#1 2008-06-24 19:33:46

Z0n9er
Użytkownik

Fajny avatar to podstawa egzystencji na jakim kolwiek forum dzienniki niemu można zaznaczyć swoja indywidualności, ale zdarza sie ze avatar którego szukaliście (nieraz przez kilka godzin po googlach lub sami zrobiliście )nie został zauwaznony shithappens wiem taka sytuacja potrafi smucić przez parę dni ostrzezenie musimy temu zaradzić takie sytuacje nie maja prawa sie powtórzyć
By zażegnać tego typu problemy powstał ten topic  możecie w nim chwalić sie świeżo zmienionymi avartkami(albo propozycjami które wydaja wam sie dobre na avatara ale nie zdecydowaliście sie na zmianę )
Oki teraz na poważnie czyli Zasady
1 Avatarki jak najbardziej można (a nawet trzeba) komentować
2 Jednorazowo można wklejać 3 propozycje ( sytuacja w której ktoś sie wbija i wkleja 40 rożnych avatarow i tłomaczy sie ze wszystkie są dobrymi materiałami ale nie mógł sie zdecydować który wiec dal wszystkie) niema prawa zaistnieć
3 Można co-nie-co powiedzec o avartku ale nie trzeba jezor
4 Wklejamy link avatara którym sie aktualnie chwalimy ze w przyszłości potomność mogla zobaczyć jak to odbywała sie nasza avartowa ewolucja jakie panowały trendy itp ^^(najlepiej w formie małego obrazka tak jak ja to zrobiłem )
5 Nie robimy zbyt dużego offtopa nie chcemy żeby to miało miejsce[URL=http://img108.imageshack.us/my.php?image=watekgh9.jpg]watekgh9.th.jpg[/URL]
Do Modow/Adminow takie tematy istnieją na większości forów(na których sie udzielam przynajmniej) i maja sie dobrze ze tak powiem wprowadzaj mila atmosferę i pobudza inwencje twórcza (każdy chce zabłysnąć ładnym avartem przed kolegami i koleżankami)

To ja zacznę sie chwalić może związku z zbliżającym sie trzecim sezonem ZnT CC została zastąpiona inna wiedźmą naszą ukochaną Louise [URL=http://imageshack.us]kopiakopiari02ln2.jpg[/URL]
powiem jeszcze ze sam zmotałem tego avatara

#2 2008-06-24 19:44:35

ivelios
Użytkownik

Odp: Avatary

Ach, ten temat wyraźnie pokazuje, że sezon ogórkowy właśnie trwa. smile
Żeby nie oftopiczyć, powiem, że na forach avatar jest ważny, ale smucić się przez parę dni, że nie został zauważony, to już jest chyba czysta głupota.

I found an island in your arms
Country in your eyes
Arms that chain, Eyes that lie
Break on through to the other side

#3 2008-06-24 19:51:07

Psychopata
Użytkownik

Grabisz sobie
Jeśli chodzi o avatary, to w moim przypadku są ważne. Mam słabą pamięć do nicków, albo od samego początku idę na łatwiznę i przypisuje ludzi do avatarów. Gdy ktoś przez długi czas ma ten sam avatar i go zmieni, to nie wiem z kim mam do czynienia. Oczywiście zaraz szukam posty danej osoby i sobie przypominam.

Ostatnio edytowany przez Psychopata (2008-06-24 19:59:02)

#4 2008-06-24 19:59:41

Shinuta
Użytkownik

lol pomęczył sie trochę nad tematem a jedyne co dostanie w zamian to warna hehe...

722396467d834906med.jpg
We will continue to exist, we haven't finished what we have to do yet.

#5 2008-06-24 20:10:40

Z0n9er
Użytkownik

WHY nawet juz sobie typowego offtopicowego sprobowac nie mozna -,- wyluzujcie troche
(~ivelios :z caly w wstęp  napisałem z przymrożeniem oka jeśli sie nie zorientowałeś to barzo jest mi przykro o.0)
psychopata: tamten już od ponad 1,5 roku jest martwy, a ja do tego zrobiłem fajne zasady i obrazek ^^:P

Ostatnio edytowany przez Z0n9er (2008-06-24 20:12:42)

#6 2008-06-24 20:46:26

Freeman
Użytkownik

No spróbować można, ale co ja mam zrobić, mi powiedz smutny Nie mam wyjścia. Przenieś tego posta na koniec podanego wyżej wątku, bo jak ja przeniosę, to nie gwarantuję, że się pojawi w odpowiednim miejscu. Over and out.

Stopka forum

© Animesub.info 2025