Nie jesteś zalogowany.
hmmm mi pasi
zegar tyka i lipiec za niedługo. widze ze większości weekendy pasuą wię proponowane prze ze mnie daty to 4,5, 11 lipca. Ja bym był za 4 lipca. Ja osobiście preferuje 4 lipca. czyli za tydzień. Co wy na to?
4 lipiec jest optymalny, nie w środku tygodnia, a potem dużo osób wyjeżdża. Więc ludzie umawiać się bo muszę rozplanować sobie urlop noooo
Ja się na 4 lipca piszę.
ja narazie nie mówie na 100% czy będę bo po pierwsze nie mam pojęcia czy trafie (wiecie kobietom trochę trudniej jest się zoriętować w terenie ) po drugie jeszcze nie omówiłam tego z familią (wiem wiem stara jestem no ale jak żywią i dają dach nad głową to trzeba się jakoś dostosować ) no i po trzecie (chyba najistotniejsze) ja tam nie wiem czy wam chłopcy odbija po alkoholu jeszcze się komuś jakieś "aj low ju" włączy hehe postaram się określić jak najszybciej
ja narazie nie mówie na 100% czy będę bo po pierwsze nie mam pojęcia czy trafie (wiecie kobietom trochę trudniej jest się zoriętować w terenie ) po drugie jeszcze nie omówiłam tego z familią (wiem wiem stara jestem no ale jak żywią i dają dach nad głową to trzeba się jakoś dostosować ) no i po trzecie (chyba najistotniejsze) ja tam nie wiem czy wam chłopcy odbija po alkoholu jeszcze się komuś jakieś "aj low ju" włączy hehe postaram się określić jak najszybciej
Shiz, prawdopodobnie będzie jeszcze jedna dziewczyna więc w razie czego razem zastosujecie "Pussy-power!" więc nie powinno być źle ;]
"Pussy-power!" xD proszę pozbierajcie mnie XD Shizune-chan jak co pomogę w dojściu na miejsce ^^ ale trochę za wysokie mniemanie o sobie masz >.>
A i zgłaszać sie piwko, grill, pewnie ładna pogoda \(^o^)/
Ostatnio edytowany przez Zgrzyt (2008-06-29 23:18:13)
"ale trochę za wysokie mniemanie o sobie masz >.>
prosze? normalnie bym to przemilczała no ale jakoś nie mogę, ja żartowałam sobie widocznie nie wszyscy dobrze interpretują [ostrzezenie]ah... szkoda gadać a no i pewnie Ty też teraz wyskoczysz że niby chciałeś kogoś rozbawić
zacytuje czyjaś dzisiejszą wypowiedz " nie masz litości" tak też jest, taka zemnie męska świnka (^@^), ups uraziłem kobiecą dumę już pomnie (X_X)[rip]
Rozmowę możemy dokończyć w piątek
Ostatnio edytowany przez Zgrzyt (2008-06-30 00:31:06)
ale trochę za wysokie mniemanie o sobie masz >.>
i po co ta niemiła i skądinąd niesprawiedliwa uwaga ? -_-
4 jak narazie mi tez pasuje
ludzie już wtorek wypowiadać się!
Jakbyśmy się razem w katowicach zebrali i wyruszli razem to chętnie pojade... ;x
strona 24
Kto z centrum Gliwic bedzie jechal ? Okolice placu piastów i dworca PKP ? Mozna tez tam sie zebrac
o ja mam niedaleko do więc możemy sie tam spotkać.
E: biernatt spotkanie jest u Tutla w Gliwicach. raczej niema czegoś takiego jak zapisy ale lepiej powiedzieć wcześniej czy się będzie itd.
Ostatnio edytowany przez Zgrzyt (2008-07-01 22:29:33)
Czy można się jeszcze zapisać? Może mnie tu nie znają bom nowy ale jak wpadnę to chyba mnie nie upolujecie na obiad xD jeżeli spotkanie pod Silesią to od zawodzia mam 25 min tramwajem lub 10 minut rowerkiem