Nie jesteś zalogowany.
~Zarathustra z jakiego anime pochodzi twoj obrazek w sygnaturce ?
tia, a juz jutro nowy odcinek ^_^
To Zoku Sayonara Zetsubou Sensei, zaś postać to Kiri Komori która jest hikikomori
Edit:
Zara, szkoda ze jest hikikomori , naprawde szkoda... ale sciagne sobie to anime bo fajniutka ona jest ^_^
Jeśli spodziewasz się po tym anime cały czas takich widoków to się srogo zawiedziesz;)
Ostatnio edytowany przez Zarathustra (2008-06-28 23:20:40)
A pojutrze ostatni dzień sesji[yahoo]i miemy nadzieje że odcinki będą leciały co tydzień:D
Zara, szkoda ze jest hikikomori , naprawde szkoda... ale sciagne sobie to anime bo fajniutka ona jest ^_^
Szczerze? To nie moge się doczekać jutrzejszego a raczej już dzisiejszego odcinka :D Ciekawi mnie czy będzie w nim coś ciekawego:D i Jak zachowa się Lulu;]
Osoki hi-no tsumorite tooki mukashi-ka-na.
szkoła jak szkoła, przez wiele osób negowana a ja tam sę cieszę że taki spokojniejszy kawałek serii dzięki któremu będzie można trochę odpocząc po ostatnich gorących wydzarzeniach.
odcinek napewno pojawi się dzisiaj ale mnie badziej ciekawi kiedy będą suby dzięki którym będzie można się połapać o co chodzi w odcinku[baka]
No co Ty:P. Ja właśnie się cieszyłem, że się akcja zaczyna. Miałem nadzieje, że w końcu rozpocznie się jakaś mocna napierdzielanka:D... Tymczasem znowu zapowiada się na "powolniejszy" odcinek.
Ciekaw jestem, co to będzie z tą Kallen:).
Ostatnio edytowany przez Krzyżu (2008-06-29 01:40:51)
Mnie ciekawi co zrobi Lulu z nowymi "uczniami" :D Ale tego dowiem się gdy pojawi się RAW w sieci
A teraz idę spać:)Dobranoc
Osoki hi-no tsumorite tooki mukashi-ka-na.
Ooo więcej walki najlepiej jak zrobią Evangeliopodobnego mecha i będzie dużo BUM dużo TRACH dym wszędzie krzyczące dzieci, walące się budynki i tyłeczek Karen XD albo akcja w szkole i liżące się laseczki (*_*)
Zgrzyt ale ty czasami fantazjujesz wiesz:P ale z tyłeczkiem Karen to[respekt] chociaż pewnie trzebabędzie czekać na następny porywający i wybuchowy odcinek albo jeszcze dłużej
Ostatnio edytowany przez Szum (2008-06-29 13:38:38)
SPOILER
SPOILER
SPOILER
SPOILER
SPOILER
Orange-kun ma Geass. Anime robi się co raz bardziej chu****... A jeżeli nie Geass (bo Orange ma takie niebieskie i odwrócone. ) to coś co imho niweluje działanie innych Geass, widać jak wracają wymazane przez Imperatora i przez Leloucha wspomnienia.
Seiyu tej nowej, Miya, bardzo mi sie podoba (chodzi o głos)
A co do Kallen, to Nunnally przyszła ją odwiedzić w pudle... Akt ułaskawienia? Kto sie... Ale teraz w równie złej sytuacji jest Shirley...
Na przyszłość: HorribleRaws są naprawdę "Horrible"...
SPOILER
SPOILER
SPOILER
SPOILER
SPOILER
Ostatnio edytowany przez LWish (2008-06-29 12:39:31)
SPOILER
To po odcinku, prawie nic nie zrozumiałem, bo po japońsku, ale domyślić się można istotnych faktów:
1. Cornelia wróciła :P:P IMO rodzina królewska nie wie gdzie ona jest, a tymczasem nasza księżniczka próbuje rozwikłać tajemnicę Geass i natrafia przypadkiem an grubego generała
2. Pierwszy Rycerz Bismarck nie ma oka i mimo iż medycyna Imperium na bardzo wysokim poziomie, to postanowiono mu zaszyć powiekę :P Ponadto to chyba taki "imperatorowy kapuś"
3. Poznaliśmy kilku nowych członków rodziny królewskiej, o nich wspomniałem jakieś kilkanaście (dziesiąt) postów wstecz
4. Sir Jeremiah vel Orange-kun ma tak zwany geass anulowywacz ( to urządzonko na oku)i wypróbował je na Shirley, przywracając tym samym prawdziwe wspomnienia
5. Nanaly odwiedza w celi Karren.
Są to tylko moje przypuszczenia, nie będę się tu rozpisywał co się działo w Ashford, bo to pewnie i tak nikogo nie interesuje:P:P
jak dla mnie, to za dużo wątków pootwierano i się robi zamieszanie.
