Nie jesteś zalogowany.
Gad damnit shit! xD to miało być dzisiaj? a ja jeszcze nie skończyłem rowera płucować :/ chyba nie zdążę xD
Spotkanie wypadło poprostu super, wszyscy zadowoleni, dzięki za pomoc w przygotowaniu Zgrzyt, i dzięki za pomoc w posprzątaniu (chodzi oczywiści o Sandrę bo reszta spała );]
Spotkanie jak najbardziej udane . Podziekowania dla Tutli za organizacje i nocleg .
Kto nie był niech płacze bo następne już nie będzie 2 dniowe...
ja również dziekuję wszystkim na zmiłą zabawę na szczęście udało mi sie jakoś trafić do domu a nie było łatwo w takim razie do następnego aaa... i Tutla czekam na fotki
po fotki do Bartiego albo crowboya oni maja dvd ze zdjęciami ;]
A kto ma fotki od sizune?? przynieście mi na next zlot ;] bo chyba miałą aparat jak u mnie był ostatni zlot
Ostatnio edytowany przez Tutla (2008-09-28 17:24:12)
Ludzie jak ja was nie zbiore do kupy to nikt nie pomyśli żeby zorganizować kolejny zajebisty zlot?
A więc tak zaczęły się studia ludzie pracują więc zlot w tygodniu - w tym piątek odpada. Niedziela tez odpada jak dla mnie bo w poniedizałek trzeba do roboty iść.
A więc zostaje piękna sobota xD jako że ja mam studium a w tygodniu pracuje więc mi tylko pasują następujące terminy: Wypowiedźcie się czy wam te termini odpowiadaja i kto by mógł być bo ekipa która jest stała na każdym spotkaniu czyli (Sizune, Barti, Sajdak, Ja, Crowboy, no i sonic też prawie na wszystkich był - jeżeli dobrze go kojarze ;] ) bedzie na tym spotkaniu ;]
A więc
4 październik - sobota w tym miesiacu tylko ten termin mi pasuje
Chyba że zrobimy w październiku w piątek jak wam nie pasuje to bym odrazu z roboty jechał (z łabęd starych - może ktoś autem by z G-ce jechał i mnie zabrał ;])
Więc naazie zostaniemy przy październiku jak nie znajdziemy terminu to przejdziemy do listopada. Ale mam nadzieje że większości 4 październik spasuje
PISAĆ SWOJE OFERTY
Standardowo jestem za. ;]
4 odpada niektórzy na BAkE jadą np. JA >.>
zlot... niech się zastanowie raczej jestem na tak jakby się coś zmieniło to oczywiście stosunkowo wcześniej dam znać Tutla jeśli chodzi o moje fotki to nie są za specjalne dlatego ich nie wysyłałam nikomu ale udostępnie je i podam Ci link na gg jeśli tak bardzo Ci zależy ;-) właściwie to ja również nie posiadam zdjęć z Twojego aparatu ... jeśli chodzi o miłe spędzenie czasu to proponuje skoczyć na kręgle byłam ostatnio tam w Fun City 50 zł kosztuje tor za godzinę całkiem niezła zabawa napiszcie co o tym myślicie bo się wcześniej zarezerwuje tor(y) (jeśli będzie nas więcej) no to chyba wszystko pozdrawiam
zlot... niech się zastanowie raczej jestem na tak jakby się coś zmieniło to oczywiście stosunkowo wcześniej dam znać Tutla jeśli chodzi o moje fotki to nie są za specjalne dlatego ich nie wysyłałam nikomu ale udostępnie je i podam Ci link na gg jeśli tak bardzo Ci zależy ;-) właściwie to ja również nie posiadam zdjęć z Twojego aparatu ... jeśli chodzi o miłe spędzenie czasu to proponuje skoczyć na kręgle byłam ostatnio tam w Fun City 50 zł kosztuje tor za godzinę całkiem niezła zabawa napiszcie co o tym myślicie bo się wcześniej zarezerwuje tor(y) (jeśli będzie nas więcej) no to chyba wszystko pozdrawiam
No wiesz co... Przecież wysyłałem..., a nie powiedziałaś, że nie dostałaś to nie wysyłałem drugi raz...
hmm no ja sie wypowiem powiedzmy w czwartek...
halo halo... może ktoś jeszcze się wypowie bo jak narazie to nas trochę mało i jakoś nie opłaca się nieczego organizować no chyba, że robimy sztuczny tłok i zabieramy znajomych
ja przyjade z kuzynką, bo wcześniej cała sobote spedzimy w bibliotece i czytelni na pisaniu 3 prac semestralnych z prawa xD potem przyjedziemy na zlot na 16 albo 17. Zależy na jaką ustalimy. Czyli pewne osoby, Ja, marta (kuzynka), barti, sizune, cowboy, no i to na tyle ;] jak narazie - najwyżej zrobimy spotkanie starych znajomych ;]
Przydało by się, żeby wreszcie pojawiła się "świeża krew", ale tak czy siak chętnie wpadnę.
Kowboj jest leniem i nawet nie chce mu się napisać, że on nie zgłaszał swojej osoby i nie jedzie. Trzeba by ten zlot przenieść i wybrać taki termin, żeby przyszło troszkę więcej ludzi. Ja z góry mówię, że mi każda sobota pasuje więc czekam na propozycje.
No w sumie racja po co mamy siedzieć w 4 ;/ no chyba nas nikt nie polubił skoro tak mało chętnych no to jak przenosimy? jeśli chodzi o inny termin to odpowiadaja mi (podobnie jak Bartiemu) wszystkie soboty
Zlot w Katowicach? Jestem jak najbardziej za, z Czechowic mam niedaleko, chętnie przyjade
I choćbym szedł ciemną doliną-zła się nie ulęknę, bo to właśnie ja jestem największym skur**synem w tej dolinie.