Nie jesteś zalogowany.
Geass imperatora, tworzy fałszywe wspomnienia(czyli tak jakby nadpisuje pamięć), a Lulu ma moc rozkazywania ludziom, więc poprostu kazał Shirley zapomnieć o wszystkim
A co do zdjęcia to w sumie ciekawe jakie są powiązania Any, C.C i Lulusia u,u
~qduaty85
xdcc + zero-raws = no problem ;p
W następnym ep Ciekawe jestem wszystkich scen gdzie będzie Shirley
Nieważne już z tym teraz bo siedze w domu i ciągne z MU 12 ep od gg(tylko coś koło 2h[placze]), i mam nadzieje,że będzie tam zapowiedź.
Ostatnio edytowany przez qduaty85 (2008-07-01 13:57:44)
ja mam właśnie gg i zapowiedź jest więc nie ma co isę martwić
A końcu w kolejnym odcinku padnie odpowiedź na moje pytanie które zadałam kilkadziesiąt postów wstecz... Co będzie gdy Shirley odzyska pamięć:P Przewidziałam to A teraz w końcu padnie odpowiedź:)
Kto by pomyślał że sprawy przyjmą taki obrót
Osoki hi-no tsumorite tooki mukashi-ka-na.
~qduaty85
możesz też sprawdzać sobie na tym ( http://randomc.animeblogger.net/ ) blogu, są tam ss z odcinka i 3 z zapowiedzi.
~Gela19
Też chciałbym wiedzieć xD
Ale szkoda że stracił swój Harem.. Miya była taka Kaawaii xD
No, wiadomo, że raczej Imperator nie zgwałci Karen, ale zawsze może to zrobić Nunally. To by była niezapomniana scena hentai yuri itd. Wyobraźcie sobie Nunally z pejczem w ręku, wrzeszcząc do Karen coś w stylu: Masz zaspokoić żądze swojej pani, swojej gubernator, moja cycata niewolnico!
Patrzcie na wątek szkolny, nie ma na chwilę ukochanej terrorystki u boku Lulusia i już nabrał on taką chcicę, że o mały włos nie puknąłby Shirley i inne uczennice. Zboczeniec!
PS. Zauważyliście, że Rolo jest zazdrosny o Lulusia?
EDIT:
Ale się rozpisałeś... CG to nie Hentai.. i niech tak zostanie..
"PS. Zauważyliście, że Rolo jest zazdrosny o Lulusia?"
Już... dawno? dokładniej trzeba anime oglądać... ;p
1) Wiem, ale coś ostrzejszego na rozruszanie tej serii, by się przydało.
2) Ja też zauważyłem to dawno, mimo że śledzę uważniej inne wątki w CG.
Ostatnio edytowany przez ivelios (2008-07-01 15:24:51)
I found an island in your arms
Country in your eyes
Arms that chain, Eyes that lie
Break on through to the other side
Ale się rozpisałeś... CG to nie Hentai.. i niech tak zostanie..
"PS. Zauważyliście, że Rolo jest zazdrosny o Lulusia?"
Już... dawno? dokładniej trzeba anime oglądać... ;p
wlasnie skonczylem 12 epek i to zdecydowanie tragedia i na 99% to moj ostatni epek mega crap
ara ara...
Zna ktoś namiar na 12 ep ale nie w HD i nie żaden Hardsub. Normalnie ąciągałem to od [Zero-Raws] ale teraz wypuścili to tylko w HD. Może ktoś poratować??
bardak wejdzi na stronę pod moim avem tam masz listę downlodadu wszystkich anime i bajek(przynajmniej większości) nie wiem czy ci to pomoże ale tam jest cg w rmvb
Czekam na 13 odcinek, bo wkońcu coś ruszy do przodu:) ten odcinek mnie rozbawił, fajnie że Shirley i Lulu stali się parą Tylko teraz ciekawi mnie co ona zrobi skoro zna juz prawdę?? Pewnie będzie udawała że wciąż nic nie pamięta, co będzie dla niej bardzo trudne... obiecujący jest tytuł kolejnego epa "Zabójca z przeszłości"
Jedyny fakt jaki mnie najbardziej ucieszył to ten że wróciła Cornelia, i węszy w sprawie Geass...W końcu odkryje mroczne plany swego tatusia:)
A najbardziej mi się nie podobały te sekundy w których pokazali okularnice!! Bleeee....
Osoki hi-no tsumorite tooki mukashi-ka-na.
[cytuj]Tylko teraz ciekawi mnie co ona zrobi skoro zna juz prawdę??[/quote]
No zna, ale przecież w poprzedniej serii Geass Lulu przestał działać i ona pamietała coś trochę (chyba było coś takiego xD). Pewnie będzie tak, jak mówisz - będzie udawała, że nic nie pamięta lub porozmawia z Lulu. Hmm... Oranżowy nieźle może namieszać i już nie moge się doczekać kolejnego epka.
A co do Cornelii, nawet cieszę się, że wróciła ^^
I na koniec, słowo boże:
Zabić Ninę! XD
Ostatnio edytowany przez cathleen (2008-07-02 10:41:46)
Coś mi się wydaje, że ten koleś w seledynowych włoskach kłaniający się przed Lulu będzie zabójcą jego matki. Wątpie, aby był to Jeremiasz vel Sokole Oko.
I na koniec, słowo boże:
Zabić Ninę! XD
Ceterum censeo Karthaginem esse delendam
Geassy są wszędzie, ciekawe kiedy Leluch bedzie miał najwyższy poziom geass
Znacie powiedzenie Yuriego z RA2?
'Nie pokonacie mnie, bo się do mnie przłączycie'
Pytacie co teraz zrobi Shirley? Wstapi do Orderu Czarnych Kowboji ;]
Hmmm a ja jeszcze się nie wypowiedziałem.
Odcinek cacy. Dużo ecchi i humoru xD (ja bym poległ przy drużynie uwodzenia). Shirley i Karen są gotowe na wszystko dla Lulu masakra tez takie chce xD . CO do zaszytego oka pierwszego rycerza imperatora, myślę że on ma te oko, tylko ze ma tam Geass. A dlaczego go zaszył to inna kwestia. Geass imperatora nie kasuje pamięci zresztą od Lulu też nie jedynie ją pieczętuje (z tym ze od imperatora tez pieczętuje Geass). Zauważyliście że guren mk.2 na fotce z tych dokumentów wygląd an takiego grubego?
Ale wszytko ładnie pięknie zmierza do tego by CG skończyło się na R2
Ale wszytko ładnie pięknie zmierza do tego by CG skończyło się na R2
a ja tak nie chcę!! dobre serie mogą być długie, byle żeby nie stały się tasiemcami talimi jak naruto czy bleach. Najlepiej by było żeby skończyło się dopiero w R3