Nie jesteś zalogowany.
oglądamy i nawet niektórzy coś rozumną[madrala]
Ostatnio edytowany przez Zwierz (2008-07-13 17:03:00)
DZIECIĘ NEO
PC king >ps3>x360>ds>psp(subiektywna opinia posiadacza wszystkiego)
http://myanimelist.net/animelist/Zwierz
Czekam na suba od Eclipse
Zwierzak
A ty Zwierzak tu nie zgrywaj madrali ^_^
ja tez umie z obrazkow ogladac
Ostatnio edytowany przez Deviant (2008-07-13 17:55:05)
Ja biorę od Eclipse i Zero , bo Eclipse nie daje końcowych wstawek "postaci laleczek"[baka]
Ostatnio edytowany przez Zwierz (2008-07-13 18:59:32)
DZIECIĘ NEO
Najnowszy odcinek Code Geass przynosi bardzo interesujące wiadomości
Widać w Japonii nie zapomnieli całkowicie o Polsce
Spojler
Nowy epek extra, dużo się działo ale czemu to tak szybko idzie ja się pytam Mała retrospekcja na początku, choć mało wniosła była fajna, pokazała, że C.C. była wcześniej z Marianną. Dalsza część jeszcze ostrzejsza, choć początek trochę kiepski (pokazali nine), a to co dalej się działo to masakra. Troszkę więcej niż zwykle C.C. choć trochę mało jak na tak ważną postać, ogólnie po tym epku cała postać C.C. jest dla mnie jeszcze ciekawsza . Interesująca była też rozmowa C.C. jakby z samym sobą, a ostatnie zdanie, zostawia dużo treści do interpretacji. Sama końcówka i przeniesienie Leloucha do Karolka ich konfrontacja zaskakująca, ale chyba chwilowa, bo seria się nie skończy przecież za 2, 3 epy, a jak coś liczę na spotkanie Leloucha z Cornelią, możliwe, że C.C. go wyciągnie, w końcu coś wie o tych mocach . Następny ep chyba będzie pokazaniem całej historii C.C. oj już nie mogę się doczekać następnego epa
Ostatnio edytowany przez m(e)st (2008-07-13 20:53:37)
Ja biorę od Eclipse i Zero , bo Eclipse nie daje końcowych wstawek "postaci laleczek"[baka]
O jakie laleczki ci chodzi ?
W odcinku najlepszy jest Suzaku, aka Bastard z klapkami na oczach. Nic do niego nie dociera. Jak mowi, to aż pluje ignorancją. Szczerze mowiac, to wspolczuje jego seiyuu. ;]
p.s
Straszna rzecz sie zapowiada! Kto obstawiał pare Lulu i Kalen, moze sie zawiesc, bo dzieki suzaku i jego pomyslowi od siedmiu bolesci, Kalen wyladuje na odwyku lub przedawkuje. I oczywiscie, wina za ten stan Suzaku obarczy Lelouch'a
Ostatnio edytowany przez almisael (2008-07-13 22:44:14)
DZIECIĘ NEO
Ostatnio edytowany przez m(e)st (2008-07-13 22:58:23)
U mnie jeszcze polowa godziny i bede ogladal odcinek od Eclipse ^_^
uuu wiec zapewne jeszcze dzis, choc nie poza 32 minuty bedzie jutro,
ale to jest dziwne troche te zmiany dnia opolnocy :/
ale tej nocyjeszcze bedzie moje pare zlow, zdan czy lichowie czego o nowym ocinku CG
Odcinek zawierał tyle treści, że można byłoby obdarować z 2 epki. Coś mi się wydaje, że Cornelia dołączy do jasnej strony mocy. Straszna lipa z Karen, bo znowu musi gadać z tym ciołkiem Suzaku, który poza sobą i zmianą Brytani chyba nie potrafi nic więcej wywnioskować. Ciekawy sposób pokazania kultu no i jak teraz zachowają się żołnierze po wybiciu tylu "cywilów", w tym wiele dzieci. C.C jak dla mnie staje się coraz ciekawszą osobą i poświęciła dla Lulu swoją ziomków.
I trzeba przyznać, że Japończycy wiedzą co dobre i Polska też stoi po jasnej stronie mocy
Znow pokaze sie solidarnośc i Lech Wałesa razem z tuskiem Moze bedzie pokazana egzekucja kaczorów za zdrade stanu
Już w pierwszym sezonie CG pada nazwisko Kaczyński na samym początku serii jego jednsotka zostaje znisczona. W r2 też pada jakieś polskie nazwisko ale nie pamiętam dokładnie kiedy, po za tym rycerz dwónastu zwie się Monica Kruszewski więc może byc ciekawie.
Wiec jestem na swierzo po senasie 14epka CG, ao to moja historia
Wszstko sie zaczelo od
Druga rzecz ze Rolo to jednak idiota i porabanie, zamordowal Sheryl, a potem jakby nic powiedzial ze to on zrobil,
Troche mnie zmieszalo to ze Lulu powiedzial ze dorbze ze to zrobil, ale po chwili sie rozmyslilem i wiedzialem ze udaje,
Weic szkoda zepomysl z wysadzeniem Rola wraz z V.V i sieghartem w into the skies
niepowiodlo sie... cholera.
Moze nastepnym razem
Next, to zeBurak suzakuznowu tylko gledzi o jednym i tym samym wkolko, zygac sie che
Niech tylko ten patafian nie probuje przekabacic Kallen zeby walczyla przeciw Lulu,
w imie zemsty, sprawiedliwosci i takich tam roznych slotkosci BLE!
Dalej, Co do diaba robi Charls w tej dziurze.... toz mnie az zgielo, bo myslalem ze zobacze V.V
w loduwce a tu trach bum,
i Lulu jest uwiezionyw jakies znowu iluzji,podobnej do tej z R1 ostatniego epka w jaskini na K.
Co sie teraz tam stanie, co zrobi Lulu a cojego Ojciec, co obaj planuja,
Co knuje Suzaku, co dalej z C.C
Aha,
Okazalo sie ze C.C , V.V , Marianna , Charls sie znali od czasu jak byli jeszcze mlodzi, a Charls dopeiro co zostal Imperatorem,
Wiec C.C jestpewneze wiedzialaod pierwszejchwili jak spotkala PONOWNIE PO LATACH ze Lulu to syn Charlsa.
Motym z Poland jest naszym Sojusznikiem jest milym gestem,
przynajmniej wiadomo ze ktos wie ze gdzies tam na zadupiach Europy jest takie male panstweko co sie zowie Poland gdzie ludzie nie daja sobie w gasze dmuchac
Mam nadzieje ze pierwsza rzecza jaka polacy zrobili po przystapieniu do sojuszu z Zakonem Czarnych Rycerzy bylo wybicie calego rzadu i wszystkich politykow,
Bo pewnie te ciamciaki chcieli sie podac, podac kraj tylko zaszlacheckie tytuly.
Bardzo dobrze ze tworcy uchylili rombka tejemnicy otaczajacej przeszlosci C.C
laczacej jak z V.V i Charlsem a zatem z cala wesola rodzinka Imperatora,
Zaczyna sie robic coraz ciekawiej
Nie moge sie doczekac nastepnego odcinka ^_^
Alem sie rozpisal, a czuje ze moglbym bardziej hehe ^_^
Znow pokaze sie solidarnośc i Lech Wałesa razem z tuskiem Moze bedzie pokazana egzekucja kaczorów za zdrade stanu
POpieram całkowicie tylko zapomniałeś o Maci(o)erewiczu
Tyle się działo że nie wiem o czym pisać :? może Suzaku (szkoda że nie ma emotikona z czerwoną kartka), teraz to bym mu życzył staropolskiego palowania, mają ekspertów w końcu w nowym sojuszniku
Szkoda,że nie wyszła akcja z Rolo, co do czystek to cóż, pewnie będą sprzeciwy.
Czy czasem Orange(nie wiem jak pisać jego imię) nie uratował Cornelii?
Co z Ogim i Vilettą? Diethard podejrzewa go o zdradę, ciekawe jak zareagują inni na wiadomość o ich związku i o nowych sojusznikach Zero(może nawet Cornelia).
No i co z Kallen, teraz po działce pewnie mu powie wszystko, po tym powinna wyśpiewać wszystko Nunalii i prosić o wypuszczenie razem z Gurenem, ale ten kołek nie będzie chyba aż taki głupi(dziwne że tylko w akcjach z Lulu działa z mózgu) i pewnie je odseparuje.
OGÓLNIE ODCINEK MASAKRA I ZNOWU TRZEBA CZEKAĆ TYDZIEŃ
Ostatnio edytowany przez qduaty85 (2008-07-14 10:01:39)
qduaty85, tak, Jeremiah ocalil Cornelie , przed dostaniem
Obrazek ukryty
A mi ten odcinek nie przypadł do gustu, ba uważam go za najgorszy jaki widziałem, strasznie wszystko wydaje mi sie naciągane i na sile. Co do Polski to pewnie tylko tyle usłyszymy o niej
za duzo troche napchali do jednego odcinka,
spokojnie mogli to rozdzielic na 2,3 epki
Dobra, czyli wiemy ze Shirley nie wstanie z martwych , a co to ogólnego wrażenia to znów mam nie dosyt ja che więcej !