Nie jesteś zalogowany.
Dziś przeczytałem na necie takie rzeczy że to się nie chce wierzyć
Nina zrobi atomówke która zabije 10 miljonów japończyków
BK dowiedzą się że zero jest księciem i go odrzucą i skończy się tak że Lelouch zostnaie tylko Kalen i Suzaku
lol, to jakies fanowskie improwizacje Wing??
Poprosze o zrodlo
Ukryte już.
Ostatnio edytowany przez Kroko (2008-07-15 19:22:59)
If being powerless is evil, does it mean that power is justice?
Wing_Z podaj linka do tych wiadomości!!!
Co do BK to poza Kaguyą chyba jeszcze Todo zna jego tożsamość, poza Sayoko, Diethardem i najprowdopodobniej Rakshas(t)ą no i raczej Ogi też stanął by po jego stronie, kręci teraz w końcu z Vilettą a sam Todo byłby wstanie zapobiec odrzuceniu nie mówiąc już o jego pierwszej narzeczonej księżniczce, która ma dużo do powiedzenia w tej kwestii
Chyba to jednak fake chociaż wolałbym bym żeby Suzaku naprawdę wziął działkę zamiast Kallen
To są spekulacje ale z tego co czytam po zagranicznych forach mówią ludzie że są z 2ch to raczej tak będzie teraz coś bardziej sprawdzonego
w trakcie tłumaczenia na polski
@Kroko wsadź to w spoiler
Co to 2ch??
http://en.wikipedia.org/wiki/2channel z tego co czytałem na crunchyroll i animesuki to spoilery z 2ch przeważnie są prawdziwe
tłumaczenie dłużeszego prewiew by Hametsu no Tenshi
No to git, oby
Moje przypuszczenia no ale
Ostatnio edytowany przez Shit Happens (2008-07-15 20:03:00)
- No to wchodzę do Jakuba na podwórze - ciągnął opowieść Semen - A on coś opieka na ognisku. Na rożnie znaczy się...Ja go pytam: “Jakub, gdzie upolowałeś taką żółtą wiewiórkę? “, a on mi na to: “Powiedziało, że nazywa się Pikaczu”...
- No to wchodzę do Jakuba na podwórze - ciągnął opowieść Semen - A on coś opieka na ognisku. Na rożnie znaczy się...Ja go pytam: “Jakub, gdzie upolowałeś taką żółtą wiewiórkę? “, a on mi na to: “Powiedziało, że nazywa się Pikaczu”...
Zarathustra, bo te odcinki to recapy... osobiście nie oglądałem, ale z tego co mi powiedziano to nie warto oglądać...
Ostatnio edytowany przez FAiM (2008-07-15 20:34:13)
Dobre, same spoilery .... jak bym wiedział jak sie je robi tez bym coś zaspoilerowal...
sam jestes recap ...
Może prawdziwym powodem była nie tylko postać Marianny ale także Leloucha, w ostatnim epie V.V. nazywa go przeklętym księciem, ale równie dobrze to może nic nie znaczyć:D