwu gałkach i jego problemem było to że nie mógł wyłączyć swojego geass ale on tak miał od początku
No odcinek był świetny. Jeszcze parę takich "napakowanych" odcinków, a CG skończy się na 2 sezonie.
Ostatnio edytowany przez Imrahil (2008-07-16 19:57:04)
Raczej bez spytania o to Zero niczego nie zrobi, bez przesady. Pewnie będzie go tylko podejrzewał, z resztą nie ma zbytnio dowodów. Dodatkowo, ona (Viletta) 'pracuje' razem z Rolo i ochroniarzem, więc..
Ostatnio edytowany przez Rivlous (2008-07-16 20:58:35)
a mi sie zdaje ze go zabije bez pytania Zero, i beda jakies walki fajne:D moze przez to zakon odwroci sie od Lulu bo pomysli ze to jego sprawka , tymbardziej ze dowiedza sie ze jest nastepca tronu.
CG skończy się po drugim sezonie tak mówił jego twórca w Newtype
Fajny fanowski opening tylko szkoda że do R1 ;]
http://www.youtube.com/watch?v=UT6Gkut1nD8
CG skończy się po drugim sezonie tak mówił jego twórca w Newtype
BUUUUU! Ja tak nie chcem ale to potwierdzona wiadomość tak? Wing podaj źródło
Wing_Z napisał:CG skończy się po drugim sezonie tak mówił jego twórca w Newtype
BUUUUU! Ja tak nie chcem ale to potwierdzona wiadomość tak? Wing podaj źródło
Przecież podał źródło. NewType to magazyn o tematyce manga/anime wydawany w Japoni.
Skany niektórych numerów możesz znaleźć do ściągnięcia w sieci.
Ostatnio edytowany przez fudo (2008-07-17 08:52:28)
Yami ni madoishi awarena kage yo... hito o kidutsukete otoshimete,
tsumi ni oboreshi gou no tama... ippen, shindemiru?
E to lipa
To znaczy bardzo zle ibardzo zla wiadomosc jak CG mialo sie naprawde skonczyc na 2 serii
Bo juz wtedy niebedzie nic ciekawego do ogladania
[Przecież podał źródło. NewType to magazyn o tematyce manga/anime wydawany w Japoni.
Skany niektórych numerów możesz znaleźć do ściągnięcia w sieci.
zaspany byłem. Ale nadal mi się to nie podoba
A ja sie ciesze zę seria skonczy sie na drugim sezonie. Mimo ze jestem fanem tej serii i bardzo ją lubie to przedłużanie jej mogło by wpłynąć negatywnie na nią.
If being powerless is evil, does it mean that power is justice?
Skład aktorski na odcinek 15
Zródło animesuki
popieram Kroko, tez nie jestem za tym by to bylo przedluzane w nieskonczonosc. Wszystko co dobre kiedys sie konczy a swoja droga jak zaczynal sie Prison Break tez bylo fajnie a jak zaczeli wydawac 3 sezon mialem juz dosc pomimo ze byl extra.
Niektóre rzeczy nie powinny się kończyć ;>
A Prison Break powinien się skończyć po przedawnieniu nazwy :d czyli po pierwszym sezonie.
Co CG to jak był by tak dobry jak teraz to mógł by być trzeci sezon, a co do PB to drugi sezon był OK do tej długiej przerwy a trzeci to w ogóle...
Jak dla Mnie to Code Geass może spokojnie mieć trzeci sezon:)
ps: A co do PB to nawet jednego odcinka nie odlądałem i nie mam zamiaru. Zresztą tak samo jest z Lost. Nie trawię takich seriali:D
- No to wchodzę do Jakuba na podwórze - ciągnął opowieść Semen - A on coś opieka na ognisku. Na rożnie znaczy się...Ja go pytam: “Jakub, gdzie upolowałeś taką żółtą wiewiórkę? “, a on mi na to: “Powiedziało, że nazywa się Pikaczu”...