Za to bravo dla Shirley ;] cytat: "Hey, Lulu want to do what comes after the kiss??".
SPOILER
1. Cornelia wróciła :P:P
To mi wystarcza żeby uznać ten odcinek za udany:D.
To już nie będzie ta sama akademia bez prezydentowej Milly[brakslow].
SPOILER
- za dużo geasów się robi i jaka trafna nawa anulowicz
- nasza pink włosy się dziwi ze 2 lulusiów jest
- zastępczy lulu całował i umawiał się na randki z kim popadnie
- i jak dla mnie najważniejsze co zrobi nasza Shirley po przypomnieniu sobie wszystkiego
end SPOILER
ogólnie sporo fan serwisu dzisiaj i śmiesznych zdarzeń ale teraz się nam robi dramat po miału
Ostatnio edytowany przez Zwierz (2008-06-30 00:22:46)
DZIECIĘ NEO
PC king >ps3>x360>ds>psp(subiektywna opinia posiadacza wszystkiego)
http://myanimelist.net/animelist/Zwierz
Cycki wszędzie tralalala latający lulu lalalala przywracanie systemu tralalala kiedy będzie trochę sexu? lalala
Juz po ogladnieciu odcinka 12,
musze powiedziec zebardzo milo przyjalem ten odcinek, bardzo przyjemny przerywnik od ciaglego walczenia,
w sumie to duzo nie ma co opisywac, chc jestapre rzeczy ktore popychaja fabule do przodu,troszke ale zawsze.
pierwsza rzecza jest wiadomosc ze Cornelia ZYJE i wyglada seksowniej niz wczesniej ^_^
druga rzecza jest Jeremiah, z poczatku sadzilem ze zostal odratowany i udoskonalony by walczyc tylko z Zero,
a okazalo sie ze Stal sie maszyna, narzedziem Impka do zniszczenia kazdego kto ma Geass,
A wiec i calego ego 'Kultu' ktorego Lulu poszukuje,
Kolejna sprawa jest taka ze Rolo ma zadziwiajace mozliwosci swojego Geassa, na poczatku sadzilem ze ma ograniczony
zasieg dzialania,
ale po dziesiejszym wyczynie z objeciem polem swojego geass calego budynku akademi,
zastanawiam sie jak daleko moze sie posunac.
Na koniec zostawilem to co bylo na koncu,
Jeremiah i V.V sa w miescie gdzie znajduje sie Akademia, gdzie jest Lulu czyli Zero,
gdzie Jeremiah uzywajac swojego Geass na przechodniach.... czyzby poprostu sprawdzal swoj geass,
czy byc mzoe w taki sposob stara sie wyszukiwac uzytkownikow geass.
No i co mial na myslimowiac o przejeciu Akademi i Leluchu... Co ten dran planuje,
czyby wiedzial ze Luluodzyskal pameic i jest Zero ?
Ale martwi mnie tez to ze Sheril odzyskala stara pamiec, ta przed tym jak Lulu jej ja usunal, na stacji kolejki,
odzyskala pameic ta ktora usunal jej Charls,
Co ona teraz zrobi skoro znowu wie kto zabij jej ojca ?
Kurdea do nastepnego odcinka caluski tydzien,
Ale tak meidzy soba to duzo fajnych w tym odcinku bylo uczennic ^_^ MNIAM MRRRR.....
"Co ona teraz zrobi skoro znowu wie kto zabij jej ojca ?"
W zapowiedzi następnego odcinka nie wyglądała źle.
Miya <3
buuu a ja najbliższe dwa odcinki zobaczę dopiero za ponad twa tygodnie no w tyte jeża (>.<) A może Sheril zwariuje i potnie Lulu lub jakąś laskę nożem mając obłęd w oczach ^